• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tebrik ederim🩷 hazır motivasyonu yakalamışken 64e doğru yol al :KK55:
68 e düştüğünu de hatırlıyorum. Bu kilolardan uzaklaştırmamiz lazım seni :KK19:
Bencede kuzumm akşam yemekleri cok cok hafif yiyoruzz ama sabaha çok fena acıktımm çokkötü oldumm kocamda kahvaltıda herşey serpme oluyo akşam yemeğinde yok ama bugün bulgurla salata yapicam yanina yarina kadar pırasa biter hedefim simdilik 60

Allah’a şukur cumartesi düğünde gıyecegım elbısenın ıcıne gırebıldım
Bir de göbegım olmayıp belim ince olsaydı tadından yenmezdı :D
Oo maşallah sana canım. Fıstık gibisin 🌸
Ben sanırım tümörlerimle barıştım ya boynumda kulak arkalarımda da var ama eskisi gibi olumsuz düşünmüyorum en kötü ihtimalleri düşündüler hep doktorlarım ama çok şükür kötü huylu gelmedi patoloji sonuçlarım, umarım şimdikiler de öyle olacak yani ben öyle inanmak istiyorum en azından 😘 şuan ufaklığı emzirdiğim için tüm vücut taraması yapılamadan ameliyat olmayacak herhalde dayanabildiğim kadar beklemek istiyorum ama bakalım ameliyatımı yapan doktorum ne diyecek bu hafta randevu bulabilirsem gıdecem
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah yine öyle çıkacaktır 🙏
Daha nice şekersiz 2 günlere 🥳🎉

Ben de 10 günluk yumurta detoksuna başladım 🥳

Çeşit çeşit var .bu kızınki :KK22:

Ay pek cazip bir fikir ama yumurtadan nefret ettirmesin sonra. Elimizde bi o var 😂
Ya biz aynıydık, sen aşağı ben yukarı hiç olmadı böyle 😂 Tebrik ederim canım. Süpersin 🌿
Selamlar bugun ilk tarti benden gelsin.

En son buraya yazdigim 71.9
Bugun sabah 73.00 😢 ucunu almasam daha da gidecek sanirim.

Nefret ediyorum bu durumdan. Hep bi kisir döngü 65 olmak bu kadar mi zor ya. 😢
Olsun canım. Şimdi buradasın ve artık başladın. 65’ten çok uzak değilsin 🌿
Oyy maşallah canım 🧿
Yaaa 15 dk leslie var onu ben 3 kere yapiyorum oluyo 45 dk 😀😀 bayağıda suyum çıkıyo

Canım Leslie ya. Ne günlerde yoldaşlık etti bize 😂 Pandemide bizim evde yaşıyordu kendisi :) Çok kilo verdim onunla.

Oo maşallah sana canım. Fıstık gibisin 🌸

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah yine öyle çıkacaktır 🙏

Ay pek cazip bir fikir ama yumurtadan nefret ettirmesin sonra. Elimizde bi o var 😂

Ya biz aynıydık, sen aşağı ben yukarı hiç olmadı böyle 😂 Tebrik ederim canım. Süpersin 🌿

Olsun canım. Şimdi buradasın ve artık başladın. 65’ten çok uzak değilsin 🌿

Oyy maşallah canım 🧿

Canım Leslie ya. Ne günlerde yoldaşlık etti bize 😂 Pandemide bizim evde yaşıyordu kendisi :) Çok kilo verdim onunla.
Yaaa pandemii ozaman ben hamileydim 🥹🥹 maskelerle gidiyodum dra ameliyatlara

SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİ :KK200:

Yarın tartı bildirimlerinizi Ellssa Ellssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307 Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 13.00 en geç 14.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, takım kaptanları tartı resimlerini bana atarsınız, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kaptanı transfer hakkını kazanacak :KK36:

Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii :KK60:

Yanlışlık varsa kusura bakmayın canımlar :KK200:

Masterfit 151.Etap

KIRMIZI TAKIM26.04.202529.04.2025FARK
_Zeze _Zeze Kırmızı Takım Kaptanı66.55
ORAN
@zeyneppk77.80
arke arke 78.80
Ellssa Ellssa 73.30
@Purple58101.50
@Beth1866.20
tomrs tomrs 69.00
@Ceeeeeeeeeeee65.65
@Tutku4485.80
@Ilyusa70.60
@sibel_8476.15
@gezegenfeza81.00
@Deltavealfa70.30
MAVİ TAKIM
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı-74.80
@94bassuk69.80
Jou Jou 70.50
@Mthn8380.90
@bluegreeneyes62.00
belmayne belmayne 69.80
@Jasminium8466.35
@yosunlupapatya48.50
@Gurbettt4268.40
@Dil-i bitab68.20
Candysisters Candysisters 62.00
@FitFiliz79.50
TOPLAM ORAN
HAZIRLIK
@60kiloyum82.30
@Mor Vampirella83.90
@Sem202485.95
Bu tartida da mi fotograf alioduk ben sadece cumartesi die aklimda kalmis ya

Ben sanırım tümörlerimle barıştım ya boynumda kulak arkalarımda da var ama eskisi gibi olumsuz düşünmüyorum en kötü ihtimalleri düşündüler hep doktorlarım ama çok şükür kötü huylu gelmedi patoloji sonuçlarım, umarım şimdikiler de öyle olacak yani ben öyle inanmak istiyorum en azından 😘 şuan ufaklığı emzirdiğim için tüm vücut taraması yapılamadan ameliyat olmayacak herhalde dayanabildiğim kadar beklemek istiyorum ama bakalım ameliyatımı yapan doktorum ne diyecek bu hafta randevu bulabilirsem gıdecem
Olumlu düşünmene bayıldım. Rabbim en güzelini versin :KK36:
Tebrikler canım :KK36:
Selamlar bugun ilk tarti benden gelsin.

