Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam kislarr
ben 7 ay once dogum yaptim ve bana nerdeyse 16 kilo kaldi
bir ay once diyete basladim protein diyeti ve corba diyetiyle 9 kilo verdim iki gunluk pirinc lapasinida denedim bugunde elma diyetine basliycam gec uyandigim icin ancak kahvalti yaptim
ama bir kac gun once bu diyete basladim ve ilk gun iyi gecti aclik hissetmedim tam tarifteki gibi yaptim ama gece kotu bir sekilde kusma ve basdonmesi oldu bende iki gundur normal yedim bugun tekrar basladim ama yine oyle olucak diyede korkuyorum
siz elmalari soyupmu yiyorsunuz kabuklumuu
belkide ben kabuklu yedigimden mideme agir geldi yada bitki caylarini fazla kacirdim bilmiyorum ama ertesi sabah tartildigimda 1200gr vermistim ve ancak 5 elma yiyebildim bugun ise bir saat sonra ilk elmayla basliycam tek sorun cumaya kadar tartilmadan nasil dayaniycam
birde ben zaten sadece 6 gun yapmayi dusunuyorum

selam kızlar benim bugün 3. günüm süper gidiyo :eek:

bende az elma yiyorum 3 tane falan ama baya büyük oluyo elmalar bir de yeşilçayı çok tüketiyorum szce bi zararı olurmu 1.5 lt buzlu yeşilçay yapıyorum ve 1 günde bitiyo fisfisfis

slmlar canolar ayy süper gidiyo bu diet valla iyikide baslamisim sanki daha pozitif oldum ya kili verdikce 2 gündr yapiyorm 2 kilo gitti bakalm cumaya kadar kac gider

sexybebekim canom sence ben cumaya kadar kac vererim ve tr gitmeme yaklasik 40 gün var ve beb bu diete harfiyen uyuyrm sence bu 40 günde kac kilo gider sekerimmopuyorumnanaktan

HADI KIZLAR

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 77 hedef 58

hickes 63,6 ? 53

sila55 93 ? 60

twilight11 66 64,8 53

hasretim34 71,5 ? 55

emelyucel 62 ? ?

MIZMIZ 66 61 50

aysee1905 96,2 ? 58

ARDA-ALYA 75 ? 55

minni 73 ? 53

shopaholic 77 73,5 55

suziyldz 81,2 ? 70

Tiptoniq 84,5 ? 75

meliSSAnil 67 ? ?

dkeser ? ? ?

NOT CUMA SABAH TARTIYA CIKILCAK

slmlar canolar ayy süper gidiyo bu diet valla iyikide baslamisim sanki daha pozitif oldum ya kili verdikce 2 gündr yapiyorm 2 kilo gitti bakalm cumaya kadar kac gider

sexybebekim canom sence ben cumaya kadar kac vererim ve tr gitmeme yaklasik 40 gün var ve beb bu diete harfiyen uyuyrm sence bu 40 günde kac kilo gider sekerimmopuyorumnanaktan

kesin 20/25 kilo verirsin canim senin kilon 75 ama 40 gunde kesin idial kilona gelirsin bundan emin ol hatta 40 gun den once :teytey:

HADI KIZLAR

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 77 hedef 58

hickes 63,6 ? 53

sila55 93 ? 60

twilight11 66 64,8 53

hasretim34 71,5 ? 55

emelyucel 62 ? ?

MIZMIZ 66 61 50

aysee1905 96,2 ? 58

ARDA-ALYA 75 ? 55

minni 73 ? 53

shopaholic 77 73,5 55

suziyldz 81,2 ? 70

Tiptoniq 84,5 ? 75

meliSSAnil 67 ? ?

dkeser ? ? ?

Babyfayce 59 ? 50

NOT CUMA SABAH TARTIYA CIKILCAK

sexy bebek cuma günü herkes kilolarını yazdıktan sonraa toplu bi liste şeklinde kimin kaç kilo verdiğinide yazar mısın?? ben yarın öbür gün malum dönemde olacağım o geçer geçmez başlıyorum.. yani söyle söyliyim haftaya bu gün başlıyorum bu diyete eğer bir çok kişi güzel kilo vermiş olursa iyice gaza geleceğimmm:) bide cuma günü resimlerinii istiyorumm sexybebekkk çokkk meraktayımm:):) hadi banada güç oluuunnn

sexy bebek cuma günü herkes kilolarını yazdıktan sonraa toplu bi liste şeklinde kimin kaç kilo verdiğinide yazar mısın?? ben yarın öbür gün malum dönemde olacağım o geçer geçmez başlıyorum.. yani söyle söyliyim haftaya bu gün başlıyorum bu diyete eğer bir çok kişi güzel kilo vermiş olursa iyice gaza geleceğimmm:) bide cuma günü resimlerinii istiyorumm sexybebekkk çokkk meraktayımm:):) hadi banada güç oluuunnn

eet süper olur bakariz en cok kim kilo vermis mesela ben iki gündr yapiyorum cnm simdiden 2 kilom gitti insn o tartidan indkden sonra bi hevesleniyoki anlatamm

tamam bebis merak etme cumaya fotolari koyacam

NOT CUMA HERKEZ 12 DEN ONCE TARTILACAK VE YAZACAK
ONA GORE BENDE LISTEYI TAMAMLARIM:teytey:

kızlar bu diyeti katlanılabilir kılan en önemli detaylardan biri zaten hergün tartıdakı kilo kaybı...her gün en az 500 gram gittiğini gör de gel ye börekleri simitleri mümkün değillkaydirigubbakcemile2

kızlar bu diyeti katlanılabilir kılan en önemli detaylardan biri zaten hergün tartıdakı kilo kaybı...her gün en az 500 gram gittiğini gör de gel ye börekleri simitleri mümkün değillkaydirigubbakcemile2
hergün tartıda azaldımızı görmek çok güzel

bu diyetin en güzel özelliği bu ,

bugün 3.cü günüm süperim

daha önceden yaptığım diyetlerde 3.cü gün daha bir zor olurdu ,bunda gayat iyiyim,

vede şunu düşünüyorum,ben 2 yada 3ay sonra hayatımda en çok istediğim kilo 60 kilo olmak ve buna elma yiyerek ulaşçaksam,niye elma yemede zorlanayım.

evet elmaları yerken tıkanıyorum,ama şunu diyorum kendime ye bu elmaları yağları kiloları at hedefine ulaş zayıfla çıtır hatun ol eski günlerine dön.

böyle düşününce elmaları daha iyi yiyorum ve .benim elmalar kocaman yanında 500gram suyla hüplatiyom ardından yeşil çayıda içiyom dmeyin keyfime:içelim:

bu arada listelerde olmuş eline sağlık sexybebek
bakalım cuma günü en çok kim kilo vercek lülülülülülübu ayrı bir heyecanhihoyyyt

X