Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

off yine kotu bir haftaydi cok yoruldum cok kosturdum ve hic diyet yapamadim sonu:67.25
yeni tarti aldim eskisine gre 600 ge faza ama artik bunula devam edecegim
Bende tarti almak istiyorum ama evde tartı var. Xiaominin tartisi cok hosuma gidiyor ama esimde tartiyi alinca kilo verdirmiyor ki doye dalga geçiyor
Sen hangi marka aldin.

Sabah:
2 kase musli corba kasesi sutlu

Ogle:
Ceviz 6-7 tane
3 hurma
1 muz
4-5 yk yulaf
Sutten olusan smoothie

Aksam:
1 adt et durum

İslenim:
Aslinda kofte vardi yemekte ama tadinda bi tuhaflik hissettim attim makarna da yiyemiyecegim icin durum yedim durum baya kucuktuama suan tokum sinirsel herhalde uykusuzluktan ve bebisin agresifliginden(anlamadigim bi sekilde) ben de cok stresliyim bugun
Spor yok regl bitince baslicam ham vucudu bu halimle baslatmayayim dedim

Dun ogunler

2 yumurta
Peynir
5-6 zeytin
Tereyagi
1 tatli kasigi bal

Ogle:
Ustteki smoothinin aynisi
1 adt sekerli turk kahve

Aksam
5 kofte
1 domates
1 limonata

İzlenim:
Ac yattim ama diyet yapmak zorundayim yoksa basa donucem cok az kaldi

Selam kızlar 2 haftadır yoktum buralarda. Çok yoğun geçti işler güçler vs. evi komple boyadık. Bazı eşyalar yenilendi derken hiç giremedim. Güncel kilom 57,5 bu sabah. Geçen haftadan beri aynı kilodayım. Hedefime 1,5 kilo kaldı :)

Bu sabah filtre kahve
Bir tutam dereotu
1 kk otlu peynir
3 adet çeri domates
1 dilim tam buğday ekmeği

Bugün öğlen iş yerinde ki yemek:
1 kepçe mantar çorbası
1 porsiyon etli patates yemeği
1 tahta kaşığı (tepeleme) salçalı bulgur pilavı
1 kase mor lahana salatası

Ara öğün 17.00 gibi:
1 adet muz (orta boy)
5 adet fındık
1 sade Türk kahvesi

Akşam yemeği yok.

Bu sabah saat 6'da 25 dk koştum (90 kalori yakıldı)
150 kalori de akşama eliptik ile yakılacak.

Merhaba hanımlar görüşmeyeli uzun zaman oldu. Ben kendi çapımda diyete, spora devam ettim. 61 kiloyum şu an. İnişli çıkışlı durumdayım ama 1 aydır 62-61 arasında sabitledim. :) Hedefim 59 ondan sonra koruyacağım. Bazı günler çok yiyorum sonra dengelemek için daha az yiyorum. Bu şekilde koruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…