Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sexsy bebek spor yapıyormusun bu diyetin yanında.. bu arada tebrik ve teşekkür eiyorum.. hem kendini hem milleti zayılatıyorsun..

gunbegun sukurler olsun yarabbim.sevgili sexybebek bizlere cok guzel bir yontem onerdigin ve bizlerle paylastigin icin binlerce tesekkurler...opuyorumnanaktan

sexybebek canım ben arada bi iki dilim tane olarak patates kızartması kacırdım toplasan 4 dilim falan :kedi: ama sabahları sizin gibi kahfaltı yapmıyorum tabi :)
onun yerine ole bir iki defa kaçamak yaptım biliosun bide ben cok salata tuketiyodum ...
birde haşlama tavuktan bi kaç kere sadece gogus kısmından yedim ama ole abartılı degil bi kaç lokma ufak ufak ...
sence bi sakıncası olurmu :uhm:
yoksa geri kalan gene devam elma su bide cay içemiyom ben ya üfff :S
neyse umarım basarılı olurum ama bişey solimmi çok acım ben ya pazartesi basladım suana kadr adam gibi bişi girmio ya mideye heb acım heb ama dayanıom mecbur
umarım o bahsettim bi kaç kaçamak bu olayı bozmamıstır :tomato:

sexsy bebek spor yapıyormusun bu diyetin yanında.. bu arada tebrik ve teşekkür eiyorum.. hem kendini hem milleti zayılatıyorsun..

yok canim once vucut biraz alissin birden hepsini yaparsan vucut yipranir ama az kilosu olanlar tavsiye ederim ama zorlamadan zaten gidiyor yavas yavas ama cok kgsu olanlar bir donemden sonra tavisye ederim hem daha cok istek gelir giden kilolari gorunce :teytey:

hadi affetim seni ama bak yarinden sonra tam gaz devam et canim eyer acikirsan
ozaman istedigin kadar yesilik ye ama yarinden sonra dediklerimi uygularsan daha iy olur ¨
canim¨sonunda basaracaz bunu sok kafana dusun bizi hor gorunler yuzumuze bakanlar arkamizdan gulenlere birgun gelecek onlar kiskancaklar ve biz istedigimiz gibi olacaz opuyorumnanaktan

saol canım varya hem diyet listesi veriosun hemde psikolojik destek opuyorumnanaktan
ay inş o kaçamaklarım bi aksilik yaratmamıstır hani tavuk gogsu recimlerde verilir salatada verilir die tuketiyom yani salatada yemessem aclıktan bayılırım ben snaırım :kedi:
bide bu pazar tartılcam ama eşim dioki tartılma direnc noktan kırılmadı daha az kilo verdisen moralin bozulur bırakırsın dio bi sure tartılma dio kafamçokkarıştı

ınsanları çok guzel motıve edıyorsun canım opuyorumnanaktan

ozaman bizimle beraber tartil haftaya cuma kesin 10kilo dan cok verirsin canim

bu konuyu ilk okudugumdada yazmisdim arkadasini cok tebrik ettigimi ama simdi senide cok tebrik ediyorum cnm...
simdi yorumlari basdan sona okudumda valla bende varim artk bu dietde, bogazimi tutucam inss innsss ve bende verecen kilolari citir fistik gibi bi anne olucam. haydi bakalim yarin allayimda elmalari basliyayimm bari tr ye gelene kadar bi incelimde babamlar sok olsunlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam canım..çok saol.. ben başlamadım daha.. boyum 1,50 kilom 67,3.. verirmiyimki bende..

Baştan sona bütün mesajları okudum arkadaşlar kesinlikle mucize bişey bende başlıyorum p. tesi günü bugün tartıldım 81. kg geldim en az 10 gün devam etmek niyetindeyim

ollleeeeeyyyyyy harika bişiii sabah tartıya çıktım ve dünden bu yana çok güzel fark etmiş kilom yine
bakalım cumaya kadar ne olucak..çok sabırsızlanıyorum çoook..cuma hemen olsuuunn

SEXYBEBEK:::::ARKADASLAR BURDA BAZILARI VAR KENDI BASLARINA BIRSEYLER DIYORLAR LUTFEN DINLEMEYIN
BASARI ISTIYORSANIZ BANA TAKILIRSINIZ NOKTA

Ben kendi başıma bişey yazmadım.sana teşekkürle başladığım yazıda bu diyete bağlı olarak yaptıklarımı söyledim.çünkü bununla başladım.burası bir paylaşım sitesiyse sorulan sorulara cevap verilir..bana takılın diyorsun varsın takılsınlar ben zaten senin gibi popülerlik peşinde değilim canım.

AKREP33::::::evet canım sana hak veriyorum..farklı şeyler söylenmiş..
arkadaşlar konunun dışına çıkmayalım lütfen..kaçamaksız sadece elma ile yaptığımız diyetin sonuçlarını yazalım sadece..geyik yapmadan..diğer paylaşımlar için farklı topikler var zaten..bunu diyorum çünkü yasak topik kapanır..[/QUOTE]

gelelim sana arkadaşım..geyik derken seviyesizce konuşulan birşey yok burda sadece yaptığımız yöntemler konuşuluyor.çok ciddi olunacak bir ortamda değil ayrıca.okumak istemiyorsan okuma arkadaşım rahatsızda olmazsın..

ben yinede teşekkür ederim sexybebek verdiğin bilgi için..hepinize sağlıklı günler diliyorum.umarım hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız..birdaha görüşmemek dileğiyle.

ollleeeeeyyyyyy harika bişiii sabah tartıya çıktım ve dünden bu yana çok güzel fark etmiş kilom yine
bakalım cumaya kadar ne olucak..çok sabırsızlanıyorum çoook..cuma hemen olsuuunn

fıstıgım tebrikleropuyorumnanaktanbu cuma gene süper bir rakamla çıkıcaksın sanırım karşımıza
bu arada ben de başladım bugün tam gaz..bu sefer asla bırakmıycam süper hissediyorum kendimi

evet kizlar 5 gunde 6.900 kg daha vermis oldum
tebrıkler a.s.
kızlaaarrr kızzllaaarrrr buu sabahh baktımm kı 1 kilo 200gr daha vermısım cok mutluyum darısı hepınızn basınaa
=)=)

tebrıkler a.s.

ben sabah kahvaltısında 1 tane yumurta yıyorum proteın ama peynırde proteın sorun yaratır mı?bıde dune göre 500 gr vermısım ama cok gec kalktım kızlar bunun etkısı olabılır mı sızler saat kacta kahvaltınızı yapıyorsunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…