Bende de aynı canım gündüz süper akşamları bir tatlı krizi tutuyor sorma. Ne züber ne meyve kesmiyorBu hafta hiç iyi gitmiyor tatlı krizlerim tutuyor. Bakalım cumaya kadar biraz sıksam dişimi. Tartıda artı gördüğümde canım sıkılmasa
Bende de aynı canım gündüz süper akşamları bir tatlı krizi tutuyor sorma. Ne züber ne meyve kesmiyorautumnn kızacak ama Nutella kaşıkladım
Ben de şimdi kek yaptım ve yedimBende de aynı canım gündüz süper akşamları bir tatlı krizi tutuyor sorma. Ne züber ne meyve kesmiyorautumnn kızacak ama Nutella kaşıkladım
Sekersiz21gün instagram sayfasında ben de diyetisyen ile başladım motive edici paylaşımları var bak istersen canım.Ama haftasonu kayınvalidem aşure yapacak ve bizim için beklettiGunaydin sekersiz günümun ilk günü. Insallah hasarsiz atlatirim ya. Bakalim nasil olacak. Dün aksam dondurma gömdüm yarin baslicam zaten diye. Ahh bu benn tam dayakligim
Kızlarrr doğum sonrası ilk reglimi oldum.bu kadar abur cubur, tatlı isteği bundanmış demek
İnşallah canım darısı sanaDarisi basima. Bugun regl olacakmis gibi cok agrim oldu hayirlisi.
autumnn Canım beni yeniden aranıza alır mısınız ? İşe başladım artık aktif olarak buradayım telefonum bozuldu bir daha giremedim siteye de evde bilgisayar başına bebekle geçmek imkansız