Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bugün elma diyetinde 6. günüm .................................bitiyooooooooor...............

yaaa sexybebek canım ben neden kilo verdimi hiç fark etmiyorum bugun tam 8 gun oldu tartılmadım ama vucudumda bi değişiklik yok :gitme:

ve bebişimmmmmmmmmmmmmmm şu listenin 2. sırasına beni de yazarsan sevinirim..

başlangıç 67 ve cuma 64 tüm.[3.gün] ve cumaya kaç olucaaaam kimbiliiiiiiiiiiiiiiir.delikafadulden

siteye az önce kayıt oldum ama aslında uzun zamandır takipçinizim :)
elma diyeti ile ilgili yazılanları sonuna kadar ilgiyle okudum. 39 yaşındayım, kilom 71, geçen senei kilom ile arada 9 kilo fark var. kendimden nefret etme noktasına geldim artık.
elma diyetine başlama kararı aldım. elmayı severim, prati meyve. akmaz kokmaz, işyerine gideren kolaylıkla çantada taşınır ve evde-sokakta- işte kolaylıkla tüketilebilir.
yarından itibaren başlıyorum, bana şans dileyin :):1hug:

[sıze="2"]benimde harika gidiyor diyetim

cumayı bende sabırsızlıkla bekliyom.iyi sonuç alcaz eminim

bugün komşum geldi .ona daha söylemedim diyet yaptımı

bana dediki sende yüzünde değişik bir güzellik var bugün farklısın dedi

oğlumda demezmi elmadandır elmadan

ne elması dedi.bende hergün 1 elma yiyorum onu demek istedi dedim

yani bu diyet sayesinde cildimiz bile güzelleşiyor..[/sıze]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süpersin canım bende söylemicem kimseye kaydirigubbakcemile5

elma diyeti ile ilgili yazılanları sonuna kadar ilgiyle okudum. 39 yaşındayım, kilom 71, geçen senei kilom ile arada 9 kilo fark var. kendimden nefret etme noktasına geldim artık.
elma diyetine başlama kararı aldım. elmayı severim, prati meyve. akmaz kokmaz, işyerine gideren kolaylıkla çantada taşınır ve evde-sokakta- işte kolaylıkla tüketilebilir.

hoş geldin sitemize ve biz elmacıların koşesine haydi basarılar diliyorum sanada ve start diyorum :lepi:

hoşgeldin aramıza canım umarım en iyisi olur hakkında istediğin kiloya kavuşursun :Saruboceq:

çok teşekkür ederim, umarım hep birlikte başarırız. bu başlıktaki bütün yazıları başından sonuna kadar okudum ve gerçekten çok umutlandım. gerçi benim şartlarım sizlerden biraz değişik. işim gereği sabah güne 5.30 da kalkarak başlıyorum sexy'nin önerdiği türde bir kahvaltı yapıyorum, günün geri kalanı kendimle kavga edere geçiyor ve 22.30 civarıda yatıyorum. umarım çok zorlanmam :KK43:

yaaa sexybebek canım ben neden kilo verdimi hiç fark etmiyorum bugun tam 8 gun oldu tartılmadım ama vucudumda bi değişiklik yok :gitme:

kraliche yani sabrina hayran olmamak mumkun degil sastim dogrusuualkisalkisalkis
hem 8 gundur bu diyeti yapiyorsun hem hic tartilmmissin
ben olsaydim 150 kez tartilmistim meraktan

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 77 hedef 58
akrep33 64 ? 60
kraliche 63 ? 49
hickes 63,6 ? 53

sila55 93 ? 60
twilight11 66 64,8 53
hasretim34 71,5 ? 55
emelyucel 62 ? ?
MIZMIZ 66 61 50

aysee1905 96,2 ? 58
ARDA-ALYA 75 ? 55
minni 73 ? 53
shopaholic 77 73,5 55
suziyldz 81,2 ? 70
Tiptoniq 84,5 ? 75

meliSSAnil 67 ? 60
dkeser ? ? ?
.Z.E.Y.N.O. 75,8 73,2 60
gülbeyza 81,8 ? ?
apple_cheek 74.4 ? 74.4
helinaa72 81,8 ? 67

NOT CUMA SABAH TARTIYA CIKILCAK

çok teşekkür ederim, umarım hep birlikte başarırız. bu başlıktaki bütün yazıları başından sonuna kadar okudum ve gerçekten çok umutlandım. gerçi benim şartlarım sizlerden biraz değişik. işim gereği sabah güne 5.30 da kalkarak başlıyorum sexy'nin önerdiği türde bir kahvaltı yapıyorum, günün geri kalanı kendimle kavga edere geçiyor ve 22.30 civarıda yatıyorum. umarım çok zorlanmam :KK43:
kedigencim sansin acik olsun insallah diledigin kiloya zorlanmadan ulasirsin

canim no paniek merak etme kilo verdi bundan eminim
belki vucudunda su birikimi fazla canim ama kilo kaybin kesin var biraz sabret ve tam gaz devammmmmmmmmmmmmmm:1hug:

canım bır tartıl hem morelın yerıne gelır benceopuyorumnanaktan

hosgeldın canım ..

hayat yalnız geçmiyor, diyet yalnız olmuyor. yarın sabah başlıyorum. tam bilgilerimi yazayım ki, beni de listenize alın :)
yaşım 39
kilom 71
boyum 1.72

cuma günü sizlerle birlikte ben de tartıya çıkacağım :)

canim tok bile olsan yemeye calis cunku bu diyette her iki saate yenecek
tamam canım yarın elmacı guzelı olucam :)
5 kılo alım bakem kaydirigubbakcemile3
ıcten cevap vermen den dolayıda tesekkurler:)..
bıde elma yatmadan once yenılmelı bunuda doktor bı arkadasımd emıstı yattıgın yerde kılo verdırıyomus:)..

içinizde en kilolu benim galiba bu gün elma diyetie başlamıştım saat 4 e kadar çok iiyiydi midem çok kazındı dayanamadım akşam yemeğinden nyedim yine her zamanki gibi irademe sahip olamadım 107 kiloyum.sizleri okuyunca gaza gelmiştim ama dayanamadım.yarın yine başlasammı cesaret edemiyorum bu kiloma diyet yapıp 10 kilo verip 15 kilo alarak ulaştım.yine daha fazlasıyla kilo alırım diye bu yıl hiç diyete başlamadım.ama burada sizleri okuyunca gaza geldim.ama başaramadım ne yapayım arkadaşlar.şu an 107 kiloyum hedef kilom şuan 2 basamaklı rakamı görebilmek

başla tabi canım bende bu diyete başlarken ilk gün bozmuştum önüme ne gelirse yedim ertesi gün tekrar başladım ve 3.gün bitti diyetten şaşmadan..beyninde bitiyo iş yemicem dersen yemezsin moralini bozma ve yarın tam yap diyetini tatlım kaydirigubbakcemile5

ayy cok mutluyum valla su dieti yapali daha bi pozitif oldm ee bunu sebebide tabikide kilo vermm oldu ...cumayi sabirsizlikla bekleynlerden biride benimmm bakalim kac kilo gidecekkk

X