Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bunları dikkate alacağım mesela masanın üstüne bır kaç havuç koysam onları yedım ama ben evde kalan cıkolataları koyuyorum bu sefer onları yıyesım geliyor eve gıdınce yapıcam canım sağol
Ödem vardr belki canm gidecektir mutlaka
Gıttığını düşünüyorum akşam güzel uyudum ve çok geç saatlerde bır şey yemedım
Bugün daha aktıfım kaptanım hem işe geldim hem de akşam yıne çocuklar ben de ödev yemek fala derken geçer

çok geçmiş olsun canım, afiyet olsun

Pişi biraz göze batıyor ama o da sabah hadi erken saat sora dengelemişsin afiyet olsun
teşekkürler canım

afiyet olsun canım güzel bir menü

iki öğünde de biskvili puding çok olmuş sanki, afiyet olsun

12:00
2 hş yumurta,1salatalık,1domates,1 dilim beyaz peynir,yeşillik
17:00
fırında tavuk,salata, 1 tk süzme peynir
Yeşil çay 2
Su 3 lt
Spor sonra yazarım
Ellssa Boncuk2307
güzel menü afiyet olsun canım

Allah yardımcın olsun canım, büyük kızımla ki babamın desteği çoktur, 1. sınıfta ne cebelleştim bir ben bilirim

afiyet olsun

afiyet olsun kaptanım

afiyet olsun canım, saatleri de yazarsan bir dahaki sefere şahane olur sanki

afiyet olsun, spor şahane

27 nisan Pazar menum
11.30
2 haslanmis yumurta
1 avuc leblebi

Oglen
1 bucuk servis kasigi kuru fasilye
1 bucuk servis kasigi pirinc pilavi
2 2lt
Ellssa Boncuk2307
@_zezeEki Görüntüle 3583341
afiyet olsun canım

daha bir sürü alıntım vardı ama nasıl olduysa olmamış
ya bu sıkıntıyı ben de çok yaşıyorum alıntıladığım mesaj yerine başka mesaj geliyor bi kısmını almış bi kısmını almamış oluyo vs. çok yorucu oyüzden fazla alıntı yapamıyorum sadece bilgisayardaysam yapıyorum

1 saat leslie hemmeeeennnnn

Evet kızlar yoğun geçen hafta sonundan sonra yediklerimi yazayım
26 nisan Cumartesi menü
09.30 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6-7 zeytin, çeyrek simit, yeşillik, domates salatalık
15.00 1 kaşık yoğurtlu pancar salatası, 2 tane mercimek köftesi, 3-4 tane ince zeytinyağlı sarma, yarım tuzlu kurabiye
18.00 1 kase ıspanak yemeği, 2 kaşık makarna, 3 kaşık yoğurt, soğan salatası
3 litre su 8.500 adım

27 Nisan Pazar menü
09.00 2 yumurta ile mantarlı biberli kaşarlı omlet, 2 wasa, 7 zeytin
15.30 yarım kase keşkek, yarım kase yoğurtlu kuskus salatası, 3-4 tane zeytinyağlı sarma, yarım dilim peynirli börek
20.30 yarım kase yoğurtlu kuskus salatası, 1 dilim börek, çeyrek dilim pasta
2.5 litre su 10.800 adım

Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Cumartesi ev gezmesi
Pazar gündüz kuzenin aile arası söz merasimi akşamına benim büyük oğlusun doğum günü derken iki gün resmen karbonhidrat zehirlenmesi yaşadım çok şükür düzenimize döndük yeni haftaya yeni güne başladık da daha dengeli bir şekilde devam ediyoruz

Cok teşekkür ederim kuzum
Sagol canimm

Günaydın kızlar dün çocuklar yatınca büyük oglanda yuzme dersindeydi babasıyla bi uyumuşum ne hikmetse bebeler de sabaha kadar deliksiz uyumuş bende bi uyumuşum valla gözümü açtığımda sabah olmuştu bu bir ilk neyse az da olsa dinlendim çok şükür

Ay çok güzel bir his o

yaa evet aynen öyle oldu, 3 arkadaşın mesajı nasıl olduysa aynı mesaj olarak alıntılanmış ama hepsinin menü olması gerekiyordu :)

afiyet olsun canım, yeni haftaya güzel bir başlangıç yaparsın eminim

Uçtu gitti cvp veremediğin alıntılarınıyazsınlar
yaa sormaaa, aralarında senin de menünün olduğu bi kısım alıntım saçmaladı bi miktar

Vaayyy benim menümm suçu yaneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…