Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus bluegreeneyes bluegreeneyes tebrik ederim kızlar hedefinize ulaşmanızı darısı bize 👏👏
Teşekkür ederim canm ama yarın sabahtan korkuyorum sanırım 1 ayı çöpe attım acayip şiş hissediyorum kendimi 🙈iki gündür temiz beslendim sayılır ama bayramda yediğim tatlılar şekerler ağır basıyor 😔😔
Aferin kendıme eve gelıp tartıldım hiç kılo almamışım hatta akşam tartılmama rağmen kılo almamış gözüküyorsam yarın -1 kg cepte demektir çünkü akşamüstü saat 4te yemegı kestım aferin kız Beth bravo sana büyük iş başardın bayram bayram hemde :):KK200::dondurma::KK31::KK71::rolleyes::KK6::KK8::KK54:
Tebrik ediyorum canm seni 🧿🧿🧿👏👏👏👏🤍🤍🤍 hepimiz resmen senin yerine yedik sen de hepimizin yerine istikrarlı duruşu korudun 🥰 senin azmin ve kararlılığından hepimize de nasip olsun inşallah🤲🤲🤲

Cuma günü benim için biraz kaotikti

Sahur
1 yumurta
5 zeytin
7 hurma
15 tane falan çilek (belki biraz daha)
1 domates
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir

İftar
1 bardak sıcak suya 1 kaşık sirke bir çay kaşığı kadar bal
Salata 5 kaşık
Patates soğan kavurma 4 kaşık
Dereotlu peynir, sürülebilir beyaz peynir
2 dilim tb ekmeği
Yarım avakado

İftar sonrası arkadaş buluşması yaptık yememek için sipariş vermemiştim ama yeme durumunda kaldım
Waffle 1/3 ya da 1/4 kadar

Spor: 45 dk Leslie
+3800 adım

bugün yine tatlıları gömdüm :KK43: şu yeme bozukluğunu çözmem lazım bir an önce :KK43:
Psikolog İzzet Güllü 'nun 5+1 telkin videosu izlemeni tavsiye ederim. Ben onu duygusal açliga veya duygusal yemeye de uyguluyorum.Üstümdeki gerginlik kalkıyor🙏

Aferin kendıme eve gelıp tartıldım hiç kılo almamışım hatta akşam tartılmama rağmen kılo almamış gözüküyorsam yarın -1 kg cepte demektir çünkü akşamüstü saat 4te yemegı kestım aferin kız Beth bravo sana büyük iş başardın bayram bayram hemde :):KK200::dondurma::KK31::KK71::rolleyes::KK6::KK8::KK54:
Menülerin bayram menüsü gibi değildi ,azminden dolayı tebrik ederim:KK52:. Bence bu bayramın şampiyonu sensin:sampiyon:

Saka gibi, ama gercek bugun yeni tarti almistim calistiramadim ,sabah tekrar deneyecegim.
Tüh kötü olmuş 😦Evren kilo vermeme karşı olarak düşünmeyelim de🫢 pilini sök tak değiştir bir bak, umarim hallolur. Saat pili ise şok markette satilıyor

Kızlar günaydın ben ve kilolarim burdayım. Sabahın nurundan tartildim . Kilo 88.40 🙄. +3.05 . Pes etmek yok kurban bayramına kadar tam gaz devam Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 20250405_071604.webp

Back
X