Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

anladım canım tabi doğru zaten kilo verdikten sonra çok yememeliyiz ve dikkat etmeliyiz...peki gün içinde çok zorluyor mu?ben de başlamak istiyorum sevgilim şehir dışına çıkıcak 1 haftalığına döndüğünde beni 5 kilo zayıflamış görsün istiyorum daaahihoyyyt73 kiloyum 70lere indim daha önce 2 haftada ...79kilolardaydım :KK43:ah ah ne zor şu kilolar yakında aranıza katılcam pazardan elma alcam bugün hadi bakalım umarım başlarım ve caymam :KK43::1hug::nazar::teytey:

selam şekerler..
az önce son kala elmalarımı yedim ve elma almaya çıkıcam az sonra..
saat 5 gibi yiyip günü kapatıcam sonra da yeşil çaya devam..
ve bir de yapabilirsem tabii bugün egzersize başlamayı düşünüyorum bkalım..
hafiftende egzersizle destek vermek süper olur diyorum..

merhabalar bugun sabah:1 yumurta 1 dılım ekmek domates salatalık .. 4 elma 2 kupa yesıl cay veeee azcık dondurma yedım arkadasım gelmıstı cok az ama bısey olurmuumafoldumben

bu dıyetı yapanların lıstesını olusturalım mı basladıgımız kıloyuda yazalım ne dersınız cogunluk cuma tartılcak sanırım

KızLar bügun 4. gün ve şuana kadar gayet iyi gidiyor şuan yeşiLçayımı yudumLuyorum :) :içelim:

hepiniz supersiniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tam gaz devam gitsin kilolar gelsin guzel hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:içelim:

herkez baslangic kilosunu yazsin bende liste yapim cuma gunu sonuclari listede yazariz ozaman daha bir hecanli olur hadin kizlar

kızlar ilk günüm gayet güzel geçti, yine elma siparişleri verildii kaydirigubbakcemile2
bütün gün odadan odaya şaşal şişe benimle gezdi, 2lt su şu an itibariyle içilmiş durumda, uyuyana kadar 2 şaşal daha biter toplam 3 lt ile günü kapatırım inş...
ama henüz akşam yemeği yemedik, 1 biber dolması ve bol salata-yoğurtla akşam yemeği faslını kapıycam inş..biliyorum yemek için saat gec oldu ama gece de gec yatıyorum maalesef...eşim de henüz eve gelmeyince bu günlük böyle oldu..
ayrıca elmalar cok büyük geliyo bana, o yüzden ikiye bölüp yiyorum 1,5 saat arayla...
neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun fıstıkllar...kolay gelsin hepimizee...
hee bu arada kaçamaklarınızı yazmayın sakın buraya..valla " aaa ayse bak bunu yemiş, fatma da şunu yemiş, ben de yiyiiim azcık bişey olmaz " gib düşüncelere kapılabilirim :jeyyar:
not: benm minicik 1 adet biber dolmam kaçamak değildir efendim, bizzat akşam yemeğidir. sizin sadece elmadan oluşan diyetinize ek olarak ben sadece akşam yemeğini o gün hangi yemeği yapmışsm ondan yarım porsiyon yiyorum..belki sizin gibi yarın sabah kalktığımda 1 kilo vermiş olamam ama en azından 500 gr hayal ediyorum..cok uzattım..öptüm hepinizi Şeniz ...

kızlar ilk günüm gayet güzel geçti, yine elma siparişleri verildii kaydirigubbakcemile2
bütün gün odadan odaya şaşal şişe benimle gezdi, 2lt su şu an itibariyle içilmiş durumda, uyuyana kadar 2 şaşal daha biter toplam 3 lt ile günü kapatırım inş...
ama henüz akşam yemeği yemedik, 1 biber dolması ve bol salata-yoğurtla akşam yemeği faslını kapıycam inş..biliyorum yemek için saat gec oldu ama gece de gec yatıyorum maalesef...eşim de henüz eve gelmeyince bu günlük böyle oldu..
ayrıca elmalar cok büyük geliyo bana, o yüzden ikiye bölüp yiyorum 1,5 saat arayla...
neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun fıstıkllar...kolay gelsin hepimizee...
hee bu arada kaçamaklarınızı yazmayın sakın buraya..valla " aaa ayse bak bunu yemiş, fatma da şunu yemiş, ben de yiyiiim azcık bişey olmaz " gib düşüncelere kapılabilirim :jeyyar:
not: benm minicik 1 adet biber dolmam kaçamak değildir efendim, bizzat akşam yemeğidir. sizin sadece elmadan oluşan diyetinize ek olarak ben sadece akşam yemeğini o gün hangi yemeği yapmışsm ondan yarım porsiyon yiyorum..belki sizin gibi yarın sabah kalktığımda 1 kilo vermiş olamam ama en azından 500 gr hayal ediyorum..cok uzattım..öptüm hepinizi Şeniz ...

kiz doverim seni ne biber dolmasi kiz elma yenecek KIZLAR ELMA YENECEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK VALLA :eek:klava:

HIC KES EYER YERSEN SANA 2 GUN CEZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ONA GORE BAK IKI GUN KAVALTI YAZAK VE SADECE ELMA YENECEK OZAMAN COK FENA YAPARIM HAAAAAAAAAA AGANIZI DENK ALINNNNNNNNNNNNNNNN:eek:klava:

selam kızlar,bugün ikinci günüm ve sıfır kaçamakla devam ediyorum..sabah tartıda güzel bir rakam vardızemuszemus
bugün çok yere ev misafirliğine gittim ve çok ısrar ettiler gıcıklar ama ben yenilmedim:lepi:

selam kızlar,bugün ikinci günüm ve sıfır kaçamakla devam ediyorum..sabah tartıda güzel bir rakam vardızemuszemus
bugün çok yere ev misafirliğine gittim ve çok ısrar ettiler gıcıklar ama ben yenilmedim:lepi:

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SENI KUTLUYORUMMMMMMMMMMM
ISTE BU BEEEEEEE
not: cumaya kadar tartilmak yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:teytey:

HIC KES EYER YERSEN SANA 2 GUN CEZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ONA GORE BAK IKI GUN KAVALTI YAZAK VE SADECE ELMA YENECEK OZAMAN COK FENA YAPARIM HAAAAAAAAAA AGANIZI DENK ALINNNNNNNNNNNNNNNN:eek:klava:

yaww sexy şeyy, şaka yapıyosun dimii, ben o dolmaları yapana kadar canım cıktı, mis gibi pişti, kocamı bekliyorum, sadece 1 tane yicemmm anacım , sadece 1 taneeeeee,, gözünü seveyim, ben öyle duramam nolur yaww, etme eyleme, üzme beni, sizden azcık daha az kilo vermiş olcam okadar , siz günde 1 kg verirken ben günde 500 gram Şeniz Şeniz
buna da şükrediyorum sexbebk, yine irademe hakimim ,diyete hiç başlamayabilirdim, cok sükür, en azından o adımı atabildimm.. yoksa benm diyetlerde hep bidaha pazartesi sonraki pazartesi vs diye aylar gecer hiç başlamazdım kafamçokkarıştı

bu arada
başlangıçç günüm: 9 ağustos pazar...
kilom : 63.6
hedef : 53.0

yaww sexy şeyy, şaka yapıyosun dimii, ben o dolmaları yapana kadar canım cıktı, mis gibi pişti, kocamı bekliyorum, sadece 1 tane yicemmm anacım , sadece 1 taneeeeee,, gözünü seveyim, ben öyle duramam nolur yaww, etme eyleme, üzme beni, sizden azcık daha az kilo vermiş olcam okadar , siz günde 1 kg verirken ben günde 500 gram Şeniz Şeniz
buna da şükrediyorum sexbebk, yine irademe hakimim ,diyete hiç başlamayabilirdim, cok sükür, en azından o adımı atabildimm.. yoksa benm diyetlerde hep bidaha pazartesi sonraki pazartesi vs diye aylar gecer hiç başlamazdım kafamçokkarıştı

bu arada
başlangıçç günüm: 9 ağustos pazar...
kilom : 63.6
hedef : 53.0

ben neyapiyorsam size kuc vermek icin canim ve en kisa zamanda hedefinize ulasmanizi istiyorummmmmmmmm
:1hug:

heyyy sexybebek bende bugün diyetimi sıfır kaçamaksız bitirdim

ve sabah tartıda güzel bir rakalm gördüm

bugün ilk gün heyecanıyla tartılşdım ama bidaha tatrılmam.

canım listeye oluşturalım benim cumaya herkez nekadar vermiş görürüz

benim başlayış kilom 93

hiç kes kız ben bugün neler pişirdim neler ama tadına dahi bakmadım

oda yetmiyomuş gibi abim bize yaş pasta getirmiş ondan bile tatmadım

zaten yiye yiye bu hale geldik artık yemeiyelim demi kız

zaten vucudumuzda olan dolapta herşey mevcut taşıyor dolabı azaltalım

sexsybebek diyetim güzel gidiyor çok teşekkür ederim sana ve acıkmıyorum ilk defa acıkmadan çok güzel bir diyet yapıyorum

X