- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Kimse pek yazmıyor canımCanım sütüm çok azaldı. Diyeti bıraktım ek gıdaya geçene kadar.o yüzden pek yazamıyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse pek yazmıyor canımCanım sütüm çok azaldı. Diyeti bıraktım ek gıdaya geçene kadar.o yüzden pek yazamıyorum da
Takim olarak duzsnli bildirim ve egzersiz yapamayabilirim.bir ara takimdaydim guzel gidiyordu ama biri 5.5 yasinda cocugumla digeri 3 aylii bebegimle o sorumlulugu alamayabilirim. Takimin başarisi dusmesinbebek ek gdiaya basladiginda daha ciddi ciddi yapabilirimBiz 10 cu takımdayız canım 2 topik arasın da git gel zor olur sende gel
Tebrik ederim kendinize vakit ayirip spora baslamissiniz ne guzel bebeginjz kac aylik? Ilk çocuğumda 3 aylikken basladim spora kizim uyumayan bbekti bende uyuyamiyordum yorgunluktan bitmistim.simdi oglum.4. Ayina girecek acikcasi dusunmuyorum yaz sonu covidden kapanmazsa baslarim.Valla kızlar bir kac kere deneme sonrası diyetlerim şekersiz beslenmelerim falan başarısız oldu. Ben de spora yazıldım.macfit'e. .eşim isten geldikten sonra haftanın 3 günü gidiyorum. 9 da salonlar kapaniyor...eşim 7.45 te geliyor. Az da olsa yapmış oluyorum. Evde ekipman var ama yapamıyordum. Salonda agirlik kaldırıyorum, daha hızlı yağ yakıyorum boylece. Sonra sağlık topları ile çalışıyorum. Kalça aletlerinde kalça bacak çalışıyorum falan. Böyle olunca ister istemez beslenmeme de dikkat etmeye başladım. Proteine yüklendim ki kasların artsın yağlara by by. Arada makarna da yiyorum ama az. 3 kere gittim şimdiye kadar ve faydasını görmeye başladım. Ödemim gitti bi kere terleye terleye . Bugün de gidicem kısmet olursa. Hepinize kolay gelsin
Artik dayanamadım. Sürekli sağlıklı beslenicem diyip 1 hafta sonra cipsler tatlılar:)))eski kıyafetlerime girememek... bebek 6 aylık. Biz de meme reddi var 1 aydir. Emmiyor zaten , gece emziriyorum uykuda. .Yanı azaldı sütüm zaten. Spor salonları risklidir tabi, ama hem vakalarin düşmesi, hem de tek doz da olsa aşı olmam bana cesaret verdi diyelim. Zaten çok az kişi geliyor o saate kalan yok . Ancak son saatine yetistigim icin çalışanlar ile çıkıyorum salondan ışıklar kapanınca, :) o kadar iyi geldi ki spora başlamak. Bir sürü alet var, bir sürü ekipman. Kürek çekme hareketi sağlam yağ yakırıyormuş son 5 dakka onunla kapanış yapıyorum ki ter içind e kalıyorum. Insallah sonuç alırım. Daha minikmis bebeginiz. Belki 2 ay sonra başlarsınız. Uyumayan bebek zordur umarım bu bebiş izin verir annesinin kendini toparlamasina da baslarsiniz:)Tebrik ederim kendinize vakit ayirip spora baslamissiniz ne guzel bebeginjz kac aylik? Ilk çocuğumda 3 aylikken basladim spora kizim uyumayan bbekti bende uyuyamiyordum yorgunluktan bitmistim.simdi oglum.4. Ayina girecek acikcasi dusunmuyorum yaz sonu covidden kapanmazsa baslarim.
Insallah . 1 ay once daha iyiydim aldigim esofman basenlerimden zor gecmeye basladi moralim bozuluyor esimde hep dalga geciyor espiri olarak yapiyor ama benim hosuma gitmiyor. Ya basenime laf soyluyor ya bacaklarima anlayacagin kendimi begenmez oldum. Bebegime bakip guc buluyorum insallah ek gida daha da degisecek herşey gunduz yuruyus yapacagim bir siki ti cikmazsa aksamustu parka goturecegim cocuklari kizimla yururum hareketsizlikten iyidir.Artik dayanamadım. Sürekli sağlıklı beslenicem diyip 1 hafta sonra cipsler tatlılar:)))eski kıyafetlerime girememek... bebek 6 aylık. Biz de meme reddi var 1 aydir. Emmiyor zaten , gece emziriyorum uykuda. .Yanı azaldı sütüm zaten. Spor salonları risklidir tabi, ama hem vakalarin düşmesi, hem de tek doz da olsa aşı olmam bana cesaret verdi diyelim. Zaten çok az kişi geliyor o saate kalan yok . Ancak son saatine yetistigim icin çalışanlar ile çıkıyorum salondan ışıklar kapanınca, :) o kadar iyi geldi ki spora başlamak. Bir sürü alet var, bir sürü ekipman. Kürek çekme hareketi sağlam yağ yakırıyormuş son 5 dakka onunla kapanış yapıyorum ki ter içind e kalıyorum. Insallah sonuç alırım. Daha minikmis bebeginiz. Belki 2 ay sonra başlarsınız. Uyumayan bebek zordur umarım bu bebiş izin verir annesinin kendini toparlamasina da baslarsiniz:)
Maşallah çok güzel olmuşsunSelam herkese.umarim herkes iyidir. . Benim emzirme maceram bitti maalesef. Kızım emmiyor artık sütüm de cok azaldı. Ben de 1 ayı geçti spora başlayalı. Güzel sonuç aldım sizinle de paylasmak istedim☺ normalde basladigimda soldaki resim kadar cok olmasam da ona yakındım. ORda kizim 4 aylik. Sağ resimde 7 aylik. Ama ben 1 ay oldu spor yapalı. Haftanın 3 gunu yetti bana. Ama brn ağırlık kaldırdığım icin hızlı sonuç aldım ve diyet yapmadım. Porsiyonlarına dikkat ettim. Diyet bana iyi gelmiyor. Basenlerim hic gitmeyecek sanıyordum. Ama daha yolum var ,1 ayda bu kadar oldu. Biraz alt karnim var. Zamanla o da gider ınsallah.
Evet cnm . Spor salina gittim 1 ayi biraz grcri işte. Genelde haftanin 3 günü. Ama bu hafta 2 gun gidebildim sadece bebekten ve esimin isini ayarlayamadigindan. Sporsuz uzun sürüyor ya.sen de yapıyor musunMaşallah çok güzel olmuşsun
Spor salonuna mı gidiyorsun
Yapamıyorum uzun zamandır malesefEvet cnm . Spor salina gittim 1 ayi biraz grcri işte. Genelde haftanin 3 günü. Ama bu hafta 2 gun gidebildim sadece bebekten ve esimin isini ayarlayamadigindan. Sporsuz uzun sürüyor ya.sen de yapıyor musun