Günaydın Başkan hoşgeldin. Topla bizi hemen dağıttık iyice. Kahvaltıda baklava yedimGunaydin hanimlar.
Günaydın Başkan hoşgeldin. Topla bizi hemen dağıttık iyice. Kahvaltıda baklava yedim
Ben 1 ay oncesine kadar cok yogun spor yapiyordum. O tempoyu bulamasam da en azindan yuruyusle vs baslamam gerek. Bebegim 10 gun sonra 11 aylik olacak ve evet atak haftasinda sanirim.
Aklima mont getirdinkendime eve oglana. Alisveris olsun da ne olursa
baharlık ince ceket ve bu sabah ezanlaAklima mont getirdinkendime eve oglana. Alisveris olsun da ne olursa olsun tek kiyafet degil yani. Dun gece gunu saat alarak kapattim kendime asla da ihtiyacim yok
Bu arada ben hep ihtyca yönelik alyrmAklima mont getirdinkendime eve oglana. Alisveris olsun da ne olursa olsun tek kiyafet degil yani. Dun gece gunu saat alarak kapattim kendime asla da ihtiyacim yok
Ben salmadimBen salinca herkes de mi saldibayram ve tatil benim ayarlarimi bozdu bir de velede yeni guncellemeler geldi ev almis basini gidiyor spor hak getire. Off kahvaltiya annemin recellerinden tatmayi dusunuyordum
Biraz dinlensn o şekilde ancak suda spor yapablrsn eğer ağrı hafiflmzse fizik tedavi hastnesine gdblrsnBen de saldım iyicene oğlanı taşırken diz kapağima bişey yaptım galiba menisküs yırtığı oluştu, sporu nasıl yapicam hiç bilmiyorum merdiven inip çıkarken bile sızlıyor squat denedim ama kalkamadım geri ,
Sabah menemen ve kahvaltılıkkizlar benim kizin yumurta ve sut ile sut urunleri alerjisi varya bana nasil bi diyet onerebilirsiniz yine tikandim ne yesem bulamiyorum
Menemen yumurtasiz hali mi canim. Kahvaltilikda zeytin kaliyo geriye birde recel. Tesekkur ederim geri donusun icin. Hic ekmek tuketmeyeyim mi birdeSabah menemen ve kahvaltılık
Öğle sebze yemeği makarna pilav
Akşam bakliyat , balık ,eğer alerjisi yoksa tavuk
Tatlı olarak irmik,kuru incir
Benim bebeğimde vardı böyle seyler yiyordum canım
Ekmek paketli olanlarda üzerinde yazıyor süt ürünü var diye , fırın ekmeği alıyorduk biz salatalık reçel şekersiz,fırında patates, bebek pankeki yumurtasız böyle şeyler yiyebilirsin ,suyla yulafi pişirip meyveyle ve cevizle yiyebilirsin ,vegan tariflere bak bir de onlarda da uygun şeyler oluyorMenemen yumurtasiz hali mi canim. Kahvaltilikda zeytin kaliyo geriye birde recel. Tesekkur ederim geri donusun icin. Hic ekmek tuketmeyeyim mi birde