evet benım görümcemde elma yıyerek kılo vermış kendısı tekrar tekrar söylüyor ama ben akıllı neden yapmadıysamm
çokk teşekkür ederim arkadaşım aklımı başıma getırdıgın içinnn
kızlar merhaba ben 68 kıloydum 1.5 ayda 6 kılo verebıldım ıstedıgım 55 kıloya dusebılmek sımdı elma ılla kırmızımı olacak su mınık yaz elmalarından olmaz mı bı cevapşarsanız sevaba gırersınız
evet kizlar 5 gunde 6.900 kg daha vermis oldum
Yemicem canım birşey Soda içtim btirdim şuan :içelim: domination canım elmayı rendeLe tarçın koy azıcık tavada ama eLmaLı turtaLarın içine konan cinsten oyLe dene bakaLım bende yarın öyLe denicem
uff unanamıormm sana sexybebekhihoyyyt bızımde senın gıbı olcaakkk mııı acabaaa:çok üzgünüm:
sevgili arkadaslar bir sorum olacak.lutfen aciklayabilirmisiniz.elmalarin kabuklari soyulup mu yenecek,yoksa kabuklari ile yenilmesi mi tercih ediliyor.cok tesekkur ederim canlarim.
tabiki canim bu benim ikinci haftam ve ben tamuyguluyorum burda bir kac kisi var yok su yok bu da yersiniz hayir canim gercekten istiyorsan elma sut falan degil elma cay yesilik kavalti canim bana kulak ver eyer istiyorsan sende benim gibi azimlen olcan iki hafta once 95 kgdum ve beni gorenler acayip sasiriyorlar amilyat oldum saniyorlar yaglari aldirdimi falan zatentiler alkisalkisalkis