Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam canım zorlamayacağım sağol. Başlarda baya zorladım da ama baktım olmuyor haklısın yani zorlamamak gerek.

ben de bişey sandım üstteki mesajları görünce, baskılar karşısında direnmiş elinden gelen çabayı göstermişsin, çabana sağlık derim bu menüye sadece
Unutmuşuz resmen deliksiz uyumayı
ayyyy bütün ebeveynlerin ortak sorunu. benim kız hadi memeden kesince uyur hadi wc işine alışınca uyur diye diye getirdim 3.5 yaşına tam 1hafta deliksiz uyuduk sevindik bu defa da her gece sabah ezanına ben ezandan korkuyorum diye uyanıp yanımıza gelip bizi uyandırıo napcam bilmiyorum

Yediklerime ek olarak
Yağsız sadece limonlu bı kase salata
2 adet karabugday patlağı
Yedim
Ac olunca tatsız tuzsuz karabugday patlağı bile nasıl tatlı geliyor :)
_Zeze
Aslında akşamki menümü de yazayım ekstra bır şey olursa yazarım canım
Akşam
1 tabak kabak patlıcan kızartması(yağsız airfryer da )
Sarımsaklı yoğurtlu
1 dilim ekşi mayalı ekmek

Akşam musaıt olmayabılırım
Ellssa Boncuk2307

Su 2 ltreyı gecer
Spor olarak ta 45 nöbet Görevımde hep yürüdüm :)

İnşallah vuvudun şaşırmıştır da bütün ödemi yağları bırakır
Tamam toparla bebeğim, 3 litre su iç gitsin ödemeler

2.5 lahmacunu da mi chatgpt dedi
Neyseki erken yemişsin ( yoksa normali 2 lahmacun , diyet olunca 1 lahmacun). Seninki ödül olmuş adımlarin güzel ok yaktın gitti
Bugün karb daha az ve bol su olursa eksi görürsun

2.5 lahmacunu da mi chatgpt dedi
Neyseki erken yemişsin ( yoksa normali 2 lahmacun , diyet olunca 1 lahmacun). Seninki ödül olmuş adımlarin güzel ok yaktın gitti
Bugün karb daha az ve bol su olursa eksi görürsun
yaaa 2.5 lahmacun dediğim küçücük lahmacun, bir porsiyonu 5 tane normalde öyle düşün kaptanım ve evet chatgpt den izinli yedim asfkjsdlfsdf

Sporunu takdir ediyorum , diyetini de edeyim di mi yaz şuraya bir basari hikayesi
Gerci cok birsey yok sucuk patates falan yedim herhalde o bana ağır geldi spor ediyorum bitanemm saat 15.00 da yapicam spor suyum çıkana kadar diyetimi de takdir ett

Son düzenleme:
Cok geçmiş olsun kuzum cok zor bilirim 20 lik
Vay bıdık vay goruyon mu sen bicirigi anaokuluna başlayınca inşallah normale dönüyor hersey oğlum öyle idi
Kızlar ben adet oldum yea
Bakalım yarın bizi baskülde ne güzellikler bekliyor

Benim de 1 2 günüm var toplucane adet oluyoz desenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…