Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada yapıyorum şu sıralar istahliyim 3 öğün yiyorum, kilo durursa falan tek öğün yaparımEki Görüntüle 3570853 Günaydin
Baslangic 71.90
Reglinin ilk günü haftaya daha da eksi gelir sanirim.
Tek ögün yiyen var mi ben gibi ?
Dümdüz 70 nasıl tutturdun onu
AA anedenn gel arkee bende gireceğim bu haftaaMesajlara sonra bakacağım kızlar, bir günaydın diyim dedim. Bu hafta takımlara dahil olamayacağım bilginiz olsun. Tartilma imkanım da yok.
Tez dön gittiğin yerden oralar kilo aldırıyor diyim sanaMesajlara sonra bakacağım kızlar, bir günaydın diyim dedim. Bu hafta takımlara dahil olamayacağım bilginiz olsun. Tartilma imkanım da yok.
Hoş geldin canımmHellllooooooo
Ben geldiiiim. Evime döndüm çok şükür bilgisayarıma kavuştum. Annemde de köyde de internet çekmiyor yoğunluktan da başımızı kaldıramadık.
Ama bu cumartesi tam gaz görevimi devralıyorum Allahın izniyle. Ben de başlıyorum tekrar bakalım. Hepimiz için hayırlı olsun bu başlangıç
Canım kaptanımEllssa
![]()
Gitsin artık yeter bu sene kendime çeki düzen vermem lazım. Yas ilerledikce kilo da zor gitmeye başladı artık.Sen neler vermişsin canım 3 kiloluk arti yi mi geri veremiycen onlar hep ödem hemececik gidecek emin ol
Hayırlı olsun canım başlangıcın
Başlangıcın hayırlı olsun canım hosgeldin
Vay vay vayyyy seni gidi seni artı 600 hemiii biz 2 3 ler alalımama helal olsun cidden oda hemencecik gider zaten canım o kadarcık artı
Bencede hepimizin ki ödemyediklerimizin odemleri onlar hemen gider kuzum
ben de aslında Ramazanda kilo verirdim ama bu yıl tatlıya dayanamadım. ancak gündüzleri 10.000-14.000 arası adımım vardı hep. 1,5 kilo verdim başlarda sonra 1 kilosunu geri aldım.Ramazanda verdim biraz devam etmesini istiyorum vermeye. Belim inceldi ama bacaklarimin üst kismi popo kismi ortaya cikti tuhaf oldu görüntüm.
Çabuk gelen çabuk gider derler. Bende durum öyle olmuyor da inşallah sende öyle olur canım.Evet sapka düştü kel göründü
Artı 2.300 gr la geri döndüm 2 gündür de dikkat etmeme rağmendemek dikkat etmesem sanırım artı 5 olurmuş
Ellssa
Boncuk2307
teşekkür ederim bakayım canım.Psikolog İzzet Güllü 'nun 5+1 telkin videosu izlemeni tavsiye ederim. Ben onu duygusal açliga veya duygusal yemeye de uyguluyorum.Üstümdeki gerginlik kalkıyor![]()
Neden dalga geçeyim ki. Kendi menümü düşündümFoto çekemedım annemde tartı yoktu en son cuma günü evde tartıldım 69.4 geldım ama foto çekmemişim
Sağol ama dalga mı gectın yoksa gerçekten mı bılemedım çünkü en son sütlaç vardı
Bu hafta mola mı verıldı ben devam ediyorum ama.
Tamam etıketlemem kısmı etıketlıcem peki?
Katılabilirsin tabikiHerkese merhaba, nasılsınız
Acaba aranıza katılabilir miyimm
Hoş geldinADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 68,3
HEDEF KİLONUZ:54
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz ve sık beslenme, abur cubur tatlı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: alerji
Teşekkür ederimMuhtesemsin canim![]()
Hoş geldinKATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) eski nickim Aijoo
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:159
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:75
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: psikolojik yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
Pco, depresyon (ilaç kullanıyorum)
tek öğün beslenme yani omad erkeklere uyunmuş bilgin olsun. aralıklı oruç yap istersen. yani 2 öğün. tek öğün beslenme, kadınları hormon yapısına uygun değilmiş. alt üst ediyor zamanla. bunu yaşayan da duydum.Eki Görüntüle 3570853 Günaydin
Baslangic 71.90
Reglinin ilk günü haftaya daha da eksi gelir sanirim.
Tek ögün yiyen var mi ben gibi ?
Ben bahar temizligine de giriştim tatil matil kalmadı. Bugün de mutfağı halledip temizlik sezonunu kapatıyorum.![]()
49 kilo