Ben bu tarz hayatın sillesini yemiş, en acı hallerini deneyimlemiş insanların çocuk isteğine bir türlü anlam veremiyorum.güzelsiniz, akıllısınız, kültürlüsünüz, eğitimlisiniz kendinize denk, yakışan birini bulamıyorsunuz.istediğiniz bir erkekle seks yapıp, ilişki yaşayamıyorsunuz.üstelik bundan sonra yaşar mısınız yaşayamaz mısınız o da muamma.sokakta denk gelse selam vermeye tenezzül etmeyeceğiniz adamla evlenmeye kalkacak kadar zavallı hallere düşmüşsünüz. Eee bu kadar hayatın kazığını yedikten sonra buraya yeni bir kurban getirme fikri nasıl bir mantıktır benim aklım almıyor.Doğru söylüyorsunuz bende öyle hissediyorum. Denk değiliz yani farklıyız farklı şeylerden hoşlanıyoruz müzik zevkimiz bile bambaşka. Bu zamana kadar olmasının sebebi kimsenin beni bu kadar sevmemesi , değerli hissettirmemesi. Tabi ki başlarda hiç böyle değillerdi sonradan değişiyorlardı. Artık bende de takıntılık başlamıştı ya bir daha terkedilirsem yok bir daha aldatılırsam? diye. düşünsenize 30 yaşınıza kadar ilişkileriniz hep böyle olmuş kafayı yer insan ya. Aileniz bütün arkadaşlarınızda biliyor sürekli üzülen siz olmuşsunuz.. Beni bırakmaz beni gerçekten seviyor sadık diye düşündüğüm bir bu oldu. Ama ben diğerlerini sevdiğim gibi sevemedim. Bu durum beni üzdü baya. Yanlış anlaşılmasın çok yakışıklı vs değillerdi 2 kişi dışında diğerleri de öyle iyi değildi. Tipsizler daha çok aldattı resmen. Bende diyorum ilişki dinamiğim mi şaştı artık nankörleşiyor muyum diye düşündüm kimse anlamıyor bu durumu.
Bugün aradı bir kaç kez sonra döndüm sesimi duyunca yutkundu ağladı. Üzüldüm kendimi gördüm onda. Arama beni bitti diyorum sana laftan anla diyemedim. Empati yapınca kötü hissettim kendimi. Bozmadan konuşmaya çalıştım. İşte yapsaydın keşke benim dediklerimi bizden olmaz farklıyız bunu konuştuk sen bana beddua ettin falan dedim hı mı diye kaldım öyle. Annemde yanımdaydı. Sen parmağında oynatıyorsun bizi falan diyor: Düzgünce arama beni desene diyor dedim çocuk ağlıyor yaa ağlıyor diyorum. Yok senin gönlün var diyor. Benide kaybettin diyor yok baban arayı benim bozduğumu düşünüyor yok işte o sizi barıştırmaya çalışıyor. O senin neyden rahatsız olduğunu anlamaz erkek o. Sanıyor ki erkeği ne yaparsa yapsın evine bakıyorsa aldatmıyorsa seviyorsa olay bitiyor zannediyor senin istediklerini anlamaz o falan dedi. Kavga ettik şimdi. Ben demedim ki babama git konuş diye. Sadece üzülmesin istiyorum. O da hala seviyorum hayatım canım cicim özür dilerim eşeklik bende modunda. Annesi üzülmüş onu diyor. Kapatıyorum diyorum kapatma dur işte yine sevgi sözcükleri. Kendimi gördüm diyorum ya ben bu kadar aramazdım bir süre sonra bırakırdım uğraşmazdım üzüntümü yaşardım doya doya... Gerçi aldatıldığım için çabuk soğurdu içim.
O yüzden strese girdim. Bazen çok üstüme geliyor annem. Korkuyorum da erken menopoza girerim diye annem çok erken girmiş çünkü... Kızım evlen çocuğun olsun yaşın geçiyor menopoza girersen allah korusun falan diye söylenirdi bir ara.
İyice strese giriyorum o zamanda.