Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım67.9 ile devam edelim yolumuza. Reglin 3. Günü bu Arada
Kaptan sahalara döndü sonundaGunaydin kizlar 10 gunkuk detoksun ikinci gununden bildiriyorum. 1 kilo 100 gr vermisim
Kaptan sahalara döndü sonunda
Bizi de sürükle peşinden kaptan.
Buradayım canim. Bazen bakiyorum ama devam etmediğim icin yazmiyorumlindalinda
suukaa
Mysonismysun
Gezginnnn
A asilr
E Eminosa
dfn0714
Less-is-More
E elfpeksimeti
Night owl
L llally
F foodme
Ve dahaa aklima gelmeyen herkes. Nerdesinizzzz
İnanilmaz yogunluk vardi yazamadim 66,4 tum cuma aksam tattilabildim ama.lindalinda
suukaa
Mysonismysun
Gezginnnn
A asilr
E Eminosa
dfn0714
Less-is-More
E elfpeksimeti
Night owl
L llally
F foodme
Hep burdaydım ama yazan olmayınca modum düştülindalinda
suukaa
Mysonismysun
Gezginnnn
A asilr
E Eminosa
dfn0714
Less-is-More
E elfpeksimeti
Night owl
L llally
F foodme
Süpersin vallaBen buradayım canım diyetisyene devam ediyorum ve haftada 3 gün 50 dkevde hoca ile çalışıyorum. Diğer günler de yürüyorum. Malesef kilo gram gram gidiyor ama baya inceldim 40 beden pantolonlar bol gibi ama 38 almaya cesaret edemiyorum. Üst beden de 46 dan 40-42 ye indi şükür
Ben bu aralar saldım valla yaa bir kilo alıp bir veriyorum bu da canımı sıkıyor. Spor yapamıyorum. Kızım ilkokul 1. Sınıfa başladı okul iş bebek ev işi yemek derken kendime vakit ayıramıyorum . Abur cubura sarıyorum. Toparlanmam lazım.lindalinda
suukaa
Mysonismysun
Gezginnnn
A asilr
E Eminosa
dfn0714
Less-is-More
E elfpeksimeti
Night owl
L llally
F foodme
Ben bu aralar saldım valla yaa bir kilo alıp bir veriyorum bu da canımı sıkıyor. Spor yapamıyorum. Kızım ilkokul 1. Sınıfa başladı okul iş bebek ev işi yemek derken kendime vakit ayıramıyorum . Abur cubura sarıyorum. Toparlanmam lazım.
Buradayım cnm. İstediğim kiloya neredeyse düştüğüm için biraz boşladım. Almıyorum vermiyorum. Böyle devam. :)lindalinda
suukaa
Mysonismysun
Gezginnnn
A asilr
E Eminosa
dfn0714
Less-is-More
E elfpeksimeti
Night owl
L llally
F foodme