Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim sexy,
umarım benim diyet sayesinde o sorun da gider. yürüyüş desen pzt'den itibaren başladım zaten, haftada 3-4 gün yürüyeceğim. yakın mesafelerde taksi kullanmayı da bıraktım tabii :))

îste harikasin bebegim sen basardin bile hic birsey dusunme guzel seylere her adim daha yakinsin yuru be kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt

canım , ben sürekli kabız sorunu yaşadığım için daha öncede arada bir içiyordum lakin günde bir bardaktan fazla hiç içmedim ve ayda birkaç defa içiyordum :kedi
dünden beri kendimi zorluyorum içmek ve 3 bardak içebiliyorum delikafadulden kendimi aştım kaydirigubbakcemile3

az önce medikal ürünleri pazarlayan bir bayan geldi kapı kapı gezip zayıflama kemeri satıyormuş . ayda 3.5 kilo verdiriyormuş diyetsiz ,sporsuz . ben elma diyeti yapıyorum gerek yok dedim kaydirigubbakcemile3

HAHAHAHA KADININ YUZUNU GORMEK ISTERDIM HAHAHAH GICIK KARI INSANLARI KANDIRMAYI COK SEVERLER :enbuyukkk:

evet kadın anlatmaya bile başlamadan ben istemediğimi söyleyince bozuldu biraz :)
geçen sene yengem almıştı buna benzer bir ürün ama faydasını görmedim demişti

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 77 hedef 58
akrep33 67 ? 64
kraliche 63 ? 49
hickes 63,6 ? 53

sila55 93 ? 60
twilight11 66 64,8 53
hasretim34 71,5 ? 55
emelyucel 62 ? ?
MIZMIZ 66 61 50

aysee1905 96,2 ? 58
ARDA-ALYA 75 ? 55
minni 73 ? 53
shopaholic 77 73,5 55
suziyldz 81,2 ? 70
Tiptoniq 84,5 ? 75

meliSSAil 67 ? 60
dkeser 107 ? 70
.Z.E.Y.N.O. 75,8 73,2 60
gülbeyza 81,8 ? ?
apple_cheek 74.4 ? 74.4
helinaa72 81,8 ? 67
kedigen 71 ? ?
adml 72 70 60
annmayra 73 ? 58
aynalar 85 ? 50
saziye19 75 ? 65

NOT CUMA SABAH TARTIYA CIKILCAK

tsk canım ben yarın baslıyorumya cumaya 2 gün kalmıs oluyo
dıger hafta cumamı tartılsam acaba kaydirigubbakcemile3
ama ozamanada catlarım meraktan hııım :bbo:

Ya kızlar ben dun basladım sabah kahvaltı ettım 1-2 saat sonra çıkardım ve dun sadece 2 elma yıyebıldım galıba usuttum ama vazgeçmedım aksma yemedım
bugun sabahda kahvaltoı yapmadım sadece 3 elma yedım elmam olmadıgı ıçın 4-5 salatalık yedım basım dondu (tansıyonum çabuk duser) 1 tane elmalı kuranıye yedım baska bırsey yemedım sexybebek sence verenılırmıyım ben kılo

benımde mıdem dunden berı cok kötü arkadaslar bugun saglık ocagına gıttım. doktor neler yedın dıye sordu. bende sabah ıkı dılım kepek ekmegı yedıgımı sonra ıkı saate bir elma yedıgımı söyledım. arada yesıl çay dedım. 2lıtre de su ıctım dedım. adam ne zorun vardı nasıl beslenmek o dedı. ve bayılmışım hatırlamıyorum. gözlerım kararıyor ve mıdem bulanıyor. hamılelıkten şüphelenmıştım dün ama yokmuş. sımdı de yatagımdan yazıyorum kızlar. ne olur dıkkat edın kendınıze. kesınlıkle kötü bir yorum ıcın yazmıyorum evet cok guzel kılo verılıyor. akşam tartıldıgımda 70.3tüm. evet cok mutlu oldum ama bı yandan saglıkta onemlı arkadaslarım. a.s.sizleri cok seviyorum, ve hiçbirinize birşey olmasını istemem.

kızlar yarın pazardan elma bulabilirsem bende başlıcam diyete ramazan girmeden biraz inceleyim

sexybebek canım bi resmini koysana bakalım diyetten önce ve sonra nasıl olmuşsun, daha önceden yazmıştım ama görmedin sanırım bize de motivasyon olur seni görünce

benımde mıdem dunden berı cok kötü arkadaslar bugun saglık ocagına gıttım. doktor neler yedın dıye sordu. bende sabah ıkı dılım kepek ekmegı yedıgımı sonra ıkı saate bir elma yedıgımı söyledım. arada yesıl çay dedım. 2lıtre de su ıctım dedım. adam ne zorun vardı nasıl beslenmek o dedı. ve bayılmışım hatırlamıyorum. gözlerım kararıyor ve mıdem bulanıyor. hamılelıkten şüphelenmıştım dün ama yokmuş. sımdı de yatagımdan yazıyorum kızlar. ne olur dıkkat edın kendınıze. kesınlıkle kötü bir yorum ıcın yazmıyorum evet cok guzel kılo verılıyor. akşam tartıldıgımda 70.3tüm. evet cok mutlu oldum ama bı yandan saglıkta onemlı arkadaslarım. a.s.sizleri cok seviyorum, ve hiçbirinize birşey olmasını istemem.

çok geçmiş olsun canım tabi herkesin bünyesi çok farklı sanırım kaldıramadın diyeti butür diyetler şok diyet olarak geçiyor elbet herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir diyetin kaçıncı günüydü canım bayıldığında

tansıyon düşmüş tek tıp beslenmenın dıyetısyenlerın bıle önermedıgını söyledı. bılıyoruz bunları ama hızlı kılo vermek de cazip gelıyordu işte. bende kansızlık vardı zaten kan degerlerım düşmüş. kan hapı verdı ama kullanmak ıstemıyorum bılırsınız kı cok kılo aldırıyor hemen

valla kizlar cok gecmis olsun ya gecmis olsun bir iki gun yapmayin ozaman geri turkiye yaniyor suan biliyorum burasi 24 derece soguk neolur dikatli olun

canım cvbın için çok teşekkür ederrim çok geçmiş olsun kan için ilaç kullanma her akşam bir avuç kara kuru üzüm ye çok etkili oluyor

:QUOTE=bayyz;8431830]canım cvbın için çok teşekkür ederrim çok geçmiş olsun kan için ilaç kullanma her akşam bir avuç kara kuru üzüm ye çok etkili oluyor[/QUOTE]

cok saol arkadasım. eşim görevde ızın alma ıhtımalı olursa yarın söylerım alır kuru üzüm. teşekkur ederım:1hug:

X