- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Bugün başlıyoreee.Bende yapacagim. Kabaklarim var dolapta ziyan olsun istemiyorm. Hemde ise yarar. Ne zmn baslicaksin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün başlıyoreee.Bende yapacagim. Kabaklarim var dolapta ziyan olsun istemiyorm. Hemde ise yarar. Ne zmn baslicaksin?
Yok yok sen deneme tavsiye etmemBiz de mi kek yesek acaba kaptanımişin sırrı Otta değil kekte galiba
![]()
Bende 56 görünce şaşırdım neyse cumaya hedef 55 görmek olsun artıkKekleri gorunce 1 gider demiştim ama 2 yi bile geçmişsin
Tebrik ederim canim
Günaydın canim ❤
Acun yok mu acun hep onun basinin altindan cikiyor
Eksin cok guzel tebrik ederim 2 li rakamlara hosgeldin canim
Günaydın canim ❤
Kilo vermen durursa yaparsın sen devam otlaraBiz de mi kek yesek acaba kaptanımişin sırrı Otta değil kekte galiba
![]()
9 lar geldiiiii. Muhteşemsin yaaaa.Cuma 100.7 idi sanirim
Bugün 99.8
900 gr vermisim. 2li rakamlara gecis yapmisim. Bir daha görmemek üzere elveda 3lü rakamlaaaaar
Zipzip-
Afiyet olsun canım. Günaydın.Menu yaziyim avantaj ucmasin
Dun ki
Sabah
Tam bugday ekmegi 2 dlm
1 kk peynir
1tk acuka
Ara
Kahve yaninda 2 portakal draje
Aksam
3yk bulgur
5yk turlu
Salata
Yogurt
Su:2 lt Eki Görüntüle 2922793 0
Zipzip- E Elif_Eylul
Fitt_anne
Cordelia
Hosgeldin canim katilabilirsin tabi kiMerhaba. Ben de katılabilir miyim?
Baslangicin hayirli olsun canim
Gelemeyen kafasina sıkiyor resmenGünaydın kızlaar, bu ne yaa cumadan beri 300 sayfa olmuş![]()
Seni 4. Takımdan hatırlıyorum. Hoşgeldin.Merhaba. Ben de katılabilir miyim?
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Dün bana 25 sayfa takmışlar şükür 300 sayfa değilGünaydın kızlaar, bu ne yaa cumadan beri 300 sayfa olmuş![]()
Guanydin canim ❤Günaydın kızlaar, bu ne yaa cumadan beri 300 sayfa olmuş![]()
Herkes bildiriyor canim ona gore takim degistirebilirsin :)Kızlar artidayim atmasam olurmu o kadar dün nohut ve bulgur boşuna olay olmadı![]()
Aciklamadilar daha bekliyorumNoldu acikladi mi kaptanlar kilolari yesil vadi bizim dimi kaptanimFitt_anne
Aaa bide artiyim diyorsun eksin cok guzel tebrik ederim canim
Yettim gari noldu