Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kelin ilacı olsaKızlar merhaba ben de araniza katilmak istiyorum. Adanada oturuyorum. 6 aylik bir kizim var. 55 kilo ile hamile kaldim su anda 69 kiloyum hedefim55 olmak yeniden. Ne yapmak lazim hic bilmiyorum Bebeğimi emziriyorum yoksa aralikli oruc yapar verirdim ama siz akil verin nasil zayıflamali?
Aynen öyle canımKelin ilacı olsa
bol su
Porsiyon küçültme
Akşam yemeğinden sonra bişey yememe
79 geldim bugünTartıldınız mı kızlar
Vermişsindir inşallah canım insan bazen usanıyorda mecburen işteBen tartılmadım daha ama çok merak ediyorum verdim mi diye bugün yeni 30 mil leslie basladim yapmaya baya ter döktüm
Sende baya vermişsin canım 87 den 79 gayet iyi devamı su gibi akar gider inşallah79 geldim bugün
İnşallah canım benimVermişsindir inşallah canım insan bazen usanıyorda mecburen işte
İnşallah inşallah hepimizin inşallahSende baya vermişsin canım 87 den 79 gayet iyi devamı su gibi akar gider inşallah
Of ya dedim bi bu sabah yine tartılayım tartıldım yine 70,1 çıktım din misafirlerim vardı bişeyler hazırladım baya da yedim çok pişmanımİnşallah canım benim
Canım sütüm çok azaldı. Diyeti bıraktım ek gıdaya geçene kadar.o yüzden pek yazamıyorum da
Yaaaa artar inşallah hemen doktorlar da genel olarak ek gıdaya başlayınca öneriyorlar diyetiCanım sütüm çok azaldı. Diyeti bıraktım ek gıdaya geçene kadar.o yüzden pek yazamıyorum da
Nasıl bişey ilk defa duyuyorum daBu arada ben dietto aldım zayıflamak için emziren anneler de 9 aydan sonra kullanabiliyormuş pazartesi nasipse diettoyu kullanmaya başlıyorum