Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sexybebek sen 95 kiloylamı başaldın cnım??
sevgili sexybebek sen bir mucizesin birtanem...
sexsy bebek spor yapıyormusun bu diyetin yanında.. bu arada tebrik ve teşekkür eiyorum.. hem kendini hem milleti zayılatıyorsun..
sexybebek canım ben arada bi iki dilim tane olarak patates kızartması kacırdım toplasan 4 dilim falan :kedi: ama sabahları sizin gibi kahfaltı yapmıyorum tabi :)
onun yerine ole bir iki defa kaçamak yaptım biliosun bide ben cok salata tuketiyodum ...
birde haşlama tavuktan bi kaç kere sadece gogus kısmından yedim ama ole abartılı degil bi kaç lokma ufak ufak ...
sence bi sakıncası olurmu :uhm:
yoksa geri kalan gene devam elma su bide cay içemiyom ben ya üfff :S
neyse umarım basarılı olurum ama bişey solimmi çok acım ben ya pazartesi basladım suana kadr adam gibi bişi girmio ya mideye heb acım heb ama dayanıom mecbur
umarım o bahsettim bi kaç kaçamak bu olayı bozmamıstır :tomato:
hadi affetim seni ama bak yarinden sonra tam gaz devam et canim eyer acikirsan
ozaman istedigin kadar yesilik ye ama yarinden sonra dediklerimi uygularsan daha iy olur ¨
canim¨sonunda basaracaz bunu sok kafana dusun bizi hor gorunler yuzumuze bakanlar arkamizdan gulenlere birgun gelecek onlar kiskancaklar ve biz istedigimiz gibi olacaz opuyorumnanaktan
hadi affetim seni ama bak yarinden sonra tam gaz devam et canim eyer acikirsan
ozaman istedigin kadar yesilik ye ama yarinden sonra dediklerimi uygularsan daha iy olur ¨
canim¨sonunda basaracaz bunu sok kafana dusun bizi hor gorunler yuzumuze bakanlar arkamizdan gulenlere birgun gelecek onlar kiskancaklar ve biz istedigimiz gibi olacaz opuyorumnanaktan
saol canım varya hem diyet listesi veriosun hemde psikolojik destek opuyorumnanaktan
ay inş o kaçamaklarım bi aksilik yaratmamıstır hani tavuk gogsu recimlerde verilir salatada verilir die tuketiyom yani salatada yemessem aclıktan bayılırım ben snaırım :kedi:
bide bu pazar tartılcam ama eşim dioki tartılma direnc noktan kırılmadı daha az kilo verdisen moralin bozulur bırakırsın dio bi sure tartılma dio kafamçokkarıştı
yok canim once vucut biraz alissin birden hepsini yaparsan vucut yipranir ama az kilosu olanlar tavsiye ederim ama zorlamadan zaten gidiyor yavas yavas ama cok kgsu olanlar bir donemden sonra tavisye ederim hem daha cok istek gelir giden kilolari gorunce :teytey:
ollleeeeeyyyyyy harika bişiii sabah tartıya çıktım ve dünden bu yana çok güzel fark etmiş kilom yine
bakalım cumaya kadar ne olucak..çok sabırsızlanıyorum çoook..cuma hemen olsuuunn
tebrıkler a.s.evet kizlar 5 gunde 6.900 kg daha vermis oldum
kızlaaarrr kızzllaaarrrr buu sabahh baktımm kı 1 kilo 200gr daha vermısım cok mutluyum darısı hepınızn basınaa
=)=)