ARKADASLAR BURDA BAZILARI VAR KENDI BASLARINA BIRSEYLER DIYORLAR LUTFEN DINLEMEYIN
cunku bu diyet elma diyetti proteinlen karisirilmazzzzzzzzzzzz sadece yesilik
gene diyorum
birinci gunu 1kg ikinci gunu 1,5 kg ucuncu 2kg yesil elma yenecek soyulmamis misirilmemis
sabah kavalti iki esmer ekmek tost biraz peynir biraz zeytin tomates salatalik ve cay
ve her iki saate max 2/3 elma yenecek
ve en gec 20 de bitecek
4/5 bardak yesil cay ister sicak ister soguk limon ve taze nane kuyulabilir
diyetin kurali bu kg vemek istiyorsaniz bunun disína cikilmicak ha diyelim elmalar bitti ve aclik var ozaman
marul salatalik yersiniz cunku bu diyetti etkilemez ama bundan haric YASAKKKKKKKKKKKKKKKKK
BASARI ISTIYORSANIZ BANA TAKILIRSINIZ NOKTA :içelim:
tabiki canim bu benim ikinci haftam ve ben tamuyguluyorum burda bir kac kisi var yok su yok bu da yersiniz hayir canim gercekten istiyorsan elma sut falan degil elma cay yesilik kavalti canim bana kulak ver eyer istiyorsan sende benim gibi azimlen olcan iki hafta once 95 kgdum ve beni gorenler acayip sasiriyorlar amilyat oldum saniyorlar yaglari aldirdimi falan zatentiler alkisalkisalkis
canım 2-3 gündür konuyu okuyorum çok ilgimi çekti ve senin verdiğin 2haftada bu kadar kilo süper bişey tebrik ediyorum seni
bende bugün karar verdim senin uyguladığın gibi uygulayacağım bu diyeti arada bişey yazan arkadaşları dinlemeden yapçam.sen 2hafta önce 95 ken şimdi 7li rakamları gördün helal olsun sana.bende şu an 93 kiloyum.bende 2hafta sonra 7li rakamları görcem .bende bugün yeşil elma aldım 4kilo .kilosuda 750 liraydı pahalıda değil.senin gibi azimli olacağım .
Merhabalar arkadaşlaaar... baştan sona kadar tüm yazılanları okudum bi hevesle :) Bundan 25 gün öncesine kadar 95,2 kiloydum.. Bugün itibariyle, 86,8 kiloyum :) Yani 25 günde 8 buçuk kilo verdim.. Yüzme + beslenme tarzımı değişerek.. ayrıca takviye iştah kapatıcı bitkisel bir ilaç da içiyorum.. bu elme diyetini hep dduyardım ama ilk kez bu kadar iştahlandım :) Ve yarın ilk işim tansaşa gidip elma almak olacak.. yeşil çayı içmek ızdırap geliyor bana ama 2-3 bardak içecez artık :) ama 10 gün biraz sağlıksız gibi geldi, önce hedefim 5 gün.. verdiğim kiloya ve o andaki durumuma bakarak, devam edebilirim belki :) Umarım işe yarar.. Bu arada sexybebek, tam ne kadar oldu bu diyete başlayalı ve ne kadar verdin? öpüyorum sizi, bol kilo vermelerrrr:)
SAGOL CANIM ve basarcan bundan emin ol sadece inan ve mutlu ol kendini stresse sokma acaba verdim mi diye hergun tartilma haftadan haftaya ozaman daha cok motive oluyorsun diyelim yarin basliyorsun haftaya cumartesi gunu sabah cik tartiya hem zaten tarti cokda onemli degil ayne ve cevre iki gun yap bak herkez fark edecek sen sadece inan ve basariya uccccccccccccccc kolay gelsin :teytey:
evet şeker ama verince acaip iyi oluyor varya zorla giydiğin pantolonların bol geleceği günleri de görücez bu elma diyetiyle çünkü bugün dar gelen pantolonum hiç sıkmadı beni
canım saolasın sayende çok hırslandım ve azimlendim.ve dediğin gibi haftada bir tartılcam
sana bir şey daha sorcam.yeşil çayı sallama olandanmı kullanıyosun .yoksa teneke kutuda olan çaykurun var ondanmıCADIARZU
bende 2hafta sonra senin gibi şukadar kilo verdim dicem birbirimize destek olalım canım..Şeniz
yok canim salama oluyorya ondan
kizlar cok güzel kilo vermissiniz tebrik ederim isnize karismak gibi olmasinda bu elma diyetini internette 6 gün yapilmasi ve ayda bir kere yapilmasi öneriliyor bisey olmasin sonra dikat edin sagliniza
keskee bendee ıkı haftayı bıtrmıs olsaydddııımmm cok sabırsızlanıorm ıyıkı soktun bunları kafamıza sexybebek allh razı olsun valla senden
teşekkür ederim canım:1hug:yolumuza devam ozaman :lepi:
başlangıç günüm 8ağustos
korkun artık kilolar benden artık kurtulacam sizden:sm_cool::sm_cool:
Ay kızlar hırslandım valla 2 haftada 18 kg ne demek ya ben 10 gün yapsam süper olur