- 25 Ağustos 2019
- 61.756
- 116.992
- 698
- 31
Vallahii yaaaBende yuruyus yaptigim zamanlar aklim basima geliyor o kadar yurudum diyorum bosa gidecek diyom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahii yaaaBende yuruyus yaptigim zamanlar aklim basima geliyor o kadar yurudum diyorum bosa gidecek diyom![]()
Bunları dikkate alacağım mesela masanın üstüne bır kaç havuç koysam onları yedım ama ben evde kalan cıkolataları koyuyorum bu sefer onları yıyesım geliyor eve gıdınce yapıcam canım sağolwalla küçük bir dilim, küçük paket cikolata, kücük bir biskuvi dedikce sanki durdurulmaz bir hal alıyor vucut
boşver canım aman başka birsey bul oyle oldugunda
10 a kadar say elinde tut bekle
oda olmazsa kendine salatalik havuc gibi seyleri gorebilecegin yerlere koy odaya mutfak masasına falan
yada bir kac ceviz ve leblebi
bende bu sıkıntiýı ara ara yaşıyorum zor birsey
Gıttığını düşünüyorum akşam güzel uyudum ve çok geç saatlerde bır şey yemedımÖdem vardr belki canm gidecektir mutlaka
Bugün daha aktıfım kaptanım hem işe geldim hem de akşam yıne çocuklar ben de ödev yemek fala derken geçerSevgili kırmızı takım haftasonu geldi geçti artık bugünden itibaren yediklerimize içtiklerimize haraketlerimize çok dikkat edelim lütfen. Lütfen artık kaçamaklara elimiz gitmesin kaçamak yaparsanız yalnızca kendinize değil öbür arkadaşlarada haksızlık edeceksiniz çünkü biz bir takımız . Birbirimize destek olalım
Sağlıklı beslenme
Bol su
Çokca egzersiz,spor
Sevgiler...
@zeyneppk
@arke
Ellssa
Purple58
Beth18
@tomrs
@Ceeeeeeeeeeee
@Tutku44
@Ilyusa
@sibel_84
@gezegenfeza
@Deltavealfa
çok geçmiş olsun canım, afiyet olsunIyi akşamlar kızlar menumu yazım çok fena hastayım çocuklar hastaydı yine ve tabiki bana geçti. Bide üstüne koca kisisine acayip gıcığım regl im yakın ondan sanırım gözüm goresi gelmiyor bir kaşık suda boğacam o derece . Neyseeee
Sabah 9 30
Sabah biraz kaçırdım bugün
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık biber
Bi kaç çatal airfryer da kızarmış patates
1 tk tahin pekmez
Ogle 13 30
2 galeta
2 kaşık yoğurt ve salata
Ara 15 00
1 avuç leblebi
Biraz kuru üzüm
Akşam
3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 3 lt
Spor yok adım da hiç halim yok hastayım
Ellssa
Boncuk2307 @_Zeze
teşekkürler canımPişi biraz göze batıyor ama o da sabah hadi erken saat sora dengelemişsin afiyet olsun![]()
afiyet olsun canım güzel bir menüMenum
Sabah 12.00
2 catal yumurta ( yumurta yiyemedim)
Beyaz peynir
Domates salatalik
Ara 16.00
Sade kahve
Aksam 18.15
1 kase mercimek corbasi
1 kase yesil mercimek yemegi
Salata
Su 2 lt
Spor henuz yok
Ellssa
Boncuk2307 @_Zeze
iki öğünde de biskvili puding çok olmuş sanki, afiyet olsunBen de menümü yazayim.
