ben yapmıyorum canım ama yürüyüş yapıyorum 1-2 saat..
bende evde spor yapamıyorum pek ama 1 saat falan evde kendı çapımda göbek atıyorum:roflol:
yürüyüşş spor sayılmıyo muu yaaa
birde kislar elmalari kabuklumu yiyorsunuz bunu merak ediyorumm
yesil elmanin kabuklari plastik gibi birsey ya mideye zarar verebilirr
canım bende kabukları ıle yıyorumsunuda ekleyeyim bu diyete 67 kiloyla basliyorum cumaya kadar dayanabilirsem kilomu gelip yazicam
normalde 4 kupadan fazlasını ıcmeyın dıyorlar canımselam kızlar benim bugün 3. günüm süper gidiyo
bende az elma yiyorum 3 tane falan ama baya büyük oluyo elmalar bir de yeşilçayı çok tüketiyorum szce bi zararı olurmu 1.5 lt buzlu yeşilçay yapıyorum ve 1 günde bitiyo fisfisfis
sexy bebek benı de kaydet canımm baslangıc kılom 78.5 şuan kılom 73.2 hedefım 60
son zamanlarda stresten dolayı aşırı yemeye başladım ve çok kilo aldım 2 hafta içinde( zaten fazla kilom vardı iyice şiştim (
günlerdir sizleri takip ediyorum ve diyeti yapan herkes kilo veriyor heveslenip bugün bende başladım ama öğle yemeğinde annem çok güzel yemek yapmış yemekle beraber yarım ekmek yedim(
onun dışında su ve yeşil çayımı içtim elmalarımı yedim ama o yemek+ekmek kötü oldu(
haklısın canım dayanamadımbundan sonra dayanmaya , ekmeksiz yemek yemeye alışmam lazım
bugünüm boşa gitti ona üzüldüm
kızlar hergün okuyorum sizi çok iyi gidiyounuz
küçük bebğim olduğu için bu diyeti uzun süreli yapamıcam,3gün dneyeceğim inşallah sizin gibi, başarılı olurum..