- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
slmlar canolar ayy süper gidiyo bu diet valla iyikide baslamisim sanki daha pozitif oldum ya kili verdikce 2 gündr yapiyorm 2 kilo gitti bakalm cumaya kadar kac gider
sexybebekim canom sence ben cumaya kadar kac vererim ve tr gitmeme yaklasik 40 gün var ve beb bu diete harfiyen uyuyrm sence bu 40 günde kac kilo gider sekerimmopuyorumnanaktan
kesin 20/25 kilo verirsin canim senin kilon 75 ama 40 gunde kesin idial kilona gelirsin bundan emin ol hatta 40 gun den once :teytey:
sexy bebek cuma günü herkes kilolarını yazdıktan sonraa toplu bi liste şeklinde kimin kaç kilo verdiğinide yazar mısın?? ben yarın öbür gün malum dönemde olacağım o geçer geçmez başlıyorum.. yani söyle söyliyim haftaya bu gün başlıyorum bu diyete eğer bir çok kişi güzel kilo vermiş olursa iyice gaza geleceğimmm:) bide cuma günü resimlerinii istiyorumm sexybebekkk çokkk meraktayımm:):) hadi banada güç oluuunnn
sexy bebek cuma günü herkes kilolarını yazdıktan sonraa toplu bi liste şeklinde kimin kaç kilo verdiğinide yazar mısın?? ben yarın öbür gün malum dönemde olacağım o geçer geçmez başlıyorum.. yani söyle söyliyim haftaya bu gün başlıyorum bu diyete eğer bir çok kişi güzel kilo vermiş olursa iyice gaza geleceğimmm:) bide cuma günü resimlerinii istiyorumm sexybebekkk çokkk meraktayımm:):) hadi banada güç oluuunnn
hergün tartıda azaldımızı görmek çok güzelkızlar bu diyeti katlanılabilir kılan en önemli detaylardan biri zaten hergün tartıdakı kilo kaybı...her gün en az 500 gram gittiğini gör de gel ye börekleri simitleri mümkün değillkaydirigubbakcemile2