Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slmlar hatunlarr
ayy kendimi tebrik ediyorum ne güzelbogazimi tutuyorum ve hic kacamak yapmadm elmalarimi güzelce yedim ,yesil cayimi yudumladim vee hayatimda hic hatrlamm 3 lt su icdigimi ve icdim :lepi:sevorumm kendimi valla zayifliyip citir anne olacagimmm

bende yazayim baslangic kilomu 75 ve hedef 55

arkadaşlarrr
ben de sexybebekten baya gaza gelenlerdenimm.. ama bugün duyduklarımı sizinle paylaşmadan edemedim..
bugün spor salonunda bi bayanla tanıştım, elimde yeşil elmayla görünce dayanamamış hemen geldi yanıma.. o da yapmış elma diyetini ve ciddi kilo vermiş.. ama ömür boyu sadece yeşil elma yenmeyeceğinden, bıraktığı an azıcık sebze bile yese, normalde verirken kiloları az yiyerek, almaya başlamışş.. eski kilosuna dönmüş resmenn.. ve sarkmalar oluşmuş.. en güzeli sağlıklı ve dengeli beslenme.. + SPOR ! yeşil elmayı ara öğün olarak yemeye devam :a015:

Eski kilosuna dönmüş derken neymiş eski kilosu ve tabii kaç kilo vermis?
Sarkma olması elmayla ya da başka bir diyetle ilgili değil bence biraz da cildin elastikiyetiyle alakalı... Ama yine de şöyle düşünelim. Sexy bebek kısa sürede ciddi kilo verdi onda sarkma yoksa bence korkmaya gerek yok

kızlar hepinize günaydın.
tüm yazılanları okudum ve çok heveslendim özellikle sexybebek e . ben de kilo vermek istiyorum ama çok zor kilo veren bir yapım var. bende deneyeceğim bu yöntemi inşallah işe yarar. bu arada kilom 73 kızlar ve 53 olmak istiyorum. ilk etap ; 21 ağustosa kadar 5 kilo versem yeter bana. sonrası da gelir inşallah..
cuma günü tartılmaya benide yazın. belki sürekli sizle yazışamam ama herdaim takipteyim cicişler...

hepinizi çok öptüm....

ya kızlarr yeşil elma furyası sarmış herkesi ama
sadece elma yiyerek zayıflanırmı yaa
burda o kadar çok bilgi var deneyim li insanlar varr
hepimizin az cok bilgisi var
doktorlar her zaman dile getiriyor tek besinli diyet olmaz diyee

bilmiyorum daha ne kadar anlatmak lazım
ama şu bir gerçekkii çok tehlikeli vee saçma bi yöntem bence
ha verilir kilo elbette vucuda gıda girmedigi için kilo
ama sonra olacakları ben düşünmek istemiyorum
saglıgından olmuş insanlar verdigi 3 kiloyu 5 kilo almışş hatunlar
iki kere düşünün bence

günaydın kızlar

sexy bebek arkadaşım çok güzell kilo vermişsin tebrik ederim bizleri de çok güzel motive ediyorsun kilolu halinin ve şimdi kilo vermiş halinin bir resmini koyarmısın çok merak ediyoruz hepimiz de aradaki farkı görmek isteriz

günaydın kızlar diyetimize tam gaz devam

süperiz değilmihihoyyyt:lepi:

shopaholic canım değişiklikler varmı

bugün 3.cü günümüz dahada iyiyiz değilmi

sılacım evet olumlu değişiklikler ama benim sexybebek kadar diil..yani nasıl diyim günde 1 kg veremiyorum..sanırım elmayı biraz az yiyorum..bakalım ama yine de çok güzel olucak inanıyorumopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım.kilom 81.2 eğer liste hazırlanacaksa benide yazın lütfen.bakalım ne değişiklikler olcak

bende hedefimi yazmamışım ilk durak olarak 70 diyorum.ulaşınca daha düşük bir hedef koyarım.başlangıç 81.2 hedef 70

Bende yazıyım 84.5 şimdiki kiLom hedefim 75 kaydirigubbakcemile2

KahvaLtımı ettim saat 13:00'de eLma yemem gerekiyo.. :ecrin_bebek:

selam kızlar bugün bende başladım elma diyetine
inşallah başarırım, sanırım 2 -3 gün zorlanırım ama olsun bu zamana kadar hangi diyeti yapsam zorlanmıştım zaten
şimdi güzel bir kahvaltı yaptım 2 saat sonra elmamı yiyeceğim + yeşiş çayımvar birde
aralarda sadece şekersiz çay içsem olur mu geçmişi pek okumadım o nedenle soruyaorum

deryacım çok aşırıya kaçma bence çayda,bende günde 2 ya da3 tane içiyorum ama mutlaka açık ve şeekersiz olsuna.s.
kızlar daha önce isveç diyeti ya da diğer katı diyetleri yaparken bende hem moral bozukluğu hemde halsizlik oluyordu..elma diyetinde kesinlikle çok enerjik oluyorsunuz

deryacım çok aşırıya kaçma bence çayda,bende günde 2 ya da3 tane içiyorum ama mutlaka açık ve şeekersiz olsuna.s.
kızlar daha önce isveç diyeti ya da diğer katı diyetleri yaparken bende hem moral bozukluğu hemde halsizlik oluyordu..elma diyetinde kesinlikle çok enerjik oluyorsunuz

teşekkür ederim canım masa başında geçtiği için ömrüm arada canım istiyor en fazla 3 bardak içerim en fazla ama açk içmezdim ona dikkat edeyim

kızlar bu arada yazmayı unuttum..elmalarınızı ayarında yiyin..az tüketmeyin ben dün koşuşturmacadan az yedim ve kilo düşüşüm umdugumdan az oldu..bugün 3 günüm ve 2 kilo tüketicem

sılacım evet olumlu değişiklikler ama benim sexybebek kadar diil..yani nasıl diyim günde 1 kg veremiyorum..sanırım elmayı biraz az yiyorum..bakalım ama yine de çok güzel olucak inanıyorumopuyorumnanaktan

kızlar bu arada yazmayı unuttum..elmalarınızı ayarında yiyin..az tüketmeyin ben dün koşuşturmacadan az yedim ve kilo düşüşüm umdugumdan az oldu..bugün 3 günüm ve 2 kilo tüketicem

tünaydın kızlar ..bende de shopaholıc gıbı durum var elmaları az yedıgımden kılo kaybı az oluyor bıde erken kalkın mutaka ben 11 de kalktım bugun yaaa:umursamaz:kolay gelsın

twilight götürelim elmaları cokacimcoookşahsen börek simit olsa hiç affetmez yemem gerekenin 3katı yerdim..elma olunca tıkadı naniknanik

günaydın çıtır kızlar opuyorumnanaktan günaydın diyorum çünkü yeni uyandım ve henüz kahvaltımı yapmadım, reçelsiz bir kahvaltı daha yapıcam, ama mutluyum çünkü bana lokum gibi bir görüntü olarak geri dönecek bu fedakarlığım kaydirigubbakcemile3 rüyama bile girdi kızlar inanırmısınız, bu gece rüyamda bi okuldaymışım, kantindeyim, bi masa var, ortasında kocaman bi tabak, içi tost dolu, 1 tane alıyorum, ısırıyorum, anaaa bu reçelli diyorum ben reçel yemiycektim kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 sanki tabaktaki tostlar yetmemiş gibi kantindekilerden tost istiyorum sırada bekliyorum, tabi yaparlarken içerdeki kızlardan biri diyo ki , zaten şişmansın tost yiyip napıcaksınn, mafoldumben aay bir bozuldum bir bozuldum, sinirlendim , hemen uyandım lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
inatla bırakmıycam kendimi, irademe hakim olucam, benmle dalga geçmek neymiş görsün :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

X