Bununla doyuyo musun
73.4 kg mimolculeri de atarim birazdan
170Boyunu da yaz canim ekleyeyim
Gogus-111 cm
Basen-61 cm
Gobek-104 cm
Bel 93 cm
olcmeden once kesinlikle daha mutluydum
Olmak istedigim kiloBoy 1.63
Kilo 62.5
70ten düştüm
Ayin 17sinde 60 kilo olmayi hedefliyorum
Iki ayda 10 kilo vermis olucam
Hamilelikten once 58 kiloydum
Ya bende de mezura olacaktı ama nerede bilemiyorum..Bazi gercekleri gormemiz gerekdun ben de olctum sinirlerim bozuldu
Olculerinizi kendinize de saklayabilirsiniz. Sadece ay sonunda totalde kac cm eksilmisiz onu yazarsak birinci belli olur aramizda
Sekerli seyler ne yiyorsun pekiKizlar,ekim grubunda gormussunuzdur benim süt 2 gunde nolduysa azaldi.Soklardayim.Simdi zar zor cikardim ikisine birer ogun olacak sekilde.Diyet tetikledi mi acaba inanin bilmiyorum.Benim tatli baya getiriyodu.Birden kestim.Ondan mi oldu ki acabaAbartmadan ben yine biseyler yerim.En azindan bi 2 ay daha alsinlar sut istiyorum.
Seker alimiz laktoz glikoz ya da basit karbonhidrat sutu artirir. Bunun icin hafif seyler yemek uyumak bol sut icmek lazim. Hatta mumkunse normalde cok zararli olsa da sekerli bir sey yiyince udtune su ic aninda sutun artacaktir. Diyet sutu etkilemiyor aslinda ama senin durumunda streste etken oldugu icin arti bir stres yaratma kendini rahat birak derim.Kizlar,ekim grubunda gormussunuzdur benim süt 2 gunde nolduysa azaldi.Soklardayim.Simdi zar zor cikardim ikisine birer ogun olacak sekilde.Diyet tetikledi mi acaba inanin bilmiyorum.Benim tatli baya getiriyodu.Birden kestim.Ondan mi oldu ki acabaAbartmadan ben yine biseyler yerim.En azindan bi 2 ay daha alsinlar sut istiyorum.