• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler beraber zayıflayalım.

Aksamuzeri yağlı ballı bir kahvaltı gömdüm ki sormayın bütün emek çöp akşam yemeği yemedim şimdi deli gibi açım öff bi sihirli değnek olaydı sabaha 90 -60-90 kalksaydım 😂😂😂

Kızlar merhaba😊 ben de araniza katilmak istiyorum. Adanada oturuyorum. 6 aylik bir kizim var. 55 kilo ile hamile kaldim su anda 69 kiloyum hedefim55 olmak yeniden. Ne yapmak lazim hic bilmiyorum Bebeğimi emziriyorum yoksa aralikli oruc yapar verirdim ama siz akil verin nasil zayıflamali?

Kızlar merhaba😊 ben de araniza katilmak istiyorum. Adanada oturuyorum. 6 aylik bir kizim var. 55 kilo ile hamile kaldim su anda 69 kiloyum hedefim55 olmak yeniden. Ne yapmak lazim hic bilmiyorum Bebeğimi emziriyorum yoksa aralikli oruc yapar verirdim ama siz akil verin nasil zayıflamali?
Kelin ilacı olsa🤣🤣🤣🤣

bol su
Porsiyon küçültme
Akşam yemeğinden sonra bişey yememe

Ben tartılmadım daha ama çok merak ediyorum verdim mi diye bugün yeni 30 mil leslie basladim yapmaya baya ter döktüm 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️

Ben tartılmadım daha ama çok merak ediyorum verdim mi diye bugün yeni 30 mil leslie basladim yapmaya baya ter döktüm 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️
Vermişsindir inşallah canım insan bazen usanıyorda mecburen işte

• Beğen
Reactions: 634
İnşallah canım benim 😘☕😊
Of ya dedim bi bu sabah yine tartılayım tartıldım yine 70,1 çıktım din misafirlerim vardı bişeyler hazırladım baya da yedim çok pişmanım

Canım sütüm çok azaldı. Diyeti bıraktım ek gıdaya geçene kadar.o yüzden pek yazamıyorum da
Yaaaa artar inşallah hemen doktorlar da genel olarak ek gıdaya başlayınca öneriyorlar diyeti

Bu arada ben dietto aldım zayıflamak için emziren anneler de 9 aydan sonra kullanabiliyormuş pazartesi nasipse diettoyu kullanmaya başlıyorum

Bu arada ben dietto aldım zayıflamak için emziren anneler de 9 aydan sonra kullanabiliyormuş pazartesi nasipse diettoyu kullanmaya başlıyorum
Nasıl bişey ilk defa duyuyorum da

askzor askzor kuzum kimse yazmayınca girmedim bende ama diyete düşe kalka devam 86 civarına düştğm bu gğn spora kaydolmaya karar verdim ems diye bi yöntem varmış tembel işi tam ve fizik tedavide kullanılıyomuş sırt ağrıaı gibi şdylere iyi geliyomuş onu araştırıyorum emziden annelere sakıncasıbvarmı diye

Back