- 30 Kasım 2014
- 29.243
- 128.820
- 798
gerçekten niye gelmedi@SanSebastianCheesecake çizkekim nerde ya kaç gündür???

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten niye gelmedi@SanSebastianCheesecake çizkekim nerde ya kaç gündür???
Yettim yettim ne oldu kızzzz
Smileys-emoticons «Dancing Smileys»
Emojis and Smiley Faces «Dancing Smileys» - download or copy-paste to Facebook, Twitter, Instagram posts.yoursmiles.org
bu siteden link kopyalayıp, yukarıda 2. üç noktanın hemen yanında olan görsel ekleyi tıklayıp yan taraftaki by URL yazan işareti tıklayıp yapıştırıyoruz.
Adanada hava nasil , Tufanbeyliyi biliyor musunYettim yettim ne oldu kızzzz![]()
He vallah bilmiyorumAdanalılar bile bilmiyor desem burayı abartmış olmamhayır henüz tanışmadım
cuma günü akşama uğrayamayabilirim dedi. evet bu hafta listede değil ama buraya gelir diye düşünmüştüm.Sanki ara mı verecekti bir hafta öyle birşeyZipzip- iyi bilir
Merhaba nasılsın hoşgeldinHe vallah bilmiyorum![]()
Ben de okuduğumu unutuyorum, gelirim dedi micuma günü akşama uğrayamayabilirim dedi. evet bu hafta listede değil ama buraya gelir diye düşünmüştüm.
Merhaba canımMerhaba nasılsın hoşgeldinbende kötü öğrendim ama eşim iki kızım burda girdiler hayatıma
![]()
Sen ancak sirdan , mumbar , salgam bilMerhaba canım
Bizde kar görmek için Pozantı ya tekir e gidiyoruz
Ama geçen hafta Erciyes e gittik![]()
hatırlayamadım. iyi olsun daBen de okuduğumu unutuyorum, gelirim dedi mi
Aynen hastalik olmasa ben kurtgillerdenim kisi , puslu havayi cok severimÇocuk hastalanmasa ben de kışı daha çok severim
sen de yoktun bugün migicim. nasılsın?Merhaba
Ayyyyynen puslu hava battaniye kitap kalp benAynen hastalik olmasa ben kurtgillerdenim kisi , puslu havayi cok severim![]()
KahveAyyyyynen puslu hava battaniye kitap kalp ben