- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
He he ye de 5 mı kilon geri dönüş yapsınBen tam olarak diyete başlayalı pazartesi 2 hafta olacak 82.9 ile başlamıştım bugün 79,6 geldim çok mutluyum
5 kilo verince pizza yicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He he ye de 5 mı kilon geri dönüş yapsınBen tam olarak diyete başlayalı pazartesi 2 hafta olacak 82.9 ile başlamıştım bugün 79,6 geldim çok mutluyum
5 kilo verince pizza yicem
Çok teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım
Bende diğer çocuklarımda öyleydim bunda kilo oturmadan vereyim dedim ama yok az daha büyüsün bebeğimSen daha çok tazesin ben 1 yaşına girene kadar kiloyu taknadım çünkü yeme düzeni yeni oturuyo kuzum hayatımın en kilolu dönemindeyim mutsuzum ama geçici biliyorum. Ben başlarda gece hep tatlı su bol beslenme yaptım 2 kere sarılıktan yattık 3 olacaktı hatta o yüzden bol bol süt olsunda nasıl olursa olsun dedim
Benimde hassas olduğum bi konu bu yiyorum ama benim sorun doyunca kalkmamak tadını yada sevdiğim bişiyse yemeye devam etmekten kaynaklıydı onu kestim herşeyden yiyorum ha bide ekmeği kestim kızlar ben ekmek çok tüketiyordum hele bide kızarmış tereyağ içine çökelek peynir koyunca alıp gidiyo ne yediğimi anlayamıyordum yedikçe yiyordum onlara dikkat ediyorum mesela bende bu gün tartıldım 86.500 geldim ama bu g0n biraz ekmek yemiş olabilirim eksiler artıya dönmüş olabilir
Ya ben yemek yiyemeyip bol bol abur cubur yiyodum. Ekmek sabah kahvaltıda yiyorum. Ama abue cubur yerine bol yemrk yicem.Cok dusuk kalorili beslenmek herzaman zararli sut azalmamasi icin normal kaloride ama asiri yagli ve faydasiz yiyeceklerden uzak durmak lazim
Merhaba benide gruba alırmısınız bende 9 ay önce doğum yaptım ve kilom 3 doğumdan sonra fırladı 99 kilo oldum boyum 174 yaşım 30 Bi 30 kilo vermem gerekiyor şimdi kendim evde diyete başladım siz neler yapıyorsunuz20gün oldu doğum yaptım. Üst üste 3.gebelik olunca önceki kilolarla beraber hepsi kaldı. Benimle beraber hem sağlıklı beslenip hemde zayıflamak isteyen anneleri bekliyorum. Gelin beraber zayıflayalım
Listemiz
Elif başlangıç 71.2 hedef 57.0 boy 1.63
mrvlkn1107 başlangıç 65 hedef 52 boy 1.53
Babsy baby başlangıç 75 hedef 60 boy 1.61
Maggiore başlangıç 80.4 hedef boy 1.70
armin83 başlangıç 65 hedef 55 boy 160
dfn0714 başlangıç 65 hedef 60 boy 1.67
Larista başlangıç 79.7 hedef 60 boy 1.69
Ben sabah kalkınca limonlu su içiyorum 1 bardakMerhaba benide gruba alırmısınız bende 9 ay önce doğum yaptım ve kilom 3 doğumdan sonra fırladı 99 kilo oldum boyum 174 yaşım 30 Bi 30 kilo vermem gerekiyor şimdi kendim evde diyete başladım siz neler yapıyorsunuz
Emziriyo musun bildiğim kadarıyla limon sütü kesiyormuş.oo yüzden salatama bile limon kullanmıyorum eğer bi zararı yoksa bende limonlu su icerimBen sabah kalkınca limonlu su içiyorum 1 bardak
Sonra kahvaltımı ediyorum
Klasik kahvaltı
2 saat sonra kahve içiyorum yanında hurma yiyorum
Bazen öğle yemeği yiyorum bazen yemiyorum
Akşam yemeğinde ekmek tüketmiyorum
Yemekten sonra bişey yemiyorum
Sadece yatarken hurma yiyorum gece acıkmayayım diye
2 3 lt su içiyorum
Leslie yapmaya çalışıyorum
bu aralar saldım gibi ama hayırlısı bakalım
Leslie ne demBen sabah kalkınca limonlu su içiyorum 1 bardak
Klasik kahvaltı
2 3 lt su içiyorum
Leslie nedir canım ben ilk defa duyuyorum ismini inşallah bu kilolardan kurtuluruzBen sabah kalkınca limonlu su içiyorum 1 bardak
Klasik kahvaltı
2 3 lt su içiyorum
Limon sütü kesmez canım ben salatalarda kullanıyorum bazen yiyorum suyunu içiyorum bir şey olmuyor rahatlıkla kullanabilirsin limonuEmziriyo musun bildiğim kadarıyla limon sütü kesiyormuş.oo yüzden salatama bile limon kullanmıyorum eğer bi zararı yoksa bende limonlu su icerim
YouTube’ye yazarsan görürsün kuzum evin içinde spor yürüyüş 20 dk da 2000 adım atıyorsunLeslie ne dem
Leslie nedir canım ben ilk defa duyuyorum ismini inşallah bu kilolardan kurtuluruz
Tmm O zmn bende kullanayim teşekkür ederim bide leslie 3 mil yazınca sarı body li bi videosu var onu hiç yaptın mı daha hareketliLimon sütü kesmez canım ben salatalarda kullanıyorum bazen yiyorum suyunu içiyorum bir şey olmuyor rahatlıkla kullanabilirsin limonu
Ben ilkdefa duydum ismi ama gogol dan baktım deniycem bende sporuTmm O zmn bende kullanayim teşekkür ederim bide leslie 3 mil yazınca sarı body li bi videosu var onu hiç yaptın mı daha hareketli
Rica ederimTmm O zmn bende kullanayim teşekkür ederim bide leslie 3 mil yazınca sarı body li bi videosu var onu hiç yaptın mı daha hareketli
Ben 20 dk lık 1 mil olanı yapıyorumBen ilkdefa duydum ismi ama gogol dan baktım deniycem bende sporu
Ben sporu bıraktım canım gün geçtikce bana ağır geldi eğer istediğim kiloya ulaşırsam sıkılaşmak için yaparımSabah tarçınlı şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı 2 yumurta 2 yk yulaftan omlet bol yeşillik peynir zeytin minik turp
Ara öğün yapmadım kahvaltıyı 12 de yaptım aslında acıktım ama acıkdıkça su içiyorum aksama bakla bulgur pilavı salata yicem leslie 3.mil yaptım birde direnç bantlari plank squat vs toplam 70 dk yaptım
Hadi kızlar sıra sizde