Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bişey olmaz vermişsindir, asıl ben veremedim

Tövbeee bu ne :KK20: yemek yok 15.000 adım var
Yapma hasta olcan Elhan Elhan iddiayı bırakcam bak, kendi kendine 60 olursun

Yaa çok takılıyosun sıkma canını, herkesin düzeni şaştı. 👇Bak mavi kaptan hala makarna sayıklıyo😂😂😂

Kaptana geeel😂😂😂
Yatmadan yoğurt yiyeceğim söz...bir de gözüm greyfurtta kalmıştı onu da yerim. Yarın öbür gün normale dönerim sadece hafta sonu dikkat edeyim istedim. :KK43: ben yılbaşı gecesi herkes yer zannettim bıraktım kendimi...ama sen çok dikkat etmişsin...öyle ağlayıp sizladigima bakıp da hemen yelkenleri indirme şebnemim...🥺

Yatmadan yoğurt yiyeceğim söz...bir de gözüm greyfurtta kalmıştı onu da yerim. Yarın öbür gün normale dönerim sadece hafta sonu dikkat edeyim istedim. :KK43: ben yılbaşı gecesi herkes yer zannettim bıraktım kendimi...ama sen çok dikkat etmişsin...öyle ağlayıp sizladigima bakıp da hemen yelkenleri indirme şebnemim...🥺
Ben yemiycem demiştim. Fakat iki gün spor yoktu ve su az içtim o yüzden sabit gelirim büyük ihtimalle

Hemen hemen her gün....:KK14: mesajına güldüm tatlım. Çünkü hayat bana öyle bir oyun oynadı ki her türlü zorluklarla tek başıma uğraştım sonra sefasını o sürdü...senede en fazla iki kere gelebiliyorlar yanıma... Yurt dışında yaşıyorlar. :KK51:
babaları şimdi onların yanında mı canım? evet çok üzücü 😔 ilk eşinle evlendiğinde yaşın çok mu küçüktü?

Cok geçmiş olsun canım insallah ameliyatinda iyi gecer, sonra bi feraha cikarsiniz 😐

Kür ne için cnm
zayıflamak için
afiyet olsun canım bende çok severim. ama ben ayva yaprağıyla değil ayva kabuğuyla seviyorum. evde yediğimiz ayvaların kabuklarını soyup koy bak o da çok güzel oluyor.
Evet canım öylede güzel oluyor

İste böyle duyunca kendimden utaniyorum. İsyan etmiyorum asla, her zaman şükür dilimde. Sadece cok yorgunum daha iyi anne olabilmek istiyorum, kendime daha cok yararli olmak istiyorum
Tatlim iyi anne olabilmek nedir? Iyi olmak, mukemmel olmak bunlar icin ugrasmaya calismak bos cunku iyi , mukemmel herkes icin tanimi farkli . Bosver iyi olmayi sadece anne ol ani yasayin gitsin .

evetttt sevgili maviş takımım 💙💙💙💙💙🙏🧿🧿🧿🧿🧿 ve sarı civcivim 🤭💛💛💛💛💛

yarın pazartesi :halay: olan oldu artık. mutfağa girmiyoruz bu saatten sonra. olumlu düşünüyoruz ve eksi geleceğimizi düşlüyoruz 🙏🙏🙏 hafta içi daha dikkatli olacağız ve cumaya çok güzel eksilerle geleceğizzz 🙏💙💙💙 adımlar yarın başlıyor masterfit için. 8000 adım atmayı unutmuyoruz :KK60:

@dolunaydagel pastelfit pastelfit @Korkuluanne aytozuvegece aytozuvegece @DeryaOnDiet sara_28 sara_28 @sardunya1038 @aypare ackerman Zipzip- Zipzip-
Tamamdir kaptan simdi bu mesajinustune 1 yesilcay icilir

Back
X