- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 31
Otel oldugu icin saldiririm ben krsin
Hayırlı olsun bebisiniz ne kadar olduAyyy bende yeni doğum yaptım varmı yer:)
Saolun :) 2aylik oldu :))Hayırlı olsun bebisiniz ne kadar oldu
Ahhh sormaaaa ne geliyosa minislerden geliyo zatennnO miniş miniş tatlılar yok mu aşırı renkli sunumları bende hayır diyemem
Ahhh sormaaaa ne geliyosa minislerden geliyo zatennn
İnanir misin eger bu yilda tatil yapmasaydik(gecen yil jic yapmadik.dogumdan.dolayi) kafayi yerdik herhalde bunalim gecirecem cunku ruhen cok daraldim.artikBu arada eşimle kapımızın önündeki denize giremdk daha 2 kerr niyetlendik hazirlandk aşırı ruzgarliydi giremedk. Oğlum şelale suyuna girdi 5 dakika yazlığa yakınsiz tatile gidince maşallah dedim
Haklsn aslında yaz.hamilesi olarak zor gecirdik geçen sene. Hakettk aslındaİnanir misin eger bu yilda tatil yapmasaydik(gecen yil jic yapmadik.dogumdan.dolayi) kafayi yerdik herhalde bunalim gecirecem cunku ruhen cok daraldim.artik
Bol salata ayran ile kendini şişir tatlı ve abur cubur a az yer kalsın. Bi de soda iç aralarda şişkinlik yaparMini bir tatile cikiyoruz. Bu tatiller kacamak demek. Yemek yemek demek. Dolayisi ile ben aslinda yokum
Tahlil verdik zaten orada enfeksiyon yüksek çıktı ve viral enfeksiyon dedi doktor. Viral olduğu için besin de dokunmuş olabilir ama bulgular covid de de görülüyor dedi. Test sonucu için aradık hastaneyi hala çıkmamış. Evden çıkmıyoruz. Yarın karşı komşunun oğlu evleniyor. Söyledim telefonda bizde durum böyle böyle diye. Gıda zehirlenmesi de olsa covid de olsa bulaşıcı dedim. Anlayışla karşıladı. Zaten dün eve girmeden asansörü filan sprey kolonya ile temizlemeye çalıştık maske hiç çıkarmadık ama inş kimseye sebep olmayız
oncelikle gecmis olsun canim ve seni yakalayacagim tatildeykenMini bir tatile cikiyoruz. Bu tatiller kacamak demek. Yemek yemek demek. Dolayisi ile ben aslinda yokum
Ben spor olmynca diyet de yapamyrmBen yine kendimi alisverise vurdum ya deli gibi alisveris yapiyorum. Bu ay harcadigim paranin haddi hesabi yoktrendyolu kim bulduysaaa
Bugun diyet idare ederdi. Ama spor isi cok sıkıntılı. Benim minige inanilmaz guncellemeler geldi ve sülük gibi bana yapisti iyice. Nasil vakit ayiricam bilmiyorum.
Ben bu saatte uyandım mesela gece emmek istedği icin uyudu ve hemen oğlum icin mont bakmaya başladımBen yine kendimi alisverise vurdum ya deli gibi alisveris yapiyorum. Bu ay harcadigim paranin haddi hesabi yoktrendyolu kim bulduysaaa
Bugun diyet idare ederdi. Ama spor isi cok sıkıntılı. Benim minige inanilmaz guncellemeler geldi ve sülük gibi bana yapisti iyice. Nasil vakit ayiricam bilmiyorum.
Ben spor olmynca diyet de yapamyrmkaç aylık bebisiniz atak haftasnda mi
Ben bu saatte uyandım mesela gece emmek istedği icin uyudu ve hemen oğlum icin mont bakmaya başladımpandemiden sonra bende ıyice sardım alışverişe o kadar ki daha giymediği kıyafetler var kendime bakmyrm ama sadece oğluma siz kendinize mi alyrsnz