Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

peki siz cok erkn kalkiyosuz galiba ben cok gec uyaniyorum o nedenle cok fazla elma yiyemiyorm mesela bugun 4 tane yedm ve boyutlarida cok fazla buyuk degildi yani normaldi ve cok su da icemiyorm bisi olurmu ynai kilo azmi veririm ecepppppp

peki siz cok erkn kalkiyosuz galiba ben cok gec uyaniyorum o nedenle cok fazla elma yiyemiyorm mesela bugun 4 tane yedm ve boyutlarida cok fazla buyuk degildi yani normaldi ve cok su da icemiyorm bisi olurmu ynai kilo azmi veririm ecepppppp

tatlım su ıcmen lazım ..gec kalkma konusu na gelınce bende gec kalkıyorum bu durum dıger arkadaslarıma gore daha az kılo vermeme sebep oldu yarından ıtıbaren 9 da kahvaltımı yapacagım sende bence erken kalk ve bol su ıcmeye calıs

eet biliyorm canikom ama kendimi cok zorluyorm su icmek icin bakalim basaricm ins bu su isinizemuszemus
aaaaa:1shok:hakkatten de fark ediyo hee erkn kalk mak o zamn bende yarindn itibaren 9 da kalkiyorumm ok canommopuyorumnanaktan

evet erken kalkin tabi sabahin korunde de degil 8 saat uyku yeterli ve adam gibi kavalti edin ve her iki saate 2/3 elma 3L max su 3/4 yesil cay

BENI SINIR ETMEYIN HAAAAAAAA klava1hug:

evet erken kalkin tabi sabahin korunde de degil 8 saat uyku yeterli ve adam gibi kavalti edin ve her iki saate 2/3 elma 3L max su 3/4 yesil cay

BENI SINIR ETMEYIN HAAAAAAAA klava1hug:

Sinirlenme sinirlenme opuyorumnanaktan O kadar kiloyu verip hepimizi gaza getirdin bizde heyecan yapıyoruz napalım :lepi:

mrb kızlar yarın bu elma diyetine bende başlıcam isteyince çok rahat bi şekilde kilo verebiliyorum amacım eski kiloma gelmek yani 45-50 arası evlenince kilo almaya başladım bebek için de iğneydi ilaçtı vs iyice ölçü kaçtı hadi hayırlısı bakalım

hayirli olsun canim bol sanslar ama sozumden cikani cok kotu yapiyorum haberin olsun :teytey:

ONA GORE AKILLI OLUN BENI SINIR ETMEYIN :1hug:

iyi geceler şekerler
uykum kaçtı
sanırım mide boş olunca uykuda olmuyor ama allahtan canım bişii istemiyor beyinde bitirdim çünkü
kendimi odakladım akşam bişii yemicem diye..
ben ilk iki günü attım çükü fazla karıştırmıştım..
bugün 4. günümü bitirdim yarın 5. günüm olucak..
bakalım cumaya bomba patlatırım inşllah

günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sabah kalktım ve hemen tartıldım,tartıyı görünce,gözlerim şaşakaldıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1rolleyes:ve çok sevindimdelikafaduldenhihoyyyt
gerçi cumaya kadar tartılmıcaktım ama ilk gün heyecanı tartıldım

sabah kahvaltımı 2dilim kepek ekmek azlor peyniri ve yarım salata ve küçük domates yedim

az önce 1ci elmamı yedim şimdi yeşil çayımı içiyorum:içelim:

bu diyetle hepimiz güzel sonuçlar alacağız arkadaşlar..

not-negatif enerji veren arkadaşları kınıyorum,buraya katılıpta bize yorum yapmayın bizim moralimizi bozmayın,herkezin düşüncesi kendine..

sayenızde gaza geldım bende katılcam yaaaaa...
hepınızı tebrık edıyom canı gonulden helal olsun valla azımlısınız bende gelemmı:)..

gunaydın kızlar bugun 10 da kalktım kahvaltımı yaptım..yalnız 1 soru sorcam her ıkı saatte 1 elma yersem 4 elma yapıyor az degılmı ne yapabılırım 1 saatte 1 mı yesem?
not:bugun yıne tartıldım ben dayanamıyorum malesefkaydirigubbakcemile3 2gün sonuc:1.2 kılo
bunu gec kalkmalarıma yorumluyorum bundan sonra daha erken kalkcam ama bence 2 gunluk sonuc cok guzel hem acıkmadan

günaydın kızlarr
aramıza yenikatılan arkadaşlar hoşgeldiniza.s.

bende bugün 08:30da kalktım 1 saat sonra kahvaltımı yaptım 1 dilim kepek ekmek,1 dlim light peynir,1 domates..3 fincan yeşilçayımı içtim.1 büyük elma yedim kızlar zemuszemus

cnm aynen bende ilk gün heyacanndan sanirsam sabah gözümü acar acmaz tartiya kosdum veee:1shok::1shok: 1 kilo gitmisss oleyyyyyy diye bagirdim ve hemn esime kosdum ayy cok mutluyum ya bu dieti hic birakmicmmmm

günaydinlarr ben bugun 9.30 da uyandim ve ilk isim tartilmak oldu ehuheuhue heyecan isde napcan 1 kilo gitmis eferim bana kahvaltimi hazirladim domates zeytin ve kepek ekmegim biraz uzuncaydi bende onu yariyo bolup icine diet peyniri srüp tost yaptm tabi yagsiz ve yedim simide yesil cayimi yudumluyorumm

hey arkadaşlar bende başladım. lütfen benide alın.bu kaçıncı başlamam bir türlü veremiyorum.sıkılıp vaz geçiyorum.ama inşallah bu sefer devam edicem.

hoşgeldin mektupp bende senin gibiydim ama bu diyetin 2. günündeyim ve dışına çıkmadım umarım başarırsın herşey beyinde bitiyo yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…