Mavi takımın kaptanıbenim ayağımı kaydiracakmis bu hafta ortadan kaldıracakmis beniYettim gari noldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi takımın kaptanıbenim ayağımı kaydiracakmis bu hafta ortadan kaldıracakmis beniYettim gari noldu![]()
Günaydin canım
Ben demiştim espirili herkes mavide diye.Şaka benim işimteşekkürler canım
![]()
Hosgeldin canim katilabilirsin tabi ki
Kendini tanıtabilir misin birde ilk sayfada kurallarimiz var yarismayla benzer kurallar iceriyor![]()
Gunaydin canimGünaydın canim ❤
Gunaydin canimGünaydin canım
Günaydın yürüyen güzel.
Günaydın.Günaydın kizlarr
Hoşbuldum. Evet. Yıllarca oradaydım.Seni 4. Takımdan hatırlıyorum. Hoşgeldin.![]()
Günaydın canim ❤Günaydın kizlarr
Insallah hedefine birlikte ulasiriz2 çocuk annesi çalışan bi kadınım. 1.57 boy. 54.6kilom var. 50 kiloya inmek istiyorum. Kuralları okudum. Tek başıma zayıflayamıyorum. Birlikte umarım en kısa sürede zayıflarım.
Kalmayın sayfa aralarında sıkışırsinizGeçmişte kalacagina Kafanı kuma gom daha iyi![]()
İnşallah canım yeterki bu kilolar gitsin isterse 3 cü dünya savaşı çıksın![]()
Günaydın canım
Biz seni gördük sahidiz kaldıramaz seniMavi takımın kaptanıbenim ayağımı kaydiracakmis bu hafta ortadan kaldıracakmis beni![]()
Günaydın kuzum aramıza hoşgeldinGünaydın kizlarr
Hoşbuldum canımMerhaba hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin2 çocuk annesi çalışan bi kadınım. 1.57 boy. 54.6kilom var. 50 kiloya inmek istiyorum. Kuralları okudum. Tek başıma zayıflayamıyorum. Birlikte umarım en kısa sürede zayıflarım.
Bu gidişle çıkacak zatenİnşallah canım yeterki bu kilolar gitsin isterse 3 cü dünya savaşı çıksın![]()
Bn tersini düşünüyorum amaSende mavişe gel![]()
yemek istediğin bir şeyi hayal ediyorsun sonra gözlerini kapatıp Avcumuzu yaliyoruz ödülü bu canımPazartesi günü de ödül varmı![]()
Ödül var olmaz mi ekstra 5000 adim atmak istersen odul seni bekliyorPazartesi günü de ödül varmı![]()
Kadınlar kulübünün kadınların 1 ci dünya savaşı diye çıkarBu gidişle çıkacak zatenyaglarimiz bağımsızlığını ilan etmeli kurtulmaliyiz onlardan
![]()
Bi kıyak geçsinler beya büyük kaptanlaryemek istediğin bir şeyi hayal ediyorsun sonra gözlerini kapatıp Avcumuzu yaliyoruz ödülü bu canım![]()