- 29 Aralık 2008
- 1.729
- 3.070
merhaba kizlar ben de 67 ile hamile kaldim.76 ile doguma gittim.dogumdan sonra yine 67ydim.ama bebegim 5 aylik olana kadar ayda birkac kilo tahin helvasi paket paket cips makarna fast food sutlu serbetli tatlilar yiyerek 73e ciktim.hic bu derece istahli olmamistim. sonra 5 aylikken (mart ayinda) karar verdim.tahin helvasini biraktim.abur cubur tatli ve fast foodu cok cok azalttim ve 64e dustum yazin.bebegim 16 aylik simdi hala emiyor.59u gorsem iyi olacak.diyet yapmiyorum ama aburcubur hamurisi ekmek vs dikkat etmeye calisiyorum.ara sira da lesli ve pilates.bu da benim hikayemdi :)
meraba cocuklarinizin arasi azmis.isteyerek mi hamile kaldiniz ikinciye.benim de aklimda ama cok zorlanir miyim diye dusunuyorum. oglum 16 aylik bu arada.allah bagislasin.Benim spor yapma imkanim cok az. Ise gittigim gunlerde kv bakiyor cocuklara. Eve geldigimde diger islerle ugrasiyorum. Buyugun yemegini yedir. Ortaligi topla. Kucugu emzir. Yemek fasli, sonra mutfagi topla derken gece oluyor. Kv yokken de mumkun degil disari cikmam cunku biri 2,5 yasinda biri 5 aylik. Ikisini de yanimda goturemem. Ancak birini alip yuruyus yapabilirim. O da hava guzelse. Yagmur varsa onu da yapamiyorum.
Ikizlerin mi var?Spor yapma imkanim hic yok hele h.sonu esimle yalniz bakiyoruz.Degil spor çişe gidemiyorumSpor insallah baharda okuldan dondukten sonra bebek arabasiyla minikleri gezdirirken.Hem agirlik calismis olurum iki taneyle.O degil oturdugumuz sitenin spor salonu var.Yururus bandi,agirlik aletleri falan..Balkondan oyle bakip duruyorum.Ona da sira gelicek insallah.
Evet ikiz ogluşlarIkizlerin mi var?