Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Konu icinde reklami gordum geldim 🤭
Sanirim en dobik benim. 😂
Hemen hikayemi yazayim. Ben asla 56 kilonun ustune cikmayan biriydiim. 52 kiloyla uni.den mezun oldum. O yil atandim. Tekk basima yasamaya basladim. Hazir yemekler,abur cuburlar derken 62 63 oldum sadece 5 6 ayda. Somra yapiisti kilolar azalacagina artti. Neyse evlendim tabi 65 falanim. 2.sene hamile kaldim 75 kiloyla. Ve sıkı durun 98le doguma girdim. 40im cikti tekrar dustum 75e. Emzirme suresince artti azaldi derken ben en son 3 hafta once tartida 78 ciktim 🤦‍♀️ Daha da tartilmadim.
Ilk is bi tarti alacagim kendime.
Boyum 1.60 kilom 78 olarak gireyim tartilinca duzenlerim 😂
Bu arada kizim 14 aylik olacak ve hala emziriyorum. Hem de surekli 🤦‍♀️ Spor salonu sansim yok. Kucuk bir ilcedeyiz. Mecbur surekli ile gidip gelmem gerekecek. Hem is hem cocuk hem ev zaten salona yazilmayi totom yemedi 🤦‍♀️
Bir donem bekarken leslie yapmistim. Cok iyi gelmisti. Sanirim ona tekrar baslamaliyim.
Uzun olduu baya. Bende artik burdayim. Hadi gazlayin beni. 😂 1.87 boyla 80 kilo adamin karisiyim. Canim sıkilıyor artik. Adamin yaninda teyze gibi duruyorum 😥

Hosgeldin aramiza. Masallah kizin buyumus artik zayiflamanin vakti geldi deee geciyormus.
Bence kendine bir soz ver ve istikrarla devam et.
Leslie yapiyoruz cogumuz bence sen de basla hafif ama guzel eglenceli bir program 🤸‍♀️

Yarin tarti gunumuz sonuclar bekliyoruz😅

Hosgeldin aramiza. Masallah kizin buyumus artik zayiflamanin vakti geldi deee geciyormus.
Bence kendine bir soz ver ve istikrarla devam et.
Leslie yapiyoruz cogumuz bence sen de basla hafif ama guzel eglenceli bir program 🤸‍♀️

Yarin tarti gunumuz sonuclar bekliyoruz😅
Bu saatte hala memede bir evladim var. Emiyor cop cop ve birakinca ben muhtemelen midemi dolduracagim. 🤦‍♀️ Gece yeme aliskanligi nasil birakilir ki yahu? Cocuk emdikce ben karnimi doyurmaya mutfaga kaciyorum 🤦‍♀️

Bu saatte hala memede bir evladim var. Emiyor cop cop ve birakinca ben muhtemelen midemi dolduracagim. 🤦‍♀️ Gece yeme aliskanligi nasil birakilir ki yahu? Cocuk emdikce ben karnimi doyurmaya mutfaga kaciyorum 🤦‍♀️

Biz de memedeyiz 🤱 4 aylik olacagiz 4 5 gune vee biz gece yemiyoruz 4 5 aylik taze anneler (yemiyoruz dimi ekim analari😂) sen nasil yersin :skandal:

Bak bu geceden basla o mutfaga gitme su ic su 😂

Günaydın dün 78 li kiloları görmüştüm ama bugün 79.1 çıktım. Olsun güncel kilom 79.1 ile bismillah diyorum.

Kahvaltım yumurta yiyemiyordum ama hamilelikte alıştım. Bol kimyonla ve limon sıkarak yemeye çalışıyorum

Eklentiler

• 6BCCE546-FBD0-4E13-9349-7C8396967D39.jpeg
    6BCCE546-FBD0-4E13-9349-7C8396967D39.jpeg
    156,6 KB · Görüntüleme: 37
Ben de ilk dogumumda gece yiyodum. Diyetisyen aksam 9da ara ogunu sart kostu gece yemeyi birakmam icin da onunl biraktim

Kizlar gunaydin. Biz gece gec yattiginiz icin sabah gec basliyoruz gune😀 hemen kilomu vereyim 68.2. Tartilmaya korkuyodum 69u gectiysem diye.sevindim o yuzden🤗

Ben de ilk dogumumda gece yiyodum. Diyetisyen aksam 9da ara ogunu sart kostu gece yemeyi birakmam icin da onunl biraktim
9 da yedim diyelim. Ara da ne yenir ki ?belki yogurt belki meyve.. 9 dan sabaha kadar en az 3 kere emmeye kalkiyor kizim. Gece 2de emzirdikten sonra 1 kase corbayi ictigimi bilirim hem de ekmekle 🤦‍♀️

Ben de bu hafta sonu tarti alacagim artik. O sekildr yazarim heer cuma kilomu. Hissediyorum bu topik bana iyi gelecek 🤗

17 aralikta diyete basladim o gunden beri gece yemiyorum onun oncesnde yiyordum. Receller ekmekler..

Şeytanın bacagini kir emzirdikten sonra iki yudum su ic uyu. Bence yapabilirsin:KK19:

Evde tartim yok hala tartilamadm ustelik kahvalti yaptim :olamaz:

Disari cikmayi düşünüyorum eczanede tartilicam

Benim boyum 175, kilom 63, hedefim 60a inmek ve göbeği eritip sıkılaşmak. Eski kotlarıma giriyorum ama sezeryan göbeği denilen şeyi yeni anladım. Tatlı çok severdim, şimdi bayılıyorum.

Ben gece yemiyorum kızlar, akşam uyumadan önce 1 avuç çiğ badem ya da çiğ fındık yiyorum. Süt de besleyici oluyor, bebeğimin kilo alımı gayet iyi. Akşamki kuruyemiş beni epey tok tutuyor. Gece yemiyorum ama epey su içiyorum, akşam açtığım 1.5 litrelik su sabaha bitmiş oluyor.

Evet aslinda boylari da eklesek iyi olur kizlar. Boylari da yazabilir misiniz?

17 aralikta diyete basladim o gunden beri gece yemiyorum onun oncesnde yiyordum. Receller ekmekler..

Şeytanın bacagini kir emzirdikten sonra iki yudum su ic uyu. Bence yapabilirsin:KK19:
Su gunde 4 litreye yakin tuketiyorum. Buna ragmen diyetisyenim cok sasirmisti. Nasil bu kadar su icmeye bu kilodasin diye. Su normalde tok tutarmis ben de hic etki etmiyor 😂
Bana kilo yapan abur cuburlar ve kola turevleri 🤦‍♀️ Asla birakamiiyorum. Hele esim gece nobete gittiyse 1 paket cips yaninda kola bir de cikolata gomuyorum. Sıkılmaktan yemege sariyorum. Aslinda normal yemek yersem cokk guzel zayifliyorum. Benim bu abur cuburlara bir dur
Demem lazimm. 😂

X