- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
valla sıksam yeridir, hak verirler insanlar banaGelemeyen kafasina sıkiyor resmen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla sıksam yeridir, hak verirler insanlar banaGelemeyen kafasina sıkiyor resmen![]()
Şaka yaptım kaptanımHerkes bildiriyor canim ona gore takim degistirebilirsin :)
Süpersin tatlim işte buBende kilo bildirimimi yapayım
Cuma = 79.4
Güncel = 78.3
Zipzip-
zeyneppk @TekrarDene (bulgurumu beğenmediydin sende gör kilomu maviş kaptan
)
Pek onemli bisey yok yeni hafta kirmizi ve mavi takımı seçtikvalla sıksam yeridir, hak verirler insanlar banaözet geçen canım arkadaşlarım vardı eskiden
önemli bişey olunca yazarlardı
yine olsa ne güzel olurdu
![]()
Şaka yaptım kaptanım bazı arkadaşları korkutmak içinAaa bide artiyim diyorsun eksin cok guzel tebrik ederim canim![]()
İyi aman standardın dışıında bişe olmamasına sevindim, bişe kaçırmamış oldumPek onemli bisey yok yeni hafta kirmizi ve mavi takımı seçtik
Yeni kaptanlari belirledik
Simdi kaptanlarin tarti sonucunu bekliyorum![]()
Eki Görüntüle 2922798 cuma 61,7
27 Eylül pazartesi 60,8 --900
Zipzip-
Cordelia @TekrarDene
Seni en son etiketledim alkış için
@Filiz16
Eki Görüntüle 2922798 cuma 61,7
Zipzip-
Cordelia @TekrarDene
@Filiz16
Milletin kalbine imdirme kızŞaka yaptım kaptanım bazı arkadaşları korkutmak için![]()
Harika 2 li rakamlar gelmiş tebrik ederimCuma 100.7 idi sanirim
Bugün 99.8
900 gr vermisim. 2li rakamlara gecis yapmisim. Bir daha görmemek üzere elveda 3lü rakamlaaaaar
Zipzip-
Günaydın canımGünaydınlaaar fistiklartartilayim bi geliyorum
Bende kabak çok etkili olmuyor sankiBen kabak detoksu yapacağım.![]()
İyi ki yemişsinValla yedim keşke yemeseydim![]()
Kesin gelir canımArtiyim ama soyle dusun normalde 650g arti.olup.cuma 550 verdim simdi 100g artiyim 1 veririm kesin![]()
Gaze geldimde duvara tosladimYok kız kemiklerim sayılmıyor daha fazla verince oluyor o ben şimdi spora devam edip korumaya geçeceğim zaten daha fazla verememöylesine takılıyorum aranizda sizi gaza getirmek için
Zipzip- bana görev verdi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben de kesin +3 kilo olarak dönerDenemek lazım dicem de bende de aynı etkiyi yapabilir
Siz yinede yemeyin![]()
Dimi ise yaracak olsa bu kiloda olmazdım hayaller işte benimki fakirin ekmegiYok yok sen deneme tavsiye etmem![]()
Otlari semirmeye devamKilo vermen durursa yaparsın sen devam otlara![]()
Merhaba hoşgeldinMerhaba. Ben de katılabilir miyim?
Başlangıcın hayırlı olsun
İnşallah bizde yaglarimizdan kurtuluruzCanım benimde öyle değildi canım bu sene daha aktif çalışıyor verdikçe yağ oranı da düşük olunca demek ki kolay gidiyor gelende.
Geçmiş ola canım günaydınGünaydın kızlaar, bu ne yaa cumadan beri 300 sayfa olmuş![]()
Hahaha nohutlar görevini tamamlamışKızlar artidayim atmasam olurmu o kadar dün nohut ve bulgur boşuna olay olmadı![]()
Noldu acikladi mi kaptanlar kilolari yesil vadi bizim dimi kaptanim @TekrarDene
Teşekkürler kaptancığımSüpersin tatlim işte busenden bunu bekliyordum azmine saglik
![]()
Geçmişte kalacagina Kafanı kuma gom daha iyiDün bana 25 sayfa takmışlar şükür 300 sayfa değilkuzu buradan geri kalırsan arka sayfalarda kalırsın
![]()
İnşallah canım yeterki bu kilolar gitsin isterse 3 cü dünya savaşı çıksınMaşallah bu hafta yine kıran kırana geçecek anlaşılan
Milletin kalbine imdirme kız![]()
Bak ya birde şaka yapmışEki Görüntüle 2922798 cuma 61,7
Zipzip-
Cordelia @TekrarDene
@Filiz16
Sevinmeeee git tartı fotoma bakHahaha nohutlar görevini tamamlamış![]()
Tamam bu hırsla daha bir asiliyoruz günde 7000 ile 10000 adıma devam ediyoruz bıkmadan usanmadan kilo veriyoruz sana güveniyorumHarika 2 li rakamlar gelmiş tebrik ederim
Günaydın canım
Bende kabak çok etkili olmuyor sankibir liste vardı eğer kaybetmediysem onu yapicam son 3 gün
İyi ki yemişsindaha çok eski gelsen oturup ağlardım hırsıma
anacim senin yuzdeni geçmeye kalksam en az 5 kilo vermem lazim
en iyisi uslu uslu kendi halimde takilayim
Kesin gelir canım
Gaze geldimde duvara tosladimişin şakası canım valla helal olsun çok sevindim
Ben de kesin +3 kilo olarak döner
Dimi ise yaracak olsa bu kiloda olmazdım hayaller işte benimki fakirin ekmegi
Otlari semirmeye devam
Merhaba hoşgeldin
Başlangıcın hayırlı olsun
İnşallah bizde yaglarimizdan kurtuluruznalet yağlar bırakmıyor ki peşimi
Geçmiş ola canım günaydın