Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydinlar
Bu hafta bende katilabilirmiyim
En son 72.2 yle ramazan oncesi ayrilmistim
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307 1000139949.webp

Mesajlara sonra bakacağım kızlar, bir günaydın diyim dedim. Bu hafta takımlara dahil olamayacağım bilginiz olsun. Tartilma imkanım da yok.
Tez dön gittiğin yerden oralar kilo aldırıyor diyim sana 😜 kendimizden biliyoruz 😅

Hellllooooooo :KK71::KK71::KK71:
Ben geldiiiim. Evime döndüm çok şükür bilgisayarıma kavuştum. Annemde de köyde de internet çekmiyor yoğunluktan da başımızı kaldıramadık.
Ama bu cumartesi tam gaz görevimi devralıyorum Allahın izniyle. Ben de başlıyorum tekrar bakalım. Hepimiz için hayırlı olsun bu başlangıç :KK36:
Canım kaptanım Ellssa Ellssa :KK36:
Hoş geldin canımm :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Sen neler vermişsin canım 3 kiloluk arti yi mi geri veremiycen onlar hep ödem hemececik gidecek emin ol

Hayırlı olsun canım başlangıcın

Başlangıcın hayırlı olsun canım hosgeldin

Vay vay vayyyy seni gidi seni artı 600 hemiii biz 2 3 ler alalım 😂😂 ama helal olsun cidden oda hemencecik gider zaten canım o kadarcık artı

Bencede hepimizin ki ödem 🤣🤣 yediklerimizin odemleri onlar hemen gider kuzum
Gitsin artık yeter bu sene kendime çeki düzen vermem lazım. Yas ilerledikce kilo da zor gitmeye başladı artık.

Ramazanda verdim biraz devam etmesini istiyorum vermeye. Belim inceldi ama bacaklarimin üst kismi popo kismi ortaya cikti tuhaf oldu görüntüm.
ben de aslında Ramazanda kilo verirdim ama bu yıl tatlıya dayanamadım. ancak gündüzleri 10.000-14.000 arası adımım vardı hep. 1,5 kilo verdim başlarda sonra 1 kilosunu geri aldım.
ama bayramda çok tatlı yedim. çok gelen giden olmuyor artık büyükşehirlerde. genelde telefonla bayramlaşılıyor. eve cevizli kalburabastı yapmıştık. çoğu bize kaldı, yedik. o zaman artı oldum işte.

Ramazandan sonra illa bir dengeyi bulma çabası oluyor. aslında bayram olmadan direk normal beslenme olsa ama o da olmuyor. bayram tatlılarına yakalanıyoruz. valla aklıma koydum, Allah nasip ederse Kurban bayramına tatlı yapmayacağız. çikolata + kahve yeterli.

Evet sapka düştü kel göründü 😂
Artı 2.300 gr la geri döndüm 2 gündür de dikkat etmeme rağmen 🥴 demek dikkat etmesem sanırım artı 5 olurmuş
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Çabuk gelen çabuk gider derler. Bende durum öyle olmuyor da inşallah sende öyle olur canım.

Foto çekemedım annemde tartı yoktu en son cuma günü evde tartıldım 69.4 geldım ama foto çekmemişim

Sağol ama dalga mı gectın yoksa gerçekten mı bılemedım çünkü en son sütlaç vardı

Bu hafta mola mı verıldı ben devam ediyorum ama.
Tamam etıketlemem kısmı etıketlıcem peki?
Neden dalga geçeyim ki. Kendi menümü düşündüm :oops: ona göre yazdım canım. Gerçek yani :KK19:
Herkese merhaba, nasılsınız

Acaba aranıza katılabilir miyimm
Katılabilirsin tabiki
ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ: 29

BOYUNUZ: 163

KİLONUZ: 68,3

HEDEF KİLONUZ:54

MEDENİ DURUMUNUZ:bekar

MESLEGINIZ:memur

ÇOCUK SAYISI:0

KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz ve sık beslenme, abur cubur tatlı

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: alerji
Hoş geldin :KK200:

KATILIM FORMU

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) eski nickim Aijoo

YAŞINIZ:30

BOYUNUZ:159

KİLONUZ:95

HEDEF KİLONUZ:75

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı

ÇOCUK SAYISI:2

KİLO ALMA NEDENİNİZ: psikolojik yeme bozukluğu

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:

Pco, depresyon (ilaç kullanıyorum)
Hoş geldin :KK200:

Eki Görüntüle 3570853 Günaydin
Baslangic 71.90
Reglinin ilk günü haftaya daha da eksi gelir sanirim.
Tek ögün yiyen var mi ben gibi ?
tek öğün beslenme yani omad erkeklere uyunmuş bilgin olsun. aralıklı oruç yap istersen. yani 2 öğün. tek öğün beslenme, kadınları hormon yapısına uygun değilmiş. alt üst ediyor zamanla. bunu yaşayan da duydum.

Ben bahar temizligine de giriştim tatil matil kalmadı. Bugün de mutfağı halledip temizlik sezonunu kapatıyorum.💪

eline sağlık canım. mis gibi olmuştur her yer :KK68: bizim burada yağmur var bugünlerde. bahar temizliğini daha sonra yaparız biz.

Back
X