Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

valla papatyacım ben saate bakmıyorum aklıma geldikçe yiyorum..sadece elma değil tabi dediğim gibi salatalık yada diğer meyvelerdende yiyorum..

kızlar merhaba ben 68 kıloydum 1.5 ayda 6 kılo verebıldım ıstedıgım 55 kıloya dusebılmek sımdı elma ılla kırmızımı olacak su mınık yaz elmalarından olmaz mı bı cevapşarsanız sevaba gırersınız

maleseff yesıl elma olmak zorunda daha hızlı yag kaybettırıomus o yuzden kırmızııda seker oranı yuksekmısvereliniortak

yesıl uyar bana pazartesı baslıyayım barı bende gerçı bende buna benzer bırsey yapıyordum bakalım dogumda aldıgım kılolar gıdecek mı
[

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar ben dün gördüm topıgınızı mısafır olarak gezınırken dedım kı bende yapmalıyım valla gaza getırdınız bende varımmm hihoyyyt

1.65 boyunda 66 kıloyum
bugun kalkınca basladım sabah 1 dılım ekmek yumurta domates salatalık yedım ve ondan sonra elma baska bısey yok

hımm bıde yesılcay yaptım..buzlu dıye gecıyor yaaa yıne baska topıkte gordum

sevgili arkadaslar bir sorum olacak.lutfen aciklayabilirmisiniz.elmalarin kabuklari soyulup mu yenecek,yoksa kabuklari ile yenilmesi mi tercih ediliyor.cok tesekkur ederim canlarim.

Yemicem canım birşey Soda içtim btirdim şuan :içelim: domination canım elmayı rendeLe tarçın koy azıcık tavada ama eLmaLı turtaLarın içine konan cinsten oyLe dene bakaLım bende yarın öyLe denicem

uff unanamıormm sana sexybebekhihoyyyt bızımde senın gıbı olcaakkk mııı acabaaa:çok üzgünüm:

tabiki canim bu benim ikinci haftam ve ben tamuyguluyorum burda bir kac kisi var yok su yok bu da yersiniz hayir canim gercekten istiyorsan elma sut falan degil elma cay yesilik kavalti canim bana kulak ver eyer istiyorsan sende benim gibi azimlen olcan iki hafta once 95 kgdum ve beni gorenler acayip sasiriyorlar amilyat oldum saniyorlar yaglari aldirdimi falan zatentiler alkisalkisalkis

ayy hayırlısıyla bizde versek valla çok dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…