desteğin için teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
yarından itibaren daha uygun hareket edeceğim zemuszemus
veririz canım benim 3. günüm süper geçiyo hiç dışına çıkmadım cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :dance:
evet sexybebek opuyorumnanaktan
[sıze="2"]benimde harika gidiyor diyetim
cumayı bende sabırsızlıkla bekliyom.iyi sonuç alcaz eminim
bugün komşum geldi .ona daha söylemedim diyet yaptımı
bana dediki sende yüzünde değişik bir güzellik var bugün farklısın dedi
oğlumda demezmi elmadandır elmadan
ne elması dedi.bende hergün 1 elma yiyorum onu demek istedi dedim
yani bu diyet sayesinde cildimiz bile güzelleşiyor..[/sıze]
siteye az önce kayıt oldum ama aslında uzun zamandır takipçinizim :)
elma diyeti ile ilgili yazılanları sonuna kadar ilgiyle okudum. 39 yaşındayım, kilom 71, geçen senei kilom ile arada 9 kilo fark var. kendimden nefret etme noktasına geldim artık.
elma diyetine başlama kararı aldım. elmayı severim, prati meyve. akmaz kokmaz, işyerine gideren kolaylıkla çantada taşınır ve evde-sokakta- işte kolaylıkla tüketilebilir.
yarından itibaren başlıyorum, bana şans dileyin :):1hug:
elma diyeti ile ilgili yazılanları sonuna kadar ilgiyle okudum. 39 yaşındayım, kilom 71, geçen senei kilom ile arada 9 kilo fark var. kendimden nefret etme noktasına geldim artık.
elma diyetine başlama kararı aldım. elmayı severim, prati meyve. akmaz kokmaz, işyerine gideren kolaylıkla çantada taşınır ve evde-sokakta- işte kolaylıkla tüketilebilir.
yaaa sexybebek canım ben neden kilo verdimi hiç fark etmiyorum bugun tam 8 gun oldu tartılmadım ama vucudumda bi değişiklik yok :gitme:
kedigencim sansin acik olsun insallah diledigin kiloya zorlanmadan ulasirsinçok teşekkür ederim, umarım hep birlikte başarırız. bu başlıktaki bütün yazıları başından sonuna kadar okudum ve gerçekten çok umutlandım. gerçi benim şartlarım sizlerden biraz değişik. işim gereği sabah güne 5.30 da kalkarak başlıyorum sexy'nin önerdiği türde bir kahvaltı yapıyorum, günün geri kalanı kendimle kavga edere geçiyor ve 22.30 civarıda yatıyorum. umarım çok zorlanmam
yaaa sexybebek canım ben neden kilo verdimi hiç fark etmiyorum bugun tam 8 gun oldu tartılmadım ama vucudumda bi değişiklik yok :gitme:
canım bır tartıl hem morelın yerıne gelır benceopuyorumnanaktanyaaa sexybebek canım ben neden kilo verdimi hiç fark etmiyorum bugun tam 8 gun oldu tartılmadım ama vucudumda bi değişiklik yok :gitme:
tamam canım yarın elmacı guzelı olucam :)canim tok bile olsan yemeye calis cunku bu diyette her iki saate yenecek