- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Tebrik ederim canım benim 1 tamamlarsin sen bu eksiniGünaydın
Cuma 75.2
Fark 200 gr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım benim 1 tamamlarsin sen bu eksiniGünaydın
Cuma 75.2
Fark 200 gr
Dedim size ben şu an herkes iyiki diyor duyabiliyorumSena iyki sarı takimdasin![]()
Abla kardeş bize kastınız mı var sizin biri kahvaltı resmi paylaşır öteki yer yer kilo almaz
![]()
Anlamadım bakalım cumartesi çok şiştim üstelik regl 2. GünündeyimYemesen 5 kilo vercekmissin dostum. O da fazla gelirdi bosver iyiki yemissin![]()
Kim acabaBence demadamhd ya da onu kaybedersek cumaya kadar aç kalmaliyiz. Kaptan Challenge i kim çıkardı ki.
![]()
Hicbirseyi kiskanmam su hayatta. Ama böyle metabolizmalari kiskaniyorm arkadas. Neyse nazar etmiyim yinede.Bende bu metodan istiyom banane
İnşallah canım yakalım tabi![]()
Sen bu bizi durdurabilir miGunayddinnn siz cok konusmayin diye site bakima girmisti![]()
Çalışarak yaptımBende bu metodan istiyom banane
Oo reglin bitsin daha da az cikarsin öyleyse.Dedim size ben şu an herkes iyiki diyor duyabiliyorum
Ya benim bünyem değişik biraz bende bu yıl çözmeye çalışıyorum
Anlamadım bakalım cumartesi çok şiştim üstelik regl 2. Günündeyim
Kim acaba![]()
Hafta sonu sadece bana mi hafta sonuydu yaSen bu bizi durdurabilir mi![]()
Zorlama kuzum vermişsin vereceğin kiloyu zaten![]()
Bende çok gelemedim canımHafta sonu sadece bana mi hafta sonuydu ya![]()
Senin ayağını kaydırmam lazım ama nasılOlmaz ki bu hafta 83 hatta 82 yi ucundan goremeye zorlucam 3 günlük liste yapicam
![]()
Bende sadece zayıfların zayıflıklarını kıskanırımHicbirseyi kiskanmam su hayatta. Ama böyle metabolizmalari kiskaniyorm arkadas. Neyse nazar etmiyim yinede.
Senin metonu kınıyoruz beneneÇalışarak yaptım![]()
Kendimiz de yanmayalim amaİnşallah canım yakalım tabi![]()
Ben kabak detoksu yapacağım.Olmaz ki bu hafta 83 hatta 82 yi ucundan goremeye zorlucam 3 günlük liste yapicam
![]()
Bende yapacagim. Kabaklarim var dolapta ziyan olsun istemiyorm. Hemde ise yarar. Ne zmn baslicaksin?Ben kabak detoksu yapacağım.![]()
Cuma 100.7 idi sanirim
Bugün 99.8
900 gr vermisim. 2li rakamlara gecis yapmisim. Bir daha görmemek üzere elveda 3lü rakamlaaaaar
Zipzip-
Zeynep kaptandan daha fazla kilo vermen yeterliSenin ayağını kaydırmam lazım ama nasıl![]()
Takımlara almadikar beni beni beniBu arkadasi gorunmez yapalim![]()
![]()
Bu ne şimdi.Tebrikler canım.
![]()
Valla yedim keşke yemeseydimKekleri cislari yemeseydin buhar olup ucacaktin herhalde canım![]()
Bende bu metodan istiyom banane
Kilo verince metobolizma değişiyor canım verdikçe değişecek zamanla.Hicbirseyi kiskanmam su hayatta. Ama böyle metabolizmalari kiskaniyorm arkadas. Neyse nazar etmiyim yinede.
Dikkat edersem 55 görürüm herhaldeOo reglin bitsin daha da az cikarsin öyleyse.