- 29 Temmuz 2009
- 62
- 17
- 34
tebrıkler a.s.
tebrıkler a.s.
ben sabah kahvaltısında 1 tane yumurta yıyorum proteın ama peynırde proteın sorun yaratır mı?bıde dune göre 500 gr vermısım ama cok gec kalktım kızlar bunun etkısı olabılır mı sızler saat kacta kahvaltınızı yapıyorsunuz acaba
ozaman bizimle beraber tartil haftaya cuma kesin 10kilo dan cok verirsin canim
9.30 da yapıorm ben mesela sende erken kalkmaya bak bence=):dance:
kızlar ben dün akşam elmanın kilosunu 6.50 tl den aldım..geçen haftada almıştım ama diyetime sadık kalamamıştım
eşim bana hırs gelsin diye uygularsan acımadan 10 kilo bile alırım dedi,ama uygulaazsan bida almıcam dedi..garibim beni hırsa getircekŞeniznapsın adam bıktı artık dietle her duydugumu almak için markete koşmaktanmafoldumben
ama bu sefer olucakkkalkisalkisalkis
evet kizlar 5 gunde 6.900 kg daha vermis oldum
kızlar bende bugün başladım cuma günü sizinle beraber tartılcam bakalım sonuç inş güzel olur...
su ıcmeyı unutmayınn amaaa muhakka en az 3 lt ıcın kızlar
6,5 mu :1shok: ben marketten 2 tl ye pazardan 1 tl ye alıom kilosunu :1shok: cokta guzeller kafamçokkarıştı
evet su çok önemli içelim tabisen spor yapıyomusun canım
iki hafta oldu canim ve tam 18kilo verdim ve okadar fark varki dusunuyorum bu elmalar hayatimizda ama biz fark etmiyoruz allah akil versin bize ve insallah bundan sonra zayifladiktan sonrada aralarda yeriz cunku bu allahin buyuk bir mucizesi kolay gelsin canim
canım seninle aynı kilodayız
hiç yılmadan devam etçez bu kiloları vercez
hergün yazalım neler yaptımızı