En son buraya yazdigim 71.9
Bugun sabah 73.00 😢 ucunu almasam daha da gidecek sanirim.

Nefret ediyorum bu durumdan. Hep bi kisir döngü 65 olmak bu kadar mi zor ya. 😢
Kendine haksızlık etme lütfen. Zor değil kolay sadece sen istersen kolay :KK66:
Eki Görüntüle 3583919

Cumartesi: 83,90
Salı: 83,75
Fark: -150 gr

Günaydın herkese ❤️
Tebrikler canım :KK36:

Seninki kaç yaşında? Benımkıler daha 6,5 yaşında canım sınıflarında en küçükler bıraz yaştan da kaynaklı. Soyledıklerın çok açıklayıcı oldu sağol. Benımkılerde özel okulda kızımda dıkkat dağınıklığı var dıye düşünüyorum odaklanması çok zor oluyor dersek nedenle de ıstemıyorum aslında tablet. Bugün sadece yarım saat cıvarı baktılar bu çok ıyı bır rakam bızım ev ıcın. Bakalım ben de deneyecegım oğretmenlerıyle konuşayım bıraz daha
Benimki temmuzun sonunda 13 olacak canım. Seninkiler yaş itibariyle küçük gibi düşünme şimdiden başla sınırlarını koymaya. Biz çok daha küçükken başladığımız için bu kurallar onun için normal (arada delmeye çalışsa da). Hiçbir şeyi tamamen yasaklamadık ama süre sınırı koyduk. Yakın zamana kadar da çok iyi sonuçlar aldık, bir süredir biz onu ihmal ettik, sınırlarını nerdeyse ortadan kaldırdık (farkında olmadan yaptık). İnsan doğası gereği sınırlar olmayınca o da bunu yanlış şekilde kullandı biz şimdi eski düzenimize dönmeye çalışıyoruz ve hemen sonucunu da gördük. Dün yine sınav oldular ve tekrar yükselişe geçti. tek sınavda bunu anlamak zor olabilir ama normaldeki potansiyelini biliyoruz ve sınavlarda çok baştan savma yapmaya başlamıştı bazı şeyleri. Dikkatini tekrar toparlamasını sağlıyoruz. Senin kızında da dikkat dağınıklığı varsa dikkatini dağıtacak uyaranlar konusunda müdahaleler gerekir. Bence öğretmenlerinden destek istemen de çok faydalı olur, iki tarafta da uygun davranışlarla güzel sonuçlar alırsınız.
Yazdıkların moral oldu sağol canım tamam zaten bugün tartılmadım yarınkı tartıyı ve cumartesıyı baz alıcam artık.
İşe yarayıp moralini yükselttiyse ne mutlu canım, bazen modumuz düşüyor maalesef ama sen normalde çok iyi gidiyorsun zaten. İradene hayranım şahsen, güzel sonuçlar gelecek senden eminim.

Selam kızlar.
Gelsin benden de bir bildirim :)

Cumartesi: 68.8
Salı: 70.3
Fark +500 gr.

Reglin 2. günü. Cumartesi hariç kaçağım göçeğim yok. 💃 Haftayı böyle bitireceğim inşallah. 🙏 O yüzden moralimi bozmadan, fizyolojimi şefkatle kucaklayarak 😁 yola devam ediyorum 🫠
Etiket yapmayı unutmuşum
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Ya ne zor günlerdi. Hamileler için daha da zordu :( geçti gitti çok şükür 🌸

Evet Cumartesi fotolu. Salı sadece kaptanlar özelden boncuk a foto atıyorlar.
Evet canım benimm aşı bile mecburiydi yaaa neseki hamile kalmadı 2 kez olmustumda kurtarmıştım kendimi bilmiyorum yanii aşı oldum 2ci aşı korona oay hamile kaldım denk mi geldi nasıl oldu hala şaşkınım😀

Dünkü menüm yazayım 28 nisan uorgunluktan uyuya kalmışım
Sabah 9 gibi
Çeyrek tereyağlı bazlama
3Ceviz, 8kayısı çekirdeği

Öğlen 13

Bir dilim ekmek,iki haşlanmış yumurta ,tatlı kaşığı dan fazlaca çemen, 8 zeytin, bol yeşillik ,bir yk tahinp3kmez
Ikındı sade kahve

Akşam veli toplantısı vardi eve geç geldim
7 buçuk
Bir kase etli nohutlu yemek, 2yk bulgur pilavi,
Akşam yürüyüşü 17 bin adım geç yediğim icn çıkmak istedim 6 bin adımı gündüz okula markete girmekle oldu tempolu degildi _Zeze _Zeze
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Screenshot_20250429-105447_Samsung Health.webp

Dünkü menüm yazayım 28 nisan uorgunluktan uyuya kalmışım
Sabah 9 gibi
Çeyrek tereyağlı bazlama
3Ceviz, 8kayısı çekirdeği

Öğlen 13

Bir dilim ekmek,iki haşlanmış yumurta ,tatlı kaşığı dan fazlaca çemen, 8 zeytin, bol yeşillik ,bir yk tahinp3kmez
Ikındı sade kahve

Akşam veli toplantısı vardi eve geç geldim
7 buçuk
Bir kase etli nohutlu yemek, 2yk bulgur pilavi,
Akşam yürüyüşü 17 bin adım geç yediğim icn çıkmak istedim 6 bin adımı gündüz okula markete girmekle oldu tempolu degildi _Zeze _Zeze
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3583966
Afiyet olsun canım 😘

Back
X