hım tamam hocam anlaşıldı
kız grubumuza bir isimde koyalım yahu
sexykızın çıtır öğrencileri:1hug:yerimsenibenyerimseniben
canim bugun kacinci gunu? hem biliyorsun demi birinci gunu 1kg elma ikinci gunu 1,5kg ucuncu 2kg yenecek her iki saat eyer acikirsan marul salatalik salatasi yiyebilirsin
canim stresss yapma dusunme guzel seyler dusun dergilere takil guzel seyler hayal et:1hug:
bugun ilk gunum
gecen hafta sizleri okuyunca heveslenmistim basladim ilk gun cok iyi gecti ama gece olunca rahatsizlandim kusma ve basdonmesi oldu biraktim
bugun yine basladim bu kez sonuna kadar devam edicem insallah kararliyim
elmalari gunune gore yiycem ama ucuncu gun zorlanicagim kesin iki kilo nasil yenir bilmiyorum bugunki elmalari yedim 6 tanee ve bir kilo gelicegini saniyorum biraz buyuklerdi
canim acikirsan eyer ozaman salatalik marul gibi seyler yiyebilirsin unutma ve sakin stress yapma dusunme bile oldumu allah yardimcin olsun bir iki gun sabret diyer gunler beden alisiyor ama su birinci ve ikinci gunu bazilarina zor gelebilir onun icin mumkunse stress yok :1hug:
öncelikle tebrik ederim ama verdigin kiloları degil .sabrnı ve azminialkisalkisalkis
bende bugün başladım ama malesef sadece 3 elma yiyebildim ama belkide elmalarım çok büyüktü yemyeşil bengünün klibindeki gibi:):):)
yaaa kızlar acele cvp bekliyorum ben yeşil çay içemiyorum napmalıyım
sagol canim sende inan ve azimli ol sende cok kisa zamanda sonuc alacagini biliyorum
istersen sende dene canim hergun burda ol hem cok motive ederim seni hemnde acayip gaza gelirsin
:1hug:
zaten hergün ugruyorum..
şimdilik çorba detoksu yapıyom inşallah çarşamba yapcam...
burda elma bulamıyom..
manavlar aşeriyom zannediyola getirtelim abla diyolakaydirigubbakcemile3
haha tamam canim bekliyoruz senide
ve eyer bir soru sormak istersen herzaman beklerim
kendini kuttu hisedersende bir sinyal ver sana posetief energie yolarim
sen yeterki isteeeeeeeeekaydirigubbakcemile5
SEXYBEBEGIN SIHIRLI DEGNEG Ialkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2
ayşe1905 napıyosun arkadaşım senle kilolarımız yakın
bu hafta güzel kilo veririz dimi
eee kimin öğrencileriyiz biz seyxbebekin:1hug:
veririz canım benim 3. Günüm süper geçiyo hiç dışına çıkmadım cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :dance:
Evet sexybebek opuyorumnanaktan
bosa gitmedi canim tamam yemisin ama bittiiiiiii sadece sabahlari iki dilim yenecek
gun daha bitmedi hadi bakim biraz neselen disariya cik biraz dolas :1hug:
[sıze="2"]benimde harika gidiyor diyetim
cumayı bende sabırsızlıkla bekliyom.iyi sonuç alcaz eminim
bugün komşum geldi .ona daha söylemedim diyet yaptımı
bana dediki sende yüzünde değişik bir güzellik var bugün farklısın dedi
oğlumda demezmi elmadandır elmadan
ne elması dedi.bende hergün 1 elma yiyorum onu demek istedi dedim
yani bu diyet sayesinde cildimiz bile güzelleşiyor..[/sıze]