Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

9.30 da yapıorm ben mesela sende erken kalkmaya bak bence=):dance:

cuma sabahı 73.5 gelirken akşam tekrar tartıldıgımda 75 kilo geldim..çok moralim bozuldu oyüzden ve akşam gidip marketten elmaları doldurdum..umarım başarılı olurum:Saruboceq:

kızlar ben dün akşam elmanın kilosunu 6.50 tl den aldım..geçen haftada almıştım ama diyetime sadık kalamamıştım
eşim bana hırs gelsin diye uygularsan acımadan 10 kilo bile alırım dedi,ama uygulaazsan bida almıcam dedi..garibim beni hırsa getircekŞeniznapsın adam bıktı artık dietle her duydugumu almak için markete koşmaktanmafoldumben
ama bu sefer olucakkkalkisalkisalkis

6,5 mu :1shok: ben marketten 2 tl ye pazardan 1 tl ye alıom kilosunu :1shok: cokta guzeller kafamçokkarıştı

kızlar bugün bende tam gaz hızla başladım

şu ana kadar iyiyim

yanlız elmaları siz çok pahalı alıyosunuz ben kilosu 750 liradan 4 kilo aldım gayet çokta güzel.sizin yazdıklarınızı okuyunca dahamı fazla alsaydım diye düşündüm.gerçi nekadar olursa olsun alıcam bu sefer kararlıım bu kilolar gitçek
yeşil çayımıda içiyom bol limonlu:içelim:

kızlar topiği boş bırakmayalım yazışalım motive edelim birbirimizi
bende bu saate kadar 2 elma yedimm 1 litre su içtim ve 2 koca fincan yeşil çay
suya yüklenmeliyim öğledeen sonra
kızlar sizce şekersiz açık çay ,bu diyeti olumsuz etkiler mi>?

neee 2 haftada 18 kilo mu?
aman tanrım
:))

ya ben isveç diyeti yapıyorum şimdi hep görüryordum bu elma diyetini, konuşayım bi arkadaşlarla belki bizde isveç diyetinden sonra bu topiğe geliriz :))

kızlar bu ne yaaa öle bi iştaha geldim ki bende deniycem bu diyeti,ama yeşil çayı kısıtlı mı içmek gerekiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…