Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet canim inanki ustumden yuk gitmis gibi onceden cok cabuk yorulurdum simdikse energie okadar fazlaki hic bir yere sigamiyorum
:teytey:

sexybebek 10kilo benden giderse süper olurrrr bu hafta :Saruboceq:

bu sabah gördüğüm gibi hergün aynı kilo verirsem yerimsenibenyerimseniben

gider 10 kiloodelikafaduldendelikafadulden

YASAK TARTILMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK CUMAYA KADAR VE DIYETIN DISINA CIKMAK NEYMIS YASAKMIS ONA GORE klava:

evet canim inanki ustumden yuk gitmis gibi onceden cok cabuk yorulurdum simdikse energie okadar fazlaki hic bir yere sigamiyorum
:teytey:

ay negüzel Şeniz
enerji dedinde kız ben geceleri uyuyamıyom erken ,karnım kesinlikle aç değil

süper enerji doluyum ,yeşil çay ve elmanın mucizesi bu sanırım

inan normalde hergün yaptığım işlerden gecleri yorgu düşer uyurdum hemen şimdi uyku falan yok.he acayip heyecan var birde.

sayende süper olduk kız iyiki varsın iyiki tanıdık seniŞenizŞeniz

inan sana çok dua ediyorum hele bir 60kiloyada düşeyim sana daha çok dua edicem:Saruboceq:

canim iste o energieyi dun anlattigim gibii
aksam en gec 20 de yemek bitecek
SONRA DIKKATLI OKUYUN

22/23 ARASI ILIK DOUCH GIRIN VE CIKMADAN ONCE BIR DAKA SOGUK DOUCHDA DURUN CIKIN RAHAT BIRSEY GIYIN
SONRA 10 DAKA KENDINIZI DINLEYIN BALKONDA FALAN OTURUN 10 DAKA YETERLI
KUTTU SEYLERI DUSUNUN VE HER DUSUNDUNUZDE ICENE ICINIZE HAVAYI CEKIN 10/20 SANE ICINDE BIRAK VE BIRDEN DISA VER NEFESINIZI
BUNU ( DAKA KUTTU DUYGULAR ICIN YAPIN)
SONRA 5 DAKA IY SEYLER DUSUNUN VE HER DUSUNDUNUZDE GOZLERINIZI KAPATTIN VE IY NEFES CEKIN 10/20 SANE TUTUN YAVAS YAVAS VERIN BUNU DA 5 DAKA YAPIN BUTUN KUTTU ENERGIE YOK OLACAK VE BAMBASKA HISEDECEKSINIZ VE HIC UYUYAMADINIZ KADAR GUZEL UYUCAKSINIZ
:1hug:

bu kadar enerji doluyken ben gideyim şimdi şu ütüleri yapayım sonra gene uğrarım

iyigeceler kızlar.

tamam canım bunuda yapacağız valla doktor gibisin kız

bizi herşekilde düşünüyosun saolasın canım benimŞeniz

yaa bbende yapıcam.ama çok sıkı değil.eşimle hafif bi akşam yemeği yerim heralde.hiçbişey olmasa bile cildim güzelleşirzemuszemus

başlangıç kilom 96.200
hedef kilom 58

bugün ilk günden çok daha iyi geçti süper hissediyorum kendimi kızlar.. sexybebek teşekkürler canım herşey için canımm..

Son düzenleme:
emelyucel baslangıç kılosu.........62 14 Ağustos 2009 kilo.....................
aysee1905 baslangıç kilosu.........96.2 14 Ağustos 2009 kilo.....................

merhaba kızlar beni de heveslendirdiniz ya şuan evde değilim eve gidince ben de hemen başlamayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar bende bugün aldım elmaları yarın başlayacağım.herkese şimdiden kolay gelsin tartılıp yarın yazarım kilomu

başlıcam gerçekten iyice düşünüyorum ama kilo verdikçe sarkma falan oluyor mu?çok soru sordum ama bilmem lazım bunları ve kilo verdiğimiz belli oluyor mu hani 5 kiloda falan kızlarrrdelikafadulden:uhm:

arkadaşlarrr
ben de sexybebekten baya gaza gelenlerdenimm.. ama bugün duyduklarımı sizinle paylaşmadan edemedim..
bugün spor salonunda bi bayanla tanıştım, elimde yeşil elmayla görünce dayanamamış hemen geldi yanıma.. o da yapmış elma diyetini ve ciddi kilo vermiş.. ama ömür boyu sadece yeşil elma yenmeyeceğinden, bıraktığı an azıcık sebze bile yese, normalde verirken kiloları az yiyerek, almaya başlamışş.. eski kilosuna dönmüş resmenn.. ve sarkmalar oluşmuş.. en güzeli sağlıklı ve dengeli beslenme.. + SPOR ! yeşil elmayı ara öğün olarak yemeye devam :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…