içinizde en kilolu benim galiba bu gün elma diyetie başlamıştım saat 4 e kadar çok iiyiydi midem çok kazındı dayanamadım akşam yemeğinden nyedim yine her zamanki gibi irademe sahip olamadım 107 kiloyum.sizleri okuyunca gaza gelmiştim ama dayanamadım.yarın yine başlasammı cesaret edemiyorum bu kiloma diyet yapıp 10 kilo verip 15 kilo alarak ulaştım.yine daha fazlasıyla kilo alırım diye bu yıl hiç diyete başlamadım.ama burada sizleri okuyunca gaza geldim.ama başaramadım ne yapayım arkadaşlar.şu an 107 kiloyum hedef kilom şuan 2 basamaklı rakamı görebilmek
canim no paniek merak etme kilo verdi bundan eminim
belki vucudunda su birikimi fazla canim ama kilo kaybin kesin var biraz sabret ve tam gaz devammmmmmmmmmmmmmm:1hug:
inşallah bebeim inş hayal kırıklına ugramam opuyorumnanaktan
cnm eger kusura bakmazsan bisi sormak isdiyorm
hani diyoalr ya senn de dedigin gibi su kadar kilo verdm ama su kadar daha fazlasini aldm peki nasl oluyo bu iss cokmu yiyosunuz hani zaten kilo verdm diye yoksa cok az biside yeseniz kilo mu yapiyoo:uhm:
ve bende sende azimli ol verrsn cnm emin ol ilk önce hersey beyinde bitiyo beynine yazki önüne kocamn bi pasta dilmi bile gelse dönüp bakmazsin..mesela benim esim bugun gitti hamburger aldi vee yidiiibenim yanimda öyle güzel kokduki cok israr etti ama yok dedim isdemiyorumm ve ben asla iradene sahip cikabilen biri degldm ama su sexybebk saolsn onun sayesnde hem güzel sohbetler ediyorz bu dietle ilgili hemde zayifliyorz:lepi:
içtiğim su yarayan cinşten değil sadeca benim iradesizliğim pasta börek hamur işlerini çok sevmemden kaynaklanıyor bi hırslanıp kendimi çok fazla sıkıp veriyom sonra pes edip her sevdiğim şeyi yiyorum sonuç kilo oluyor
aptalla mahlum olurmus bebissssssss:ecrin_bebek:
kendime ve sizlere söz veriyorum yarın tekrar başlıcam pes etmek yok lütfen beni destekleyin sexybebyden özellikle çok destek bekliyorum
anlamadım ne demek istedin arkadaş benide gurubuna dahil et destekle arkadaşım
kızlar azminizi gerçekten çok tebrik ediyorum hepiniz süpersiniz.ben de deneyeceğim ama bir türlü başlayamadım tek korkuym şu doktorlar 1 ayda 5 kiloya bile anormal derken haftada 6-7 kilo çok değil mi ve bunun bize geri dönüşü nasıl olur?bir arkadaşımız demiş bırakınca sebze bile yse kilo alıomuş bir bayan acaba böyle mi?evet veririm verince de inanın dünyaşar benim olur ama ya 5 verip 10 alırsam offff:1hug:
anlamadım ne demek istedin arkadaş benide gurubuna dahil et destekle arkadaşım
tmm canım yarın başlıyorum şu an regl olmam olumsuz etkilermiacaba