Sabah 9.30
2 has yum
Az menemen
2 dilim ekmek
1 Dilim bisküvi Pudding
Ögle 15.30
4 yk pirinc pilavi
3 yk türlü
1 dilim bisküvi Pudding
Ara 17.30
Cerez biraz
Su 1
Spor 12.000 adim Eki Görüntüle 3583198
güzel menü afiyet olsun canım12:00
2 hş yumurta,1salatalık,1domates,1 dilim beyaz peynir,yeşillik
17:00
fırında tavuk,salata, 1 tk süzme peynir
Yeşil çay 2
Su 3 lt
Spor sonra yazarım
Ellssa
Boncuk2307
Allah yardımcın olsun canım, büyük kızımla ki babamın desteği çoktur, 1. sınıfta ne cebelleştim bir ben bilirimBugunkü menüm bıraz utanç verıcı ama
Çok streslıydım
1. Sınıf olan 2 tane bebeyle tek başına uğraşmanın vermiş olduğu stres(eşim yurt dışında)
Sabah
Tavada 1,5 yumurta
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı labne
1 yemek kaşığı erik reçeli
Yarım donates
Aralarda
1 buyuk dikdörtgen çikolata
2 3 tane sakız
Yarım paket peynırlı cubuk
Akşamustu
2 tavuk şiş
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
@_ZezeEllssa
Boncuk2307
afiyet olsun kaptanımPazar menüm
12:00
2 yumurta ile menemen
13 zeytin
az der az lor peyniri
domates salatalık yeşil sarımsak yeşil biber soğan
18:10
bulgur pilavı
semizotu salata
yeşil biber
spor
30 dk esneme hareketler
Kitap
Hızır Dokunsun Dualarına
afiyet olsun canım, saatleri de yazarsan bir dahaki sefere şahane olur sankiMerhabalar dunberi yoğundum memleket gezmesi yapıldı kayınvalide dizinden ameliyat geçirdi eve geldik ,dünkü menümü sakince yazayım, yediklerine dikkat etmeye çalıştım açıkçası arada araştırmalık alışkanlığını kırdım gibi çok şükür
26 nisan menum
Bir porsiyon menemen,iki dolma akşamdan yem3mistim sabah yerim dedim
Bir dilim ekmek,sucuklu yumurta, kk peynir,bebek havuç, 5 yeşil zeytin
Akşam yemeği
Çeyrek sucuk ekmek, küçük turşulardan 8 civarı
Akşam çayına, iki avuç fıstık
Gezmese olduğum için yürüyüş yapamadım
27 nisan menüm
Sabah kahvaltı
Yine melemen bir porsiyon, 5 siyah zeytin, salatalık, çeyrek tırnak pide ekmek kadirli pidesi mağlesef marasta böyle ekm3k çıkmıyor inceydi
Kk peynir tuzsuz,
Öğle sonrası 3 gibi hastane çıkışı ceyrek osmaniye simidi y3dim
4 de sade kahve
Akşam 22 de
Komşumda kahve
Iki dilim portakal, iki çatal muz
Akşam yürüyüşü ,3 buçuk bin adımı gündüz orda burda gramerlerden, aslıhan 10 bin asimde @_ZezeEllssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3583261
afiyet olsun, spor şahane27 nisan pazar
kahvaltı 10.00: 1 sahanda yumurta, 3 yk çökelek, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği, limonlu zeytinyağlı su (chatgpt iç dedi)
12.00 1 hurma, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
15.00 2.5 adet lahmacun (ince hamur, bol salata ile), ayran
su: 2 lt
spor: 11.700 adım, 300 ip atlama
Cicekbocekkaktus
Ellssa
Boncuk2307
Gunaydinlar
Haftasonu menum
26 nisan cumartesi
12.00
2dlm ekmek
3 catal biber kizartmasi
5 6 tane patates kizartmasi
1 haslanmis yumurta
Ara
2tl dondurma
2yk meyve salatasi
Aksam
Salata
3Yk kadar doner
1lokma ekmek
20 gibi
Yarim waffle
Ellssa
Boncuk2307 @_Zeze Eki Görüntüle 3583340
afiyet olsun canım27 nisan Pazar menum
11.30
2 haslanmis yumurta
1 avuc leblebi
Oglen
1 bucuk servis kasigi kuru fasilye
1 bucuk servis kasigi pirinc pilavi
2 2lt
Ellssa
Boncuk2307
@_zezeEki Görüntüle 3583341
ya bu sıkıntıyı ben de çok yaşıyorum alıntıladığım mesaj yerine başka mesaj geliyor bi kısmını almış bi kısmını almamış oluyo vs. çok yorucu oyüzden fazla alıntı yapamıyorum sadece bilgisayardaysam yapıyorumdaha bir sürü alıntım vardı ama nasıl olduysa olmamış![]()
