- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Sagol cnm. 3lü rakamlar ayri bir psikoloji. Onu atlattiktan sonra hersey daha kolay olacak gibi geliyor suanda bana. Coook mutlu oldum.bu hafta hepimiz için güzel geçecek inşallah. Güzel vermişsin canım tebrikler
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol cnm. 3lü rakamlar ayri bir psikoloji. Onu atlattiktan sonra hersey daha kolay olacak gibi geliyor suanda bana. Coook mutlu oldum.bu hafta hepimiz için güzel geçecek inşallah. Güzel vermişsin canım tebrikler
![]()
İnsanı hasedinden çatlatan kardeslerAbla kardeş bize kastınız mı var sizin biri kahvaltı resmi paylaşır öteki yer yer kilo almaz
![]()
Cnm mavişim çok çok tebrik ederim ne güzel bir eksi böyleCuma 100.7 idi sanirim
Bugün 99.8
900 gr vermisim. 2li rakamlara gecis yapmisim. Bir daha görmemek üzere elveda 3lü rakamlaaaaar
Zipzip-
Tamam cnm onda sıkınti yok hallederizZeynep kaptandan daha fazla kilo vermen yeterli![]()
Ins ins ins. Cok amin yarabbimCnm mavişim çok çok tebrik ederim ne güzel bir eksi böylecumaya 1,5 gelir diyorum senden
![]()
Kekleri gorunce 1 gider demiştim ama 2 yi bile geçmişsinCumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Fark 2,3Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia @chikolatagozlum
Eki Görüntüle 2922787
Günaydın canim ❤Gunayddinnn siz cok konusmayin diye site bakima girmisti![]()
Acun yok mu acun hep onun basinin altindan cikiyorBence de @madamhd ya da onu kaybedersek cumaya kadar aç kalmaliyiz. Kaptan Challenge i kim çıkardı ki.![]()
Eksin cok guzel tebrik ederim 2 li rakamlara hosgeldin canimCuma 100.7 idi sanirim
Bugün 99.8
900 gr vermisim. 2li rakamlara gecis yapmisim. Bir daha görmemek üzere elveda 3lü rakamlaaaaar
Zipzip-
Günaydın canim ❤Günaydınlaaar fistiklartartilayim bi geliyorum
Afiyet olsun canim ❤Menu yaziyim avantaj ucmasin
Dun ki
Sabah
Tam bugday ekmegi 2 dlm
1 kk peynir
1tk acuka
Ara
Kahve yaninda 2 portakal draje
Aksam
3yk bulgur
5yk turlu
Salata
Yogurt
Su:2 lt Eki Görüntüle 2922793 0
Zipzip- E Elif_Eylul
Fitt_anne
Cordelia
Cuma 100.7 idi sanirim
Bugün 99.8
Zipzip-
Günaydın canımGünaydınlaaar fistiklartartilayim bi geliyorum
Hepiniz kinadiginiz metoyu yaşayın inşallahBende sadece zayıfların zayıflıklarını kıskanırım
Senin metonu kınıyoruz benene![]()
Afiyet olsun baharımMenu yaziyim avantaj ucmasin
Dun ki
Sabah
Tam bugday ekmegi 2 dlm
1 kk peynir
1tk acuka
Ara
Kahve yaninda 2 portakal draje
Aksam
3yk bulgur
5yk turlu
Salata
Yogurt
Su:2 lt Eki Görüntüle 2922793 0
Zipzip- E Elif_Eylul
Fitt_anne
Cordelia
Biz de mi kek yesek acaba kaptanımKekleri gorunce 1 gider demiştim ama 2 yi bile geçmişsin
Tebrik ederim canim![]()
Hos buldum canim bende bilmiyirumki nerelerdeyimLilim hoş geldin. Nerelerdesin gi![]()
Tsk ederm cnm. Ins veririm cnm.fantastikaaa canim en guzel verecegin donemdesin tebrikler cok iui gitmis
Artiyim ama soyle dusun normalde 650g arti.olup.cuma 550 verdim simdi 100g artiyim 1 veririm kesinAfiyet olsun baharımbulgurun şisirmedigi gruptansindir inşallah
![]()
Yok kız kemiklerim sayılmıyor daha fazla verince oluyor o ben şimdi spora devam edip korumaya geçeceğim zaten daha fazla verememUflesen uçacak zaten![]()
Denemek lazım dicem de bende de aynı etkiyi yapabilirBiz de mi kek yesek acaba kaptanımişin sırrı Otta değil kekte galiba
![]()
Ben de valla orta yerimden catliyorum resmenHicbirseyi kiskanmam su hayatta. Ama böyle metabolizmalari kiskaniyorm arkadas. Neyse nazar etmiyim yinede.