arkadaşlarrr
ben de sexybebekten baya gaza gelenlerdenimm.. ama bugün duyduklarımı sizinle paylaşmadan edemedim..
bugün spor salonunda bi bayanla tanıştım, elimde yeşil elmayla görünce dayanamamış hemen geldi yanıma.. o da yapmış elma diyetini ve ciddi kilo vermiş.. ama ömür boyu sadece yeşil elma yenmeyeceğinden, bıraktığı an azıcık sebze bile yese, normalde verirken kiloları az yiyerek, almaya başlamışş.. eski kilosuna dönmüş resmenn.. ve sarkmalar oluşmuş.. en güzeli sağlıklı ve dengeli beslenme.. + SPOR ! yeşil elmayı ara öğün olarak yemeye devam :a015:
deryacım çok aşırıya kaçma bence çayda,bende günde 2 ya da3 tane içiyorum ama mutlaka açık ve şeekersiz olsuna.s.
kızlar daha önce isveç diyeti ya da diğer katı diyetleri yaparken bende hem moral bozukluğu hemde halsizlik oluyordu..elma diyetinde kesinlikle çok enerjik oluyorsunuz
sılacım evet olumlu değişiklikler ama benim sexybebek kadar diil..yani nasıl diyim günde 1 kg veremiyorum..sanırım elmayı biraz az yiyorum..bakalım ama yine de çok güzel olucak inanıyorumopuyorumnanaktan
kızlar bu arada yazmayı unuttum..elmalarınızı ayarında yiyin..az tüketmeyin ben dün koşuşturmacadan az yedim ve kilo düşüşüm umdugumdan az oldu..bugün 3 günüm ve 2 kilo tüketicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?