Çok yüklenmiyorum zaten canmCanimm aman dikkat et kendine yüklenme bu kadar yürüyüş yap sadece
1 saat leslieGünaydın kızlar
Cicekbocekkaktus kaptanım benim menüleri görmeye hazır mısın eğer kullanıyorsan tansiyon ilacını yanında bulundurmanı tavsiye ederim
bol etkinlikli geçti biraz da karbonhidrat ağırlıklı
🌫
🌫
🌫
Ben de akşam yapacam inşallah
1 saat lesliehemmeeeennnnn
Uçtu gittidaha bir sürü alıntım vardı ama nasıl olduysa olmamış![]()
Yapalımm bebeğimm suyun akana kadar yap hemen soğuk duşBen de akşam yapacam inşallahiki gün menüsü resmen
![]()
Cok teşekkür ederim kuzum
Sagol canimmçok geçmiş olsun canım, afiyet olsun
teşekkürler canım
afiyet olsun canım güzel bir menü
iki öğünde de biskvili puding çok olmuş sanki, afiyet olsun
güzel menü afiyet olsun canım
Allah yardımcın olsun canım, büyük kızımla ki babamın desteği çoktur, 1. sınıfta ne cebelleştim bir ben bilirim
afiyet olsun
afiyet olsun kaptanım
afiyet olsun canım, saatleri de yazarsan bir dahaki sefere şahane olur sanki
afiyet olsun, spor şahane
afiyet olsun canım![]()
Ay çok güzel bir his oGünaydın kızlardün çocuklar yatınca büyük oglanda yuzme dersindeydi babasıyla bi uyumuşum ne hikmetse bebeler de sabaha kadar deliksiz uyumuş bende bi uyumuşum valla gözümü açtığımda sabah olmuştu bu bir ilk
neyse az da olsa dinlendim çok şükür
yaa evet aynen öyle oldu, 3 arkadaşın mesajı nasıl olduysa aynı mesaj olarak alıntılanmış ama hepsinin menü olması gerekiyordu :)ya bu sıkıntıyı ben de çok yaşıyorum alıntıladığım mesaj yerine başka mesaj geliyor bi kısmını almış bi kısmını almamış oluyo vs. çok yorucu oyüzden fazla alıntı yapamıyorum sadece bilgisayardaysam yapıyorum![]()
afiyet olsun canım, yeni haftaya güzel bir başlangıç yaparsın eminimEvet kızlar yoğun geçen hafta sonundan sonra yediklerimi yazayım
26 nisan Cumartesi menü
09.30 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6-7 zeytin, çeyrek simit, yeşillik, domates salatalık
15.00 1 kaşık yoğurtlu pancar salatası, 2 tane mercimek köftesi, 3-4 tane ince zeytinyağlı sarma, yarım tuzlu kurabiye
18.00 1 kase ıspanak yemeği, 2 kaşık makarna, 3 kaşık yoğurt, soğan salatası
3 litre su 8.500 adım
27 Nisan Pazar menü
09.00 2 yumurta ile mantarlı biberli kaşarlı omlet, 2 wasa, 7 zeytin
15.30 yarım kase keşkek, yarım kase yoğurtlu kuskus salatası, 3-4 tane zeytinyağlı sarma, yarım dilim peynirli börek
20.30yarım kase yoğurtlu kuskus salatası, 1 dilim börek, çeyrek dilim pasta
2.5 litre su 10.800 adım
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Cumartesi ev gezmesi
Pazar gündüz kuzenin aile arası söz merasimi akşamına benim büyük oğlusun doğum günü derken iki gün resmen karbonhidrat zehirlenmesi yaşadım çok şükür düzenimize döndük yeni haftaya yeni güne başladık da daha dengeli bir şekilde devam ediyoruz
Eki Görüntüle 3583401
yaa sormaaa, aralarında senin de menünün olduğu bi kısım alıntım saçmaladı bi miktarUçtu gitticvp veremediğin alıntılarınıyazsınlar
Vaayyy benim menümm suçu yaneeeeyaa evet aynen öyle oldu, 3 arkadaşın mesajı nasıl olduysa aynı mesaj olarak alıntılanmış ama hepsinin menü olması gerekiyordu :)
afiyet olsun canım, yeni haftaya güzel bir başlangıç yaparsın eminim
yaa sormaaa, aralarında senin de menünün olduğu bi kısım alıntım saçmaladı bi miktar![]()