Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

2 Ocak
Sabah 11.00 Bir tabak dolusu yeşillik, domates, salatalık zeytin peynir bir buçuk yumurta, iki ceviz , çay

14. 00 Sade Türk kahvesi
Bir elma saat hatırlamıyorum
17.00 Bir avakado ile ezme, dört sunta bisküvi , bir fincan yeşil çay

İki litre su Zipzip- Zipzip- Ankee Ankee Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 2980355
Anam aç kalmış afiyet olsun. ♥️. Ben çok yedim yarın başlayacağım programa . Kaptan kazanırsa muhtemel mavide devam edeceğim. 🤦‍♀️

1 tane kaldı yine çok streli olup olumsuz sonuç almaktan korkuyorum aslında başka merkezi araştırıcam dosya halinde evraklarım var ordan da değerlendirme yaptırcam ona göre de yok izlenimi sağlarım diye düşünüyorum
Tamam canım. Gençken heryere bak her şansı dene. Hayırlısı olsun. Dualarım seninle. ♥️😘

Eklentiler

• Screenshot_20220102-203041_FatSecret.webp
    Screenshot_20220102-203041_FatSecret.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20220102-203027_FatSecret.webp
    Screenshot_20220102-203027_FatSecret.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 34
Allah yardımcın olsun. Umudunu asla yitirme bitanem ❤️ Moralin düzelir en azından burada ...:KK60:
Teşekkğr ederim ablacım ben zaten sürekli takip ediyorum sizleri okuyorum ama 🤭🤭🤭 hep
Tamam canım. Gençken heryere bak her şansı dene. Hayırlısı olsun. Dualarım seninle. ♥️😘
İlk denemede hemen yıkılmak istemedim ama 2ci sı için korkuyorum biraz bu sefer kötü etkilenirim diye nasip artık her yol mübah bana 🤗🤗🤗

Teşekkğr ederim ablacım ben zaten sürekli takip ediyorum sizleri okuyorum ama 🤭🤭🤭 hep

İlk denemede hemen yıkılmak istemedim ama 2ci sı için korkuyorum biraz bu sefer kötü etkilenirim diye nasip artık her yol mübah bana 🤗🤗🤗
İndallah tutar canım. Ama yıkılmak yok. Vazgeçmek yok. Bebeğin kucağında resim ata atacaksın bize. ♥️😘

Şok olsun napim yediğim hurmalar yarin beni tırmalayacak :KK61:Kaptanima rezil olduğumla kalacağım o değil...kızcağızin suçu günahı neydi...:kızgın:
Ya böyle yapma. Yılbaşı sonrası sapitmayalim diye yaptık bu haftayı. Bu haftanın kaptanın günahı olmaz. İnşallah cumaya eksi geleceğiz. Amin amin. 💪💪💪

Hayırlı akşamlar kizlar ben bugun kahvaltıda yarım ekmek 5 dilim peynir ikitane de zeytin yedim öğlen misafirlerim vardı 3tane biber dolması yedim 2 tane tuzlu 2 tane şekerli kurabiye yedim sonra bir küçük kasede yoğurt salatası yedim akşamda iki tane börek birtane dolma bide yoğurtlama yedim😁
🤦🤧 🥲

Anam aç kalmış afiyet olsun. ♥️. Ben çok yedim yarın başlayacağım programa . Kaptan kazanırsa muhtemel mavide devam edeceğim. 🤦‍♀️
Cok da açlık hissetmiyorum. Olmadı erken uyurum. Keşke mayacım kazansa ilk iş beni başından atar kurtulurdu. Ben de vicdan azabı yasamazdim. Dur bakalım bugünkü yürüyüş etki eder mi...

Back
X