Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya kızlar sabah kalkar kalma hep elma mı yiyeceğiz sabah öğle akşam olarak yazabilir misin ne yiyip içeceğiz

tamam canim cok tebrik ederim eyer bunu basadiysan sen zaten kafada bitirmis oldun
cok super :teytey:

evet sonunda benide yoldan cikardniz bende yarin basliyorum
kilomu sabah tartilip bildirirm hedefim 55

elma su hersey tamamda yesil cay icemiyom ben yaa

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SENI KUTLUYORUMMMMMMMMMMM
ISTE BU BEEEEEEE
not: cumaya kadar tartilmak yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:teytey:

TATLIMMMM ilk baslangıc kılo benden bu dıyete basladıgımda 66 ıdım

cumaya kadar tartılmadan nasıl dayanırım kıııı:umursamaz:

brn cevaplayana kadarrr kızlarr vermıs baslangıc kılolarınıııkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ya kızlar sabah kalkar kalma hep elma mı yiyeceğiz sabah öğle akşam olarak yazabilir misin ne yiyip içeceğiz

cnim ilk msjlara bakarsan ben yazdim ama gene yazim

sabah iki esmer ekmek tost biraz peyniz zeytin (tomates salatalik istediginiz kadar yiyebilirsiniz) ve yesil cay

iki saatde iki/uc elma yenecek birinci gun 1kg elma ikinci gun 1,5 elma ucuncu gun 2kg elma ve gune bulun sonra tekrar 1kg 1,5kg 2 kg

ve 3/4 bardak yesil cay icilcek ister sicak ister soguk buzlu o size kalmis ve icine limon ve taze nane koya bilirsiniz
elmalar bitti diyelim ve aclik var ozaman marul salatalik yenir en gec 20de elmalar bitecek
ve kacamak yapanin ...... cok fena yaparimmmmmmmmmmmmmmmm klava: :teytey:

tamam canim cok tebrik ederim eyer bunu basadiysan sen zaten kafada bitirmis oldun
cok super :teytey:

herşey senin bize yansıttığın pozitif enerjiyle başladı canım

ve arkadaşının verdiği kilolar.

sexybebek kilo vermek yaşlada alakalı diyorlar benim yaş 35 ve 3çocuk var

gençlerin vermesi daha kolay diyolar kiloyu fakat ben onu takmıyorum

arkadaşın kaç yaşındaydı merak ettim senin yaşın sanırım 28 bekarsın

bunları soruyorum gençle orta yaşlının kilo vermelerinde daha geç verme süreci olurmuki diye kiloyu

he birde bir örnekta vereyim geçen sene bizim 50yaşında akrabalarımız var bu evli çift 3 ayda 20kiloda vermişlerdi bide bu var yani.

hayır canım yanlıs dusunuyorsun ıster 35 ol ıster 80 ol
ruhun herzaman 20 olsun hersey kafada bıter bunu unutma ınsanı gec tutan dusuncelerdır ve hayata posetıef bakmaktır
ben 28 yasındayım ve 18 gıbı hısedıyorum herzamanda oyle dusuncem ıkı haftada cok destım ınsan dusuncelerınlen neller yapabılır sızde goreceksınız sadece ınanın ve guvenın

yaa kesinlikle alkışı sonuna hakediyosun alkisalkisalkis pastaya da karşı koyabildinse sen bu işi sonuna kadar götürebilirsin fıstıkkkk :içelim:

ben neyapiyorsam size kuc vermek icin canim ve en kisa zamanda hedefinize ulasmanizi istiyorummmmmmmmm
:1hug:

tabiki canım hepimizin amacı sağlıklı bir şekilde kiloları defetmek, desteğin için cok sağolll kaydirigubbakcemile5

hadi kizlar bugun herkez kilolarini yazsin baslangic ve hedef bekliyorum

sexy'cim gectiğimiz sayfada yazmıştım ben, belki görmemişsindir, tekrar yazıyorum,
başlangıç tarihim :9 ağustos pazar
başlangıç kilo : 63.6
hedef kilo : 53

canim hic cay icmesem olmuyomu bu sicakta sevmiyom ben cay icmeyi ama yesil cayi zorluycam biraz en azindan günde bi kupa spguk olarak

canim ben de soguk iciyorum ben bir retece verdim sanirim gormedin cok guzel ve serinletiyor

sabah 3/4 salama yesil cay buyuk bir bardaga sicak su demliyorum
sonra birakiyorum sogduktan sonra buyuk bir pet sise aliyorum ve icine koyorum sonra bir tane limon sikiyorum icine ve bir kac yaprak taze nane sonra calkaliyorum buzla koyorum 30 daka ve her elmadan sonra buyuk bir bardak iciyorum hem tadi da guzel ama diyelim size tatsiz geldi tatlandirici koyun ama abartamayin sakin ama lutfen deneyin harika birsey

HADI KIZLAR
sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 77 hedef 58
hickes 63,6 ? 53
sila55 93 ? 60
twilight11 66 64,8 53
hasretim34 ? ? 55

NOT CUMA SABAH TARTIYA CIKILCAK

zaten ruhum kesinlikle genç yoksa zayıflamayı düşünürmüydüm

ben herzaman kendimi 20lik düşünüyorum,ve zayıflıyacağımda inanıyorum

sen iki haftada süper kilo verdin,nekadar çok farketti hayattında seni anlıyorum

ben şimdi 2hafta sonra senin kadar kilo veririsem sorma neler değişecek hayatımda

zaten bugün şunuda yaptım dolabımda bana şu an olan bütün kıyafetlerimi

topladım ,onları yarın birilerine vercem dolabımda sayılı kıyafet kaldı,

benim kilo acil vermem lazımki yeni kıyafet alayım,yoksa hiçbir yere gidemicem,

beyinde bitirdim bu işi çıtır olacağım .

iyi akşamlar herkese.. bende aranıza katılmak istiyorum.. elmalarımı aldım.. yarın sabah kilomu tartılır yazarım..

Selam kızlar bende yarın baslıyacagım vallahı dıyetısyene gıttım o bıle bu kadar motıve etmedı benı 2 ayda anca 6 kılo verebıldım esım annenle kıbrısa gıt dıyo yanı benım 1 haftam var zayıflamam lazım bıkını gıymelıyım oĞlumla sahılde salına salına gezmelıyım bu arada kılom 62 sızce kaÇ olurum 1 e 1 uyarsam bu dıyete sexybebek

HARIKASIN YAAAAAAAAAA:Saruboceq: SUKURLAR OLSUN :1hug:

slm canim bir hafta cikmazsan bu diyetten kesin 6/10kg arasi verirsin :1hug:

canım çok iyisin senin bu sözlerini duymak çok hoşuma gidiyor..

sexybebek kız 18kilo verdin

nekadar hafifledin dahada çok güzel hareket ediysondur.nefes almak daha kolay olmuştur

ne bilim bir işi yaparken yürürken

kilolar insana yük rahat hareket ettirmiyor insana

inan kilo verip zayıfladımı düşünüyorumda acyip seviniyorum neler yapacağımı düşünüyorum

şu an bu hayali bile kurmak çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…