kızlar söz veriyorum size bozmıycam yarın rejimi..çok az vaktim var ramazan bayramına..gene bakışlar bende olucak kiloluyum dieee:1no2:
Ya kızLar ben 3 tane form bisküvi yedim bişey oLmaz dimi? :1ninca:
sılacım sana ktılıyorum..kilo verdikçe bu diyete tahammülüz daha da artıcak..ama ramazanda yapabilicemi sanmiyorum canım ben..gerçi ramazanın ilk haftası adetli olucam ve oruç tutamıycam zaten..ramazan da en azından 3 ya da 4 kilo verebilsek
sıla55 saoL canım ama yedim üç tanecik bişey oLmaz inş. :Saruboceq:
teşekkürler şeker..fıstıgım tebrikleropuyorumnanaktanbu cuma gene süper bir rakamla çıkıcaksın sanırım karşımıza
bu arada ben de başladım bugün tam gaz..bu sefer asla bırakmıycam süper hissediyorum kendimi
canım benim de yediğim oluyor sabahları yumurta..tebrıkler a.s.
tebrıkler a.s.
ben sabah kahvaltısında 1 tane yumurta yıyorum proteın ama peynırde proteın sorun yaratır mı?bıde dune göre 500 gr vermısım ama cok gec kalktım kızlar bunun etkısı olabılır mı sızler saat kacta kahvaltınızı yapıyorsunuz acaba
teşekkürler şekerkılo verenler tebrık ederım sızlerı. a.s.
ben manavdan 2 liradan aldım..kızlar ben dün akşam elmanın kilosunu 6.50 tl den aldım..geçen haftada almıştım ama diyetime sadık kalamamıştım
eşim bana hırs gelsin diye uygularsan acımadan 10 kilo bile alırım dedi,ama uygulaazsan bida almıcam dedi..garibim beni hırsa getircekŞeniznapsın adam bıktı artık dietle her duydugumu almak için markete koşmaktanmafoldumben
ama bu sefer olucakkkalkisalkisalkis
sanmam şeker..ben de içiyorum çay ama fazla değil çünkü ikramları geri çevirmek olmuyor..kızlar topiği boş bırakmayalım yazışalım motive edelim birbirimizi
bende bu saate kadar 2 elma yedimm 1 litre su içtim ve 2 koca fincan yeşil çay
suya yüklenmeliyim öğledeen sonra
kızlar sizce şekersiz açık çay ,bu diyeti olumsuz etkiler mi>?
canım ben iki kupa içebiliyorum onu da akşam içiyorum iştahımı acaip kapatıyor..kızlar kaç bardak yeşil çay tüketme hakkımız var günde? bende denemek istiyorum bu yeşil elma diyetini,ama ilgilenen yok:sinifsinif:
elmayı kabuğuyla ye şeker..yeşil çayına limon sık içmen kolaylaşır..hee bırde kabızlık oldu yeşil çay içemiyorum diye heralde
doğum günün kutlu olsun şeker..bir dahaki doğum gününde çıtır hatun olman dileğiyleopuyorumnanaktankızlar yarın benim yarın doğumgünüm..eşimle yemeğe çıkıcaktık akşama kadar tıkınırdım ben şimdi..ama kendime en güzel hediyem kilo vermek olur sanırım..oyüzden kaçamak yapmıycam söz veriyorum...zaten çok az zamanım kaldı..ramazan geliyor
ben ramazanda ayrı bir uygulama yapıyorum kendime..geçen ramazanda acaip verdi kilo hemde bağırsaklarım süper çalışmıştıbencede yeme canım.. ya ramazanda nasıl uygulıcaz kızlar bu diyeti fikri olan varmı??
ben ramazanda ayrı bir uygulama yapıyorum kendime..geçen ramazanda acaip verdi kilo hemde bağırsaklarım süper çalışmıştı
kızlar beyninizde bitirin..
herşey beyinde bitiyor çünkü iştah merkezimiz beyin...
inanın hiçbişey cnınız istemicek..
nasıl gidiyor bugün ilk günümüz ben 3.cü elmayı yedim .2ci yeşil çayı içtim spor falan yapmıyorum sadece ev işi
bugün normalde 1kilo yememiz gerekiyor elma .eğer çok acıkırsam 1-2 elma daha yerim gibime geliyor,oda sorun olmaz sanırım.kural dışı çıkmadım şu ana kadar bakalım ama çıkmıcamda bu sefer söz verdim kendime..
incecik çıtır hatun olalım dimi kız..:1hug:
Evet canım doğum günün kutLu oLsun nice yıLLara a.s.