tebriklerr kızlarr, hepinizi alkışlıyorummm alkisalkisalkis
topiği başından beri takip ediyorum, bir hevesle 2 gün önce eşime elma ısmarladım, 2 kilo, 12 ytl :1shok: neyse ilk şoku atlattım, işin ucunda zayıflamak var diye, napalım ddedim,
ama gel gör ki ben yapamıyorum bu işi, illaki kahvaltıda reçel, ekmek vs, genelde her akşam patlamış mısırlar, şekerli çaylar..... eşim de zaten " elmalarından kaçırıyorum 1-2 derken" kaldı yarım kilo kafamçokkarıştı açıkcası kendimi size şikayet ediyorum..ya bir insan hiç mi hırslanmaz, hiç mi azmetmez, nasıl imreniyorum size bilemezsinizz, evimde her türlü spor aletim de var, ab rocket, leg magic, twist&stepper, pilates topu, lastiğii ......
ama halaaaa ve halaaa 10 kilo fazlam var....sexy bebek ve takım arkadaşlarııı sizler harikasınız , çok büyül bir şeyi başardınız, azmetmeyi....bense çok ümitsiz bir vakayım :gitme: şu nefsime söz geçiremiyorumm mafoldumben sadece üzlüyorum üzülüyorum üzülüyorum ama icraat yok senağlama
bir insanin destek vermesi manevi olarak cok buyukdur canim bunu para bile veremez ama neyazikki hayat artik sadece para ustunde dunuyor halbiki insanlik daha cok olmazsi lazim para gelip gecici ama insanlik omur boyu
olum yataginda birini bile destek vererek iylestirebiliriz allah bize oyle cok imkan vermiski insan oglu bunu fazla farkinda degil ama inaniyorumki benim gibi insanlar oldukca hayat da bi guzel olacak :1hug:
sexy bebek güzel kilo veriyosun tebrik ediyorum senia.s.a.s.
hergün bu konuyu okuyorum arkadaşlarınıda tebrik ederim onlarda çok iyilera.s.a.s.
canim oncelikle teminki bir arkadasa anlattim gibi otur sakin bir yere hatta olursa acik havada ve derin derin nefes al ver sonra seni mutlu eden seyleri dusun yada nasil biri olmak isterdin nelleri arzu ediyorsun diye iycene dusun sonra hayattindaki olumsuz seyleri dusun ve dusunurkene cok iy nefes al 10saniye tut icinde ve iycene disa cikar bunu 5 dakana yap iy dusunurkenede 5 daka kuttu dusunurkenede ve sonra kalk bir bardak su ic bak sana nasil bir energie gelecek ve sonra bana tsk edecen biliyorum ve kesin 10kglar ucacak sen bunu kafana koy dediklerimi yap basarmis olacannnnnnnnnnnn
inşş sexybebek, inşş.. deniycem bu dedğini...gitsin 10 kg gelsn yeni hic_kes artık.. sıkıldım ve yoruldum kendimden :mymeka: kaydirigubbakcemile
cnim bak bunu yazman bile suan bir basari ve hayir sikilma kendinden bunu sakin yapma
ozaman hem kendine hem etrafina zarar vermis olursun bak yatmadan once ilk bir douch al ve dediklerimi yap ve guzel bir uyku al yarin bambaska dusunecen sana inaniyorum ve guveniyorum yarin yanlis olmadigimi anlicaksin
simdik bana bir soz ver be guzelim dediklerimi yapcanmi ama bugun ???? yoksa ruyana girerim haaaa :teytey:
yaa komıkmısınız cdden boyle sacmalık olurmu ya lutfen tek elma kepek ekmekle alahaskına pes dıyorum okudukca bunları kızlar organlar neoluyo elma ok saglıklık kılo verdırır tok tutar dıyetısyenler onerır yesıl elmayı toksın atar ama gunde bır ıkı elma ye der ara ogun de boyle sacmalık olurmu proteın yok vıtemın yok vucudun yag seker ıhtıyacı nerden çok zararlı ve çok mantıksız bunu deneyene sasarım artık ben pes
bak guzelim buraya gelip fiktini yazabilirsin ama yazdiklarinda cok itici burda birbirimize destek veriyoruz kustek degil hem beden bizim hayat bizim elmadan daha saglikli birsey varsa buyur getir onumuze ver
hem bu elma diyeti omur boyu degil tabiki idial kiloya gelince yavas yavas herseyden yenecek bunye nasil simdi kilo veriyorsa bu besinlen geri normalada doner merak etme ve kimse elmadan olmez tam tersi oyle bir saglik oyle bir guzelik veriyorku o kucuk dilini yutarsin buraya gelip adam gibi fikrini soyle ama sakin sacmalik falanda deme cunku bence sen istesende yapamasin cunku sende energie bitmis canim :enbuyukkk:
tatlım sana katılıyorum ben canlı örnegını kendım gördüm şahsen görümcem verdı en az bi 30 kg
bizzat kendımde başlıyorumm
canım bugun 3.gunum 75.8dım 73.6 oldum bugun ıcınde de 73.2olmuşum
harıkasın canım senı okumak acayıp motıve edıyor sayendeee uzun zamandır baslayamadıgımm dıyetıme basladım ve acıkmıyorum super...canim biliyorsun artik haftadan haftaya tartilcam ama kendimi super hisediyorum kiyafetler cok bolll pantalon giyemiyorum cunku cok bol onun icin elbize gibi seyler suan giyorum cunku suan kiyafet almak istemiyorum 58kg olim ozaman ama boylesi de daha iy neden biliyormusun eskiden zar zor giyerdim simdikse dusuyor daha ne olsun sanki baskasinin kiyafetleri ne guzel duygu allahim sukurler olsun:teytey:
yaa komıkmısınız cdden boyle sacmalık olurmu ya lutfen tek elma kepek ekmekle alahaskına pes dıyorum okudukca bunları kızlar organlar neoluyo elma ok saglıklık kılo verdırır tok tutar dıyetısyenler onerır yesıl elmayı toksın atar ama gunde bır ıkı elma ye der ara ogun de boyle sacmalık olurmu proteın yok vıtemın yok vucudun yag seker ıhtıyacı nerden çok zararlı ve çok mantıksız bunu deneyene sasarım artık ben pes