Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar kaç bardak yeşil çay tüketme hakkımız var günde? bende denemek istiyorum bu yeşil elma diyetini,ama ilgilenen yok:sinifsinif:

kızlar bende baslayalı ıkı gun oldu ıkı kılo verdım 72den 70e indimkaydirigubbakcemile3
ama yesıl cay ıcemıyorum ve elma bıyerden sora tıkıyo ya gunde ancak 6 elma hatta 5 tane yıyebılıyorum
bana yemem ıcın tavsıye edıcegınız bısey varmı:sinifsinif:
önceden yemim diye uğraşıyodum şimdi çok yiyim diye off:1shok:

Bende de var kabızLık sorunu beLki bu yüzden tartıda kiLo vermemiş görünüyorum mirmirmirmir Sinameki yapıp içtim bakaLım işte... YeşiLçayda içiyorum ınş. istediğim kiLoya inerim :Saruboceq: çok üzüLdüm :gitme:

kızlar yarın benim yarın doğumgünüm..eşimle yemeğe çıkıcaktık akşama kadar tıkınırdım ben şimdi..ama kendime en güzel hediyem kilo vermek olur sanırım..oyüzden kaçamak yapmıycam söz veriyorum...zaten çok az zamanım kaldı..ramazan geliyor

shopcum takıma pek uğramıyosun göremiyorum seni,bu arada bende başlıycam bu elma diyetine,inş. güzel sonuçlar alırım sporda yapıyorum çünkü,yarın başlasam cumaya kadar kaç kilo veririm acep?

lmaz:kesınlıklee yemee gıttıınde de cok bısı yeme gıdene kadarda yap ayrıcahihoyyyt

bencede yeme canım.. ya ramazanda nasıl uygulıcaz kızlar bu diyeti fikri olan varmı??

shopcum takıma pek uğramıyosun göremiyorum seni,bu arada bende başlıycam bu elma diyetine,inş. güzel sonuçlar alırım sporda yapıyorum çünkü,yarın başlasam cumaya kadar kaç kilo veririm acep?

canım ugruyorum aslında takıma..ama su anda burda daha çok msj yazıyor olabilirim..elma diyetine sende katıl bence..en azından 1 hafta yapalımopuyorumnanaktan
bu arada tebriğin ve güzel dileklerin için tşk tatlım..
kızlar söz veriyorum size bozmıycam yarın rejimi..çok az vaktim var ramazan bayramına..gene bakışlar bende olucak kiloluyum dieee:1no2:

shopcum bende başlıycam yarından itibaren inş. bu diyete beraber paylaşırız hem takımda da,kızlarda faydalanır ama önce bi test edelim dimi şekera.s

evet canım..umarım faydalı olur ..düşünsene 1 haftada 5 kilo verdiğimizi..ve bayrama kadar 2 beden zayıfladıgımızı:sm_cool:

evet canım yazalım incecik hatunlar olalım :Saruboceq:

nasıl gidiyor bugün ilk günümüz ben 3.cü elmayı yedim .2ci yeşil çayı içtim spor falan yapmıyorum sadece ev işi

bugün normalde 1kilo yememiz gerekiyor elma .eğer çok acıkırsam 1-2 elma daha yerim gibime geliyor,oda sorun olmaz sanırım.kural dışı çıkmadım şu ana kadar bakalım ama çıkmıcamda bu sefer söz verdim kendime..

incecik çıtır hatun olalım dimi kız..:1hug:

arkadaşlar her gün tartılmıyorsunuz demi? bide bazı arkadaşlar kilo bildirimi yapmamış vermedilermi acaba.. bende yapıcam ama.. hep atıyorum galiba.. isveç yapıyorum şuana.. bitince yapıcam kesin..

canım ben bugün başladım ama
elmayı 1bardak suyla yiyorum iyi gidiyor tıkamıyor

yeşilçayıda limon sıkıyorum ve ılık bir şekilde içiyorum gayet iyi gidiyor böyle deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…