- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
ayyy canim eger yazdigin gibi bu diyetle 5 kilo vericek olursam ucucam sevincten geriye cok az kilom kaliyor ama simdiden vucudum kirgin sanki ac degilim ama bas donmelerim oluyor belki kendime fazla yuklendim acele edip birden vermek istiyorum suana kadar uc elma yedim ve tekrar yemeyi hic canim istemiyorr cumaya kadar dayanabilirsem iyii:çok üzgünüm:toplam 16 kisiyiz ve ortalama herkez 5 kilo vermesi lazim cumaya kadar toplam kilo 80 kilo grup olarak vememiz lazim zemuszemus
ayyy canim eger yazdigin gibi bu diyetle 5 kilo vericek olursam ucucam sevincten geriye cok az kilom kaliyor ama simdiden vucudum kirgin sanki ac degilim ama bas donmelerim oluyor belki kendime fazla yuklendim acele edip birden vermek istiyorum suana kadar uc elma yedim ve tekrar yemeyi hic canim istemiyorr cumaya kadar dayanabilirsem iyii:çok üzgünüm:
olursun guzelim olursun sen yeterki inan kendine :1hug:
kızlar bısı dıcem ınsan tok oluyo elma yıyemıyo yenmemesı durumunda bısı olurmu?..
bugun sabah 2 dılım karpuzla peynır seklınde kahvaltımı yaptım sorun olmaz ıns.6 tane elma yedımm 3bardak yesılcay ıctım bol su..
yaşasınnn sexybebek ve elma dıyetı kardeşliğiiopuyorumnanaktan
heyyy kızlar ben de varım başlangıç kilom 74.4 hedef 65 bugün başaldım
sexybebek canım bazı arkadaşlar sporda yapıyolar
sende yapıyomusun,ben yapamıyorum
sanırım ilk ay hiç spor yapılmıyacaktı 2ci ay yapılcaktı dimi spor
seyxbebek bir soru daha tatlım
bende çok tokluk hissediyorum ama zorlayıp yiyorum .bugün 2kilo yemem gerekti
elmayı az yedimizde kilo verme durumumuz dahamı az oluyor
çok soruda soruyoz ama bizi sen anlıyosun sadece.
normalda yapilmicak canim ama bizden az kilosu olanlar yapabilir ben iki hafta sonra baslicam spora
supersin canim supersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eh nede olsa adanalisin :teytey:
adanaliyik allahin adamiyik derler demi :dance:
canim bu diyet elma diyeti oldugu icin gunluk kac kiloysa onu bittirmem gerekiyor
ama iki saate ve aksama kadar zamanin var n gec 20 kadar kendini zorlama ama mumkunsede gunluk hakkini bittir
cunku mide ona gore calisiyor ve kilo verdiriyor kaydirigubbakcemile2
aynen öyle derler tatlim..
sanırım benım sporu artırmam lazım cunku kılo kaybım az