ben dayanamıcam yarın pazarda elma bulursam bende başlıcam bugün markete gittim bulamadım
bulursun canim merak etme ve posetiev dusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ozaman kesin bulursun
ben 1 aydir energie ustunde ders aliyorum ve inanki beni bambaska bir insan yapti insanlar dolay seylerden nekadar huzur bulabiliyor anlatamam ellimden geldi kadar sizede energie burdan verecem :1hug:
ben elma aldım bugün 5 tane elma 1 kilo :)
ben dayanamıcam yarın pazarda elma bulursam bende başlıcam bugün markete gittim bulamadım
bulursun canim merak etme ve posetiev dusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ozaman kesin bulursun
ben 1 aydir energie ustunde ders aliyorum ve inanki beni bambaska bir insan yapti insanlar dolay seylerden nekadar huzur bulabiliyor anlatamam ellimden geldi kadar sizede energie burdan verecem :1hug:
inşaallah bulurum canım annem yaptırmam böle diyet diyodu aama oda karışmıcak.. bulucam bulucam.. canım seb süpersin ya iltifat değil.. ne güzel motive ediyorsun herkesi..germçekten pozitif bi enerji veriyorsun.. inş bunnun mükavatını incecik olarak alırsın.. hem kendini hem biçok insanı zayıflatıyorsun..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende bugün 5elma yedim en sonuncusu saat 21de yedim 4bardakta yeşil çay bol bolda su tükettim inanki hiç kaçamakta yapmadım sexybebek
ben evliyim ve 3çocuğum var inanki bugün onlara öyle güzel şeyler yaptımki hiç tadına dahi bakmadım,eşim kuruyemiş getirmiş çok severdim yemedim,kendi kendimle konuşuyorum başaracağım çok istiyorum çünkü.
ve çok dincim insan gerçektende beyinde bitirdimi bu işi başarıyor teşekkür ediyorum sana
kaçamaklarımızda olursa kız bizeklava:
zayıflayıncada hepimiz buraya resimlerimizi koyarız ve başarı öykülerimizi yazarız dimi.
inşaallah bulurum canım annem yaptırmam böle diyet diyodu aama oda karışmıcak.. bulucam bulucam.. canım seb süpersin ya iltifat değil.. ne güzel motive ediyorsun herkesi..germçekten pozitif bi enerji veriyorsun.. inş bunnun mükavatını incecik olarak alırsın.. hem kendini hem biçok insanı zayıflatıyorsun..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagol canim ne mutlu bana eyer sizi mutlu edebiliyorsam cunku ancak biz birbirimizi aniyabiliriz :1hug:
sagol canim ne mutlu bana eyer sizi mutlu edebiliyorsam cunku ancak biz birbirimizi aniyabiliriz :1hug:
ewet canım kaydirigubbakcemile5 bizi bizler anlar ancak.. inş aranıza katılırım en kısa zamanda.. herkese iyi geceler diliyorum..
canim cok mutlu oldum hemde 3 cocuklu bir anne bunu basarmasi nekadar mutluluk
sen coktaaaaaaaaaan kazandin canim buna inan cunku bu diyetti tam seyinlen uyguladin
sen kazandin canim cunku beyinde bittirdin seni cok kutluyorum ve en kisa zamanda istedigin gibi olacaksin herkez kiskanacak bunu unutma :1hug:alkisalkisalkis
ayrıca zaten 9 tane olsa, 2 saatte bir yeseniz, 10-12-14-16-18-20 toplam 6tane ediyor gün içinde :)
canım gerçektende bizi çok güzel motive ediyorsun inanki herşey senin sayende
senin 2haftada böyle güzel kilo verebilmen çok etkiledi beni,senin başladığın kiloyla benim şu anki kilom hemen hemen yakın sen başardıysan bende başarırım diye düşünüyorum
senin yazılarını okumak beni her seferinde hırslandırıyor ve hemen zayıflamak istiyorum
pozitif bir insansın .diyeti tam uygulayacağım çünkü sen öyle sonuç aldın kaçamak yokklava: